עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להשלים תואר ראשון, פחות חשוב במה.
כרגע אני חושב להמשיך לפחות בהתחלה בשב"ס, וזה תוספת למשכורת והתקדמות יותר מהירה לא משנה איזה תואר יש לך.
וסיבה שניה היא שאני יודע שאין מקצוע הומני שאני באמת רוצה לעבוד בו בעתיד כרגע, אז אני פשוט ימשיך תואר שני בעתיד במה שארצה.
קח בחשבון שאתה לא תוכל להמשיך בעתיד במה שתרצה, אם אתה עושה תואר ראשון בפיסוכלוגיה אתה לא יכול לעשות תואר שני בפיזיקה למשל (תצטרך תואר ראשון קודם).
למעשה התחומים שתוכל להמשיך בהם לתואר שני דיי צרים וקשורים לתואר הראשון.
מה לגבי מנהל עסקים? כמה באמת מתמטיקה יש שם?
לא כל כך הבנתי אם אתה נתכוון לשירות בשב''ס בסדיר, או שאתה רוצה להמשיך שם קבע..כרגע אני חושב להמשיך לפחות בהתחלה בשב"ס, וזה תוספת למשכורת והתקדמות יותר מהירה לא משנה איזה תואר יש לך.
וסיבה שניה היא שאני יודע שאין מקצוע הומני שאני באמת רוצה לעבוד בו בעתיד כרגע, אז אני פשוט ימשיך תואר שני בעתיד במה שארצה.
אין את זה באוניברסיטה הפתוחה, ואני כן רוצה תואר שאוכל לעשות איתו משהו בעתיד. העניין הוא שאני דיי מוגבל מבחינת אופציות כי לא לכל תואר אני יצליח ללמוד לבד.לא כל כך הבנתי אם אתה נתכוון לשירות בשב''ס בסדיר, או שאתה רוצה להמשיך שם קבע..
אם אתה רוצה להמשיך לקבע - אז לדעתי קרימינוליגיה יכולה לעניין אותך, וזה גם לא תואר קשה (רק תבדוק אם יש את זה באונ' הפתוחה). ואז התואר יהיה רלוונטי לעיסוק שלך, וגם תוכל ללמוד בתחום לתואר שני.
אבל גם ההפך נכון 😃 (עם תואר ראשון בפיזיקה תצטרך להשלים תואר ראשון בפסיכולוגיה כדי ללמוד לתואר שני)
אם הוא מראש הולך ללמוד תואר הומני, מה הסיכוי שירצה ללמוד לתואר ריאלי לאחר מכן?
חבל להגביל את עצמך סתם, מאיפה אתה יודע שלא תצליח? גם לפי מה שאני יודע באו"פ זה אתה קובע את קצב ההתקדמות.אין את זה באוניברסיטה הפתוחה, ואני כן רוצה תואר שאוכל לעשות איתו משהו בעתיד. העניין הוא שאני דיי מוגבל מבחינת אופציות כי לא לכל תואר אני יצליח ללמוד לבד.