עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנ"ל*למי שיש כיון אשמח לאתר לצפייה
נרשמים באתר של ברייאן שו לחודש אחד (עולה איזה 8 דולר אם אני זוכר נכון, עוד לא עשיתי את ההרשמה בשביל התחרות) ואתה מקבל שם שידור איכותי שמכינים לך בדיליי של יום-יומיים. זה חלופה דיי טובה ללייב סטרים כי גם באמת לא דולף ממש מידע וזה לא הרבה זמן לחכות בשביל התוצאות. זה מה שאני מתכוון לעשות.מה זה יורו? פחח
ועם כל הכבוד לאולימפידה!
היכונו לשואו קלאסיק
16 בחורים הכי חזקים בעולם
באים להתחרות
ולבדוק מי הכי חזק
27-28/08/21
מקווה שיהיה שידור אינטרנטי
*למי שיש כיון אשמח לאתר לצפייה
כנ"ל
השו קלאסיק הולך להיות פשוט פסיכי. אני חושב שזאת הולכת להיות התחרות הכי טובה של השנה. אני בשבוע-שבועיים הקרובים מקווה להתפנות ללעשות את התחזיות שלי לתחרות, כי עם 16 מתחרים ו8 איוונטים זה לא עבודה של שעה בקטנה ואני עמוס בתואר כרגע. אעדכן בפוסט הזה ברגע שאכנס לgeek mode על התחרות הזאת ואתן את התובנות שלי.@yanivgoft מחכים לפרשנות שלך. בwsm הוכחת את עצמך.
טוב אז אחרי הרבה עבודה זאת התחזית שלי לשו קלאסיק 2021:@yanivgoft מחכים לפרשנות שלך. בwsm הוכחת את עצמך.
אתה מרשים אותי כל פעם מחדש.טוב אז אחרי הרבה עבודה זאת התחזית שלי לשו קלאסיק 2021:
צפה בקובץ המצורף 70216
אני חושב שהיתרון הכי גדול של ברייאן שו על המתחרים שלו זה שאין לו באמת חולשות. ואז בתחרות עם 8 איוונטים הוא פשוט עקבי מדי, לפי התחזית שלי יוצא שהוא מנצח ב10 נקודות (כמובן שהכל יהיה אחרת במציאות). הוא מסוגל להיות טופ 2 בזריקת שקים, סקוואט, במדלי, בדאמבל, ובסטונס, כשYOKE הוא יכול להיות טופ 3-5 כנראה ולוג ודדליפט midpack כזה.
האיוונטים מאד מתאימים פה לJF. הלוג הוא יהיה בחלק התחתון של הטבלה אבל הוא כבר ממש משתפר ולחץ 19, הוא יהיה בחלק העליון בyoke, טופ 3-4 בזריקת שקים, לחלוטין מסוגל לנצח את הסקוואט והדדליפט. דאמבל איוונט ממש טוב בשבילו בשביל מעל הראש. שנה שעברה היה מקום שלישי אחרי ברייאן ונוביקוב (אבל הרבה אחריהם) ומסוגל להיות טופ 5-6. סטונס הוא שוב יכול להיות טופ 5, ופשוט העקביות הזאת ברוב האיוונטים עם 2 איוונטים מאד חזקים הוא מסוגל להיות מקום 2 לדעתי.
סינגלטון היחיד פה שלעדתי יוכל לאתגר פה את JF. אין לו פה אף איוונט רע. יש לו לוג של מעל 200, הוא מהיר בטירוף עם גריפ חזק בשביל הYOKE והMedlay, הדדליפט שלו קצת יפגע בו, כי למרות שהוא בדיוק משך 1000 פאונד מהרצפה, אני רואה שהוא ממש משתמש במהירות שלו מהרצפה ואני חושב שהגבהה לא תהיה לו פוזיציה טובה יחסית לרצפה והוא לא ימשוך יותר מדי יותר מ1000.
האנשים שהכי מעניין אותי לראות מה יעשות בתחרות:
ביג זי - חייב לדעת מה הוא מסוגל. הוא לא מזמן העלה סרטון של 200 לוג מאימון. זאת גם הסיבה שאני חושב שהוא בשייפ מספיק טוב בשביל מקום 7 והלוואי שהוא יראה לי שהוא גם בכושר לפודיום. ביג זי בשיא שלו היה משמיד את התחרות הזאת - היה מסוגל לנצח את הלוג, yoke, זריקת שקים, סקוואט, ודדליפט ולהיות בטופ 3 באבנים, ודאמבל.
סינגלטון - הוא על הגל כרגע ומתקדם בקצב פסיכי, יהיה מעניין לראות איך ילך לו.
אף פעם. אתה יכול לבדוק, אין איפה לראות את הshaw classic 2020 בחינם.אתה מרשים אותי כל פעם מחדש.
מתי הכי מוקדם שיהיה אפשר לראות בחינם?
😭😭אף פעם. אתה יכול לבדוק, אין איפה לראות את הshaw classic 2020 בחינם.
המתקן הזה הוא חלק מהmedlay. יהיה שם את המריצה פלוס המשיכה arm over arm.המתקן שהכינו לו במיוחד לא ישתתף בתחרות?
*משיכה של חבל עם כננת?
מעריך את האיש ופועלו בכלל(כמובן גם את הכח שלו)
איזה ספונסנרים הוא הצליח להביא.. מדהים
רכבים חדשים של פורד,הולכים להיות בדדליפט ובסקוואט.
ו15 אלף ליברות של שקים של רו׳ג (@Whale )
אחי זה חנות ממתקים בשבילך 😃
לא. זה 9 דולר כולה, שהולכים לטובת הפרסים למתחרים. אני שילמתי את זה.😭😭
יש מקום שאפשר לראות בו פיראטית? שואל בשביל חבר
בכללי לא מפריע לי לשלם כמה דולרים על לייב סטרים. כשזה סרט לא מזיז לנו לשלם 40 שקל (פלוס פופקורן וכו') כדי לראות סרט שאנחנו נוכל אחרי זה לראות בחינם. וביותר ספציפיות לספורט אנשים משלמים הרבה כסף בשביל ערוצי ספורט בטלוויזיה. לא רואה משהו כל כך רע בלשלם. גם בתחרויות של giants live שהיו עכשיו והלייב סטרים שלהם עלה 18 שקל שילמתי.אני יותר מאשמח לשלם 9 דולרים להצגה הכי טובה בעיר