נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
אכלתי היום 2 מק-דאבל ב-15 שקל. תקנא!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גועל נפש.אכלתי היום 2 מק-דאבל ב-15 שקל. תקנא!
2 מק דבל עולה 2 דולראכלתי היום 2 מק-דאבל ב-15 שקל. תקנא!
עלה לי 3 יורו. בכל זאת, צריך להטיס אותם את כל הדרך מארה"ב והכל.2 מק דבל עולה 2 דולר
אתה חי בסרט, לכל מדינה יש את הבשר שלה והתפוח אדמה שלה, נראה לך שמטיסים מוצרים מארה"ב? בארץ הם מתבססים על זוגלובק, בגרמניה אני מניח שיש להם מפעלים מקומיים גם כן לבשר.עלה לי 3 יורו. בכל זאת, צריך להטיס אותם את כל הדרך מארה"ב והכל.
זה היה בצחוק מושון. האזרח קיין שרף לך את המוח.אתה חי בסרט, לכל מדינה יש את הבשר שלה והתפוח אדמה שלה, נראה לך שמטיסים מוצרים מארה"ב? בארץ הם מתבססים על זוגלובק, בגרמניה אני מניח שיש להם מפעלים מקומיים גם כן לבשר.
דווקא בארץ ככל הידוע לי רוב הבקר הנצרך מגיע מארגנטינה.אתה חי בסרט, לכל מדינה יש את הבשר שלה והתפוח אדמה שלה, נראה לך שמטיסים מוצרים מארה"ב? בארץ הם מתבססים על זוגלובק, בגרמניה אני מניח שיש להם מפעלים מקומיים גם כן לבשר.
בקר לבשר בישראלדווקא בארץ ככל הידוע לי רוב הבקר הנצרך מגיע מארגנטינה.
אכלתי היום 2 מק-דאבל ב-15 שקל. תקנא!
אני אנטי מוסרי.וזה מוסרי? אני חושב שמספיק לך דאבל אחד, לשם הקיום, וכל השאר זה כבר מחוץ לתחום כי זה סתם בשביל הכיף. אני חושב שהדאבל השני צריך לעלות לא פחות מ100 שקל, ככה נראה לחזירים הללו איך להתנהג.
מאותה ויקקיפדיה:בקר לבשר בישראל
-ויקוקקיפדיה
מה שהבאת זו לא הגדרה קבילה של טבע. אתה בעצם שואף להקביל את ההגדרה של "מציאות" (שהיא חובקת) עם ההגדרה של "טבע" (שאינה חובקת). "כל מה שקיים במציאות" != טבעי, אלא אם קבענו שמציאות=טבע. לא כל דבר שקיים במציאות טבעי (כל דבר מלאכותי הוא בהגדרה לא טבעי), למרות שכל מה שקיים "קיים" מבחינה אונטולוגית ולכן נמצא [במציאות].
אתה חי בסרט, לכל מדינה יש את הבשר שלה והתפוח אדמה שלה, נראה לך שמטיסים מוצרים מארה"ב? בארץ הם מתבססים על זוגלובק, בגרמניה אני מניח שיש להם מפעלים מקומיים גם כן לבשר.