הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשיבות של לחיצות מעל הראש

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
האם יש היגיון להוריד נפח בלחיצות מעל הראש אם יש לי כבר הרבה לחיצות חזה? למשל להוריד לגמרי את אחת מהלחיצות כתפיים באימון אחד שיש לי בו בנץ' במוט ואינקליין עם דאמבלים לפני (בשניהם מגיע לכשל). אני מרגיש שזה מספיק גירוי כבר לכתף הקדמית ומעדיף להתרכז יותר לאורך השבוע באמצעית והאחורית, תוהה אם זה נשמע מספיק טוב?

• פותח/ת השרשור
זה לא כזה מובן...

חשבתי שזה די ברור מתוכן השאלה על גירוי וכו

העיקר זה הנפח עבודה לשריר

ועל זה בדיוק השאלה. אני לא מחליף תרגיל בתרגיל אחר. אני שואל אם הסיטואציה שתיארתי (להוריד אחת מלחיצות הכתפיים בגלל לחיצות החזה) היא נפח הולם לכתף הקדמית

נערך לאחרונה:
ועל זה בדיוק השאלה. אני לא מחליף תרגיל בתרגיל אחר. אני שואל אם הסיטואציה שתיארתי (להוריד אחת מלחיצות הכתפיים בגלל לחיצות החזה) היא נפח הולם לכתף הקדמית
אין לדעת בלי לראות את ההיסטוריית אימונים שלך וקצת לנחש ניחוש מושכל. אבל אם אתה מרגיש שהשריר לא מתאושש כמו שצריך סיכוי טוב שהבעיה היא באמת נפח גבוה מידי. תנסה, מקסימום לא תראה התקדמות תוריד עוד/ תוסיף בחזרה ויותר. בסופו של דבר תכנון אימונים זה ניסוי וטעייה עם היגיון ואז הפקת לקחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית