הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע המירוץ לכיבוש האומגה 3 (שמן דגים) המושלם

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
נגמר לי האומגה 3, ובגלל שוויתרתי על ללמוד היום, עשיתי השוואה לכמה סוגים נבחרים.

ניתן לעיין בקישור הבא או בקובץ מצורף למטה:
www.lbs.co.il//LabTests/Omega3.xls

Nordic Naturals Ultimate Omega Lemon -- 1000 mg - 180 Softgels

יתרונות:
* בין האומגה 3 הכי נקיים שיש בשוק
* מכיל בדיקות מעבדה קפדניות ביותר באתר הבית של החברה, הממצאים מראים שיש יותר ממה שמוצהר על התווית:
http://www.nordicnaturals.com/images/IFOSchartUltOmega.jpg
* מגיע בטעם לימון
* חברה מוכרת ובעלת ביקורות טובות מאוד בחו"ל. מומלצת ע"י הרבה רופאים בכירים בעולם.
* מכיל כמות יחסית גבוהה של ויטמין E (לעומת המתחרים) ומכיל גם אומגה 9.

חסרונות:
* הזמנה מחו"ל בלבד
* יקר להחריד

NSI Mega EFA® Omega-3 EPA & DHA

יתרונות:
* הכי זול מבחינת כמות/עלות
* מגיע בטעם תות
* כמות יחסית גבוהה של EPA/DHA למנה.
חסרונות:
* הזמנה מחו"ל בלבד.
* חברה שנמכרת רק במקום אחד ואינה מוכרת בעולם.
* אין ויטמין E/אומגה 9, אבל זה לא כזה חשוב.

Carlson Super Omega-3 Fish Oils -- 130 Softgels

יתרונות:
* חברה בעל שם ידוע בעולם תוספי התזונה
* זול יחסית
* מכיל ויטמין E
חסרונות:
* הזמנה מחו"ל בלבד
* לא בטעמים כמו האחרים, לדעתי זה לא חשוב, אבל יש אנשים מפונקים בעולם.
* לא מכיל אומגה 9 כמו המתחרים - זה לא כזה חשוב כי המינון של אומגה 9 גם ככה נמוך אצל המתחרים.

אומגה 3 850 מ"ג אלטמן

יתרונות:
* נמכר בארץ
* מכיל את כמות ה EPA/DHA הכי גבוהה למנה מכל המתחרים
* מכיל כמות מגוכחת של ויטמין E אבל ניתן לו קרדיט

חסרונות:
* יקר, פי 3-4 מהמתחרים אם כי הכמות גבוהה יותר, אך עדיין לא מצדיק את המחיר (אם נקח את מחיר המשלוח של האומגה 3 מחו"ל אז אולי זה ירד לפי 2 יותר יקר).
* לא מכיל אומגה 9 כמו המתחרים, אבל זה לא כזה חשוב.

אומגה 3 אלספה בעוצמה כפולה

יתרונות:
* זמין בכל מקום כמעט והכי מוכר בארץ
* אותם ערכים כמו באומגה 3 של NSI
* מכיל אומגה 9 וכמות מגוכחת של ויטמין E

חסרונות:
* יקר יחסית, עולה פי 3 מ NSI (או פי 1.5-2 אם נחשיב מחירי משלוח)

ההמלצה לצריכת אומגה 3 היא:
לאנשים מעל 100 ק"ג כ-10 כמוסות ביום של 180/120 (EPA/DHA) שמחישוב מהיר זה:
1800/1200 מ"ג EPA/DHA
לאנשים מתחת ל 100 ק"ג כ-6 כמוסות ביום של 180/120 (EPA/DHA) שמחישוב מהיר זה:
1080/720 מ"ג EPA/DHA

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• Omega3.xls
    KB 38.5 · צפיות: 165
אם אני לוקח ויטמין E במולטי של אופטי מן.
אין סיכוי לעודף של ויטמין E שיכול להיות מסוכן?

• פותח/ת השרשור
אם אני לוקח ויטמין E במולטי של אופטי מן.
אין סיכוי לעודף של ויטמין E שיכול להיות מסוכן?
המינון שם באמת דיי גבוהה, אם זה מסוכן או לא קשה לענות על השאלה הזו, אני בכל מקרה לא הייתי לוקח יותר מ 2 כדורים של אופטימן אלא אם אתה בחיטוב קיצוני או על סייקל מטורף של סטרואידים.

המינון שם באמת דיי גבוהה, אם זה מסוכן או לא קשה לענות על השאלה הזו, אני בכל מקרה לא הייתי לוקח יותר מ 2 כדורים של אופטימן אלא אם אתה בחיטוב קיצוני או על סייקל מטורף של סטרואידים.

נהפוך הוא..
אני במאסה, אז כמה כדורים אתה ממליץ ?

• פותח/ת השרשור
לאחרונה נתקלתי בזה:
http://www.amazon.com/Nutrigold-Str.../ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

כמות ה EPA/DHA מבין הגבוהות שראיתי עד כה לכדור בודד. אין טעם לוואי/ריח/גרפסים. עם בדיקות IFOS והמחיר סביר בהחלט ביחס למתחרים. אני חושב שכרגע זו מבין האופציות הטובות בשוק.

לאחרונה נתקלתי בזה:
http://www.amazon.com/Nutrigold-Str.../ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

כמות ה EPA/DHA מבין הגבוהות שראיתי עד כה לכדור בודד. אין טעם לוואי/ריח/גרפסים. עם בדיקות IFOS והמחיר סביר בהחלט ביחס למתחרים. אני חושב שכרגע זו מבין האופציות הטובות בשוק.
לא מבין למה לדעתך המוצר הזה הינו מבין האופציות הטובות בשוק? יש מוצר דומה של דרך חיים (קופ"ח כללית) DPA: 625, DHA: 244. סה"כ עולה 140 ש"ח עבור 120 כמוסות. אומנם הריכוז שלו טיפה פחות ותקבל מינוס 60 כמוסות אבל אם תחשבן משלוח לארץ ואתה כבר יוצא בהפסד (לא לדבר על מע"מ).

ישנו מוצר הרבה יותר משתלם להזמין מחו"ל (אולם אין אפשרות להביא את שמו) עבור 120 מנות (סה"כ 240 כמוסות בחבילה) אתה משלם 21$ ואתה מקבל ריכוז גבוה יותר: DPA: 800, DHA:400.

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה לדעתך המוצר הזה הינו מבין האופציות הטובות בשוק? יש מוצר דומה של דרך חיים (קופ"ח כללית) DPA: 625, DHA: 244. סה"כ עולה 140 ש"ח עבור 120 כמוסות. אומנם הריכוז שלו טיפה פחות ותקבל מינוס 60 כמוסות אבל אם תחשבן משלוח לארץ ואתה כבר יוצא בהפסד (לא לדבר על מע"מ).

ישנו מוצר הרבה יותר משתלם להזמין מחו"ל (אולם אין אפשרות להביא את שמו) עבור 120 מנות (סה"כ 240 כמוסות בחבילה) אתה משלם 21$ ואתה מקבל ריכוז גבוה יותר: DPA: 800, DHA:400.
Not all Omega 3 are created equal
כשרוכשים אומגה 3 יש כמה משתנים עיקריים:
1. מקור האומגה 3 (שמן דגים נורווגי הוא מהאיכותיים ביותר)
2. ריכוז מתכות/סוג המתכות
3. בדיקות מעבדה IFOS (או כל גורם צד ג' אחר שמוכר בנושא. IFOS הם המוכרים ביותר מבחינת בקרת איכות ומינונים בקפסולה).
4. טעם לוואי/גרפסים שלאחר מכן

חברות כאלו ואחרות יכולות לכתוב מה שהן רוצות על החבילה, זה לא אומר שמה שנכתב זה נכון או שגם אם זה נכון, הריכוזים יכולים להשתנות דרסטית.
אני לא אומר שאין אפציות טובות אחרות בשוק, אני רק אומר שזו מבין האופציות הטובות ביותר שאני ראיתי כרגע.

Not all Omega 3 are created equal
כשרוכשים אומגה 3 יש כמה משתנים עיקריים:
1. מקור האומגה 3 (שמן דגים נורווגי הוא מהאיכותיים ביותר)
2. ריכוז מתכות/סוג המתכות
3. בדיקות מעבדה IFOS (או כל גורם צד ג' אחר שמוכר בנושא. IFOS הם המוכרים ביותר מבחינת בקרת איכות ומינונים בקפסולה).
4. טעם לוואי/גרפסים שלאחר מכן

חברות כאלו ואחרות יכולות לכתוב מה שהן רוצות על החבילה, זה לא אומר שמה שנכתב זה נכון או שגם אם זה נכון, הריכוזים יכולים להשתנות דרסטית.
אני לא אומר שאין אפציות טובות אחרות בשוק, אני רק אומר שזו מבין האופציות הטובות ביותר שאני ראיתי כרגע.
מקורו של השמן במוצר של"דרך חיים" של קופח כללית הוא בדגים קטנים (אנשובי, מקרל וסרדינים). בעבר שאלתי פה בפורום לגבי השוני בין שמן שמקורו בדגים גדולים לשמן שמקורו בדגים קטנים ונאמר לי שאין הבדל. מה דעתך?

מקורו של השמן במוצר של"דרך חיים" של קופח כללית הוא בדגים קטנים (אנשובי, מקרל וסרדינים). בעבר שאלתי פה בפורום לגבי השוני בין שמן שמקורו בדגים גדולים לשמן שמקורו בדגים קטנים ונאמר לי שאין הבדל. מה דעתך?
אומרים שבדגים קטנים רמת הכספית נמוכה יותר מאשר דגים גדולים.

לאחרונה נתקלתי בזה:

אסור לדבר על הזמנות מחו"ל בפורום, ננעל עם אזהרה למשתמש 😃

סתם, נראה מוצר מעניין. אני חייב לציין שאחרי כמה שנים אני בכלל לא מרגיש יותר את הטעם ואני תמיד בולע חמש קפסולות ביחד (יורד מאוד בקלות בגרון).
מה שכן, החתולה שלי פיצחה את אחת מהקפסולות וכל הבית הסריח מדגים במשך יומיים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית