הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשיבות ספיגה מהירה

• פותח/ת השרשור roi8
  • פורסם בתאריך

roi8

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-37
11
0
היי,
רציתי לדעת אם יש חשיבות לצריכת אבקת חלבון מי גבינה לאחר האימון בגלל ספיגתו המהירה יותר?
מאשר לאכול טונה נגיד שהספיגה של איטית יותר ..
תודה מראש

אין חשיבות למהירות ספיגה כמו שאין חשיבות לספיגת חלבון מהירה לאחר אימון.

אוקי..אז אתה אומר שהחלון הזדמנויות אחרי האימון הוא בעצם לא נכון ?
לא.. הוא אומר שכל עניין חלון ההזדמנויות זה

א] התעסקות בקקה ... יותר חשוב לבדוק שהצריכה היומית שלך של קלוריות,חלבון,ויטמינים ומינראלים מספיקה

ב] מושפע יותר ממה שאכלת כמה שעות לפני האימון

ג] זה להתעסק בקקה

יש לי שאלה הפוכה , אני לוקח חלבון איזולאט לא כי אני חושב שצריך לתת מכת חלבון תוך רבע שעה אלא פשוט כי אני אלרגי.
השאלה היא לאור התגובות שלכם- האם יש בעיה לקחת סקופ של 30 גרם חלבון נגיד סתם ככה באמצע היום או בבוקר.
ואני שואל על מקרה של חיטוב שאני לוקח סקופ ועוד איזה פרי. ולא סקופ ושתי כוסות אורז עם רוטב של בשר.

יש לי שאלה הפוכה , אני לוקח חלבון איזולאט לא כי אני חושב שצריך לתת מכת חלבון תוך רבע שעה אלא פשוט כי אני אלרגי.
השאלה היא לאור התגובות שלכם- האם יש בעיה לקחת סקופ של 30 גרם חלבון נגיד סתם ככה באמצע היום או בבוקר.
ואני שואל על מקרה של חיטוב שאני לוקח סקופ ועוד איזה פרי. ולא סקופ ושתי כוסות אורז עם רוטב של בשר.

אז מה אתה שואל בעצם? איפה אתה חושב שאמורה להיות בעייה?

כמו שאתה מציג את זה אין בעייה.

אז מה אתה שואל בעצם? איפה אתה חושב שאמורה להיות בעייה?

כמו שאתה מציג את זה אין בעייה.

אני מאמין שהבנת והתשובה שלך היא אין בעיה.
אבל לצורך העניין, לא קשה למצוא דעות שאומורות שאם תיקח יותר מידי חלבון איזולאט לבד בלי ארוחה. אז הוא נספג מהר מידי , ואז אתה צריך לאכול אחרי שלוש שעות ופחות עוד מנה.

ואני לדוגמא יש לי ימים בחיטוב שאני אעשה, שהם שייק בבוקר ואחרי שש שעות ארוחה מאוד גדולה עם300 גרם- חצי קילו בשר\עוף\דג והפחמימה והשומן שאני צריך.
ואז בערב סלט ואם צריך השלמת חלבון.
שרוב האנשים ששמעו דבר בסגנון ואפילו פחות קיצוני מבחינת חילוק חלבון אמרו לי שאני" מפרק את כל השריר".
אז אני מחפש קצת חיזוקים ואישורים.

אני מאמין שהבנת והתשובה שלך היא אין בעיה.
אבל לצורך העניין, לא קשה למצוא דעות שאומורות שאם תיקח יותר מידי חלבון איזולאט לבד בלי ארוחה. אז הוא נספג מהר מידי , ואז אתה צריך לאכול אחרי שלוש שעות ופחות עוד מנה.

ואני לדוגמא יש לי ימים בחיטוב שאני אעשה, שהם שייק בבוקר ואחרי שש שעות ארוחה מאוד גדולה עם300 גרם- חצי קילו בשר\עוף\דג והפחמימה והשומן שאני צריך.
ואז בערב סלט ואם צריך השלמת חלבון.
שרוב האנשים ששמעו דבר בסגנון ואפילו פחות קיצוני מבחינת חילוק חלבון אמרו לי שאני" מפרק את כל השריר".
אז אני מחפש קצת חיזוקים ואישורים.

אתה רוצה ללכת אחרי דעות של טמבלים מחדר הכושר או שאתה רוצה להתבסס על מדע ומחקרים מודרניים? תביא מחקר או מאמר אחד שאומר שכל השטויות שכתבת כאן קורים.

כל עוד אתה דואג לקבל את כל הערכים שאתה צריך ב-24 שעות, זה לא משנה איך אתה עושה את זה ואיך אתה מחלק את זה כל עוד זה נוח לך ואתה בא עם מספיק אנרגיה לאימון.

זה מזכיר לי שבקורס בוינגייט בשיעור תזונה דיברנו על זה. ואמרתי למרצה שתכלס זה לא חשוב, כי ממה שאני יודע זה תלוי בכל מני גורמים כמו תזונה במשך היום וכו...
ואז היא אמרה לי "כן ברור שאתה לא הולך לאכול לפני האימון בשר שמן וארוחה גדולה"
ואני כזה חושב לעצמי... "למה לא?"

זה מזכיר לי שבקורס בוינגייט בשיעור תזונה דיברנו על זה. ואמרתי למרצה שתכלס זה לא חשוב, כי ממה שאני יודע זה תלוי בכל מני גורמים כמו תזונה במשך היום וכו...

הקורס תזונה היה הכי מצחיק

"שומן=משמין"
"עד 30 גרם חלבון נספג בארוחה"

וכל השטויות האלה 🤡

לגבי השאלה.. האבקת חלבון [אפקת ניפ1ח] באה אך ורק כדי לעזור לך להגיע לכמות חלבון היומים אם קשהלך להגיע אליה מאוכל.. ו/או אם באלך לגוון ובמקום טונה לשתות שייק לא בטעם של קש

לא יודע מה איתך אבל רוב האנשים אם הם יאכלו 300ג אנטריקוט עם 3-4 תפוח אדמה בתנור חצי שעה לפני האימון לא בדיוק יצליחו להתאמן. זה לא שזה משנה זה פשוט לא נוח.

לא יודע מה איתך אבל רוב האנשים אם הם יאכלו 300ג אנטריקוט עם 3-4 תפוח אדמה בתנור חצי שעה לפני האימון לא בדיוק יצליחו להתאמן. זה לא שזה משנה זה פשוט לא נוח.

כן אבל הנק' שהוא חתר אליה היא שבוינגייט הם לא אומרים את זה בגלל אי נוחות אלא בגלל שזה כביכול לא טוב או פחמימה מורכבת ועוד כל מיני ליצנויות אחרות...

כן אבל הנק' שהוא חתר אליה היא שבוינגייט הם לא אומרים את זה בגלל אי נוחות אלא בגלל שזה כביכול לא טוב או פחמימה מורכבת ועוד כל מיני ליצנויות אחרות...

זה ברור שזה שטויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית