הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומנים ברמה המולקולרית

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
טוב אז יש דבר אחד שאני לא כל-כך מבין,
האם השומנים בגוף שלי(שאני יכול לראות בבטן, לצורך העניין) מורכבים מחומצת שומן אחת + מולקולת גליצרול, או כל 3 החומצות + מולקולת גליצרול?
תודה.

עריכה:
ד"א, מזה בדיוק שומן טראנס ברמה פרטנית? אני מתקשה להבין מה כלכך מזיק ומלאכותי בו.

נערך לאחרונה:
כרגיל שוב קופץ בראש וזורק שטויות בלי קשר,

1. יש סוג של המלצה לצריכה גדולה יותר של שומן לא רווי היא אידיאלית יותר לחמצון שומן וגם "בריאותית" (עמ' 114) - To minimize potential health problems, consuming primarily unsaturated fats may be
ideal.
2. המחקר זה התירס\זית הובא פסקה יחד ליד השומן הרווי לכן ציינתי אותו בהמשך למה שהוא כותב בהמשך לשמן זית. אז שמן זית כתחליף למקור שומן בלתי רווי מוזכר ומתבקש ומכאן ההמלצה.
3. בסוף הספר (עמ 290) הוא אומר במפורש להחליף את השומן הרווי בשמן הזית לצורך השפעות בריאותיות.
4. בגלל הנגיעות של הספר ממה שציינתי ב1-3 כן הכנסתי את נושא שומן הרווי.
5. שלחתי מסר ללייל ואם הוא יענה לי לעניין (יצא כמה פעמים שהוא סתם חפר בהתכתבויות שלי איתו) אני יציג את התשובה שלו.
זה מצחיק איך שאנשים תמיד עושים השלכה ואומרים לאחרים מה שהם בעצמם. הדיון המקורי שלנו היה על שמן תירס, ולכן כל התגובה שלך פה על שמן זית ושומן רווי לא קשורה בכלל. אבל אני זה שזורק שטויות בלי קשר, ולי יש בעיות בהבנת הנקרא.. ברור.

זה מצחיק איך שאנשים תמיד עושים השלכה ואומרים לאחרים מה שהם בעצמם. הדיון המקורי שלנו היה על שמן תירס, ולכן כל התגובה שלך פה על שמן זית ושומן רווי לא קשורה בכלל. אבל אני זה שזורק שטויות בלי קשר, ולי יש בעיות בהבנת הנקרא.. ברור.

נכון מה שתגיד. 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית