הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרנות נאמנות?

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי?
יש פה משהו שמבין בזה ?
כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס...
עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ?
איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי?

נראה לי שיש לך קצת סלט.. מאז רפורמת בכר הבנקים לא מציעים קרנות נאמנות. כלומר הבנק לא יועץ השקעות אלא משווק השקעות. המוצרים הפיננסים הם של בתי ההשקעות ולא של הבנק, והיועץ בבנק אמור להיות לא בעל אינטרס.

ככה שאתה אומר קרן נאמנות של לאומי למעשה אין דבר כזה..

השאלה ששאלת קצת כללית מדי, אתה קודם צריך להחליט במה אתה משקיע ורק אחר כך איך.

לדעתי עדיף בכלל תעודות סל ולא קרנות בגלל הדמי ניהול.

אפשר לכתוב פה מגילות על כל דבר ועניין, אם תוכל למקד את השאלות שלך אולי יהיה אפשר לענות יותר בפירוט 😃

• פותח/ת השרשור
אני אשמח אם תביא לי את MSN שלך לשאלות כדי לא להספים את הפורום!

נו באמת, מה זה "תשקיע במניות"? כגובה הסיכוי לתשואה כך גובה הסיכוי להפסד.
אייל, אתה צריך להתחשב בכמות הכסף שחסכת, כמות הכסף שאתה מוכן להשקיע, לכמה זמן וכמה אתה מוכן לסכן אותו.
תתייעץ עם איש מקצוע ותעשה תחקיר משל עצמך.

• פותח/ת השרשור
אייל, אתה צריך להתחשב בכמות הכסף שחסכת, כמות הכסף שאתה מוכן להשקיע, לכמה זמן וכמה אתה מוכן לסכן אותו.
כן אני ידבר אם מספר משקעים של העסק שלנו נראה אני מאמין שהם יודעים טוב יותר...

השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי?
יש פה משהו שמבין בזה ?
כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס...
עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ?
איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי?

לא שווה לחסוך היום כסף בבנק משום שהריבית עדיין נמוכה יחסית.
אם אתה רוצה להשקיע במשהו סולידי אולי עדיף לך להשקיע באגחים ובמניות בעלות סיכון נמוך מאוד
אגח כזה מדורג AAA.
מה שלא תעשה רק אל תלך למניות הנפט והגז

בהשקעה נכונה ובתזמונים נכונים, כשאתה יודע מה אתה עושה ולא סתם שם על מניה "ששמעת שהיא טובה" וכמובן יודע מתי לממש רווחים ומתי לצאת מהפסדים, לרוב תרוויח.

אני מדבר על השקעות לטווחים קצרים\בינוניים ולא לטווחים ארוכים ששם כדי להצליח בצורה טובה אתה צריך לדעת לנתח חברות.

אם אתה הולך על קרן נאמנות אז כדאי לעקוב אחרי מצב השוק ולפי זה להגדיל או לצמצם את החשיפה למניות, כשהשוק במגמת ירידה עדיף לצמצם חשיפה ולהפך.

בהשקעה נכונה ובתזמונים נכונים, כשאתה יודע מה אתה עושה ולא סתם שם על מניה "ששמעת שהיא טובה" וכמובן יודע מתי לממש רווחים ומתי לצאת מהפסדים, לרוב תרוויח.

אני מדבר על השקעות לטווחים קצרים\בינוניים ולא לטווחים ארוכים ששם כדי להצליח בצורה טובה אתה צריך לדעת לנתח חברות.

כן אחי, בהשקעה נכונה אם אתה יודע מתי להכנס ולצאת אתה יכול לעשות מיליונים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה הולך על קרן נאמנות אז כדאי לעקוב אחרי מצב השוק ולפי זה להגדיל או לצמצם את החשיפה למניות, כשהשוק במגמת ירידה עדיף לצמצם חשיפה ולהפך.

אתה מתכוון להגדיל או להקטין את כמות הכסף?
או את כמות ההשקעות?[מה שאני מניח שלא כל הקרונות נונתנות לעשות,לפי מה שהבנתי יש כל מיני סוגי קרנות]

כן אחי, בהשקעה נכונה אם אתה יודע מתי להכנס ולצאת אתה יכול לעשות מיליונים.

מה הבעיה עם מה שהוא אמר? אם אתה לומד את זה, ועובד עם תוכנית ולא עם הרגש, אתה יכול להרוויח מזה לא מעט. (כמובן שצריך נסיון וזה הכי חשוב, אבל זה משהו שצוברים עם הזמן)

אתה מתכוון להגדיל או להקטין את כמות הכסף?
או את כמות ההשקעות?[מה שאני מניח שלא כל הקרונות נונתנות לעשות,לפי מה שהבנתי יש כל מיני סוגי קרנות]

אין לי נסיון בזה כי לא שמתי כסף בקרן נאמנות אף פעם, אבל ממה שאני יודע אפשר לקבוע את החשיפה למניות ואת החשיפה לאגרות חוב (אגח) ומטבע חוץ (מטח). (הכוונה היא ששמים לדוגמא פחות כסף על מניות, ויותר כסף על מטח/אגח)
תבדוק במקום שבו אתה רוצה לשים את הכסף מה הם מאפשרים.

נערך לאחרונה:
מה הבעיה עם מה שהוא אמר? אם אתה לומד את זה, ועובד עם תוכנית ולא עם הרגש, אתה יכול להרוויח מזה לא מעט. (כמובן שצריך נסיון וזה הכי חשוב, אבל זה משהו שצוברים עם הזמן)

מה הבעיה במה שאני אמרתי? אם אתה משקיע נכון אתה עושה מיליונים. קטע מטורף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית