הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזה יכול להיות?

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
כל פעם שאני קם אני מרגיש תפוס בגב התחתון ללא כאב,אבל שאני עושה ריצה או שאני מתאמן התפיסה נעלמת ואז חוזרת אחרי מפסיק להתאמן/לרוץ למה זה?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה בנוקשות על השריר?צריך לעשות יותר מתיחות יעני?ואני לוקח מולטי ויטמין בנוסף אז לא נראה לי שחסר לי.

לא חושב שמתיחות מועילות לזה, אולי. יכול להיות שאתה צריך לשקול לתסף גם במגנזיום, מה שיש במולטי ויטמין זה קצת מצחיק לאדם מתאמן.

• פותח/ת השרשור
באיזה מאכלים יש מגנזיום אם בכלל יש מאכל שיש לו תתוספת הזאת,ואיך משיגים מגנזיום כתוסף מזון?ואגב אני לא אמור לדאוג מזה נכון?

מגנזיום אפשר לקנות כתוסף מזון, ההמלצה הגורפת לאדם בריא שמתאמן היא 400 מ״ג ליום.
לא חושב שיש מה לדאוג אם זה עובר כשהשריר מתחמם, יכול להיות שאתה גם עייף מהנפח. אם זה ממשיך צריך לבדוק יותר לעומק. העלית פעם סרטון של סקוואט או דדליפט?

באיזה מאכלים יש מגנזיום אם בכלל יש מאכל שיש לו תתוספת הזאת,ואיך משיגים מגנזיום כתוסף מזון?ואגב אני לא אמור לדאוג מזה נכון?
לקח לי חצי שניה (0.29 ליתר דיוק) למצוא באינטרנט תשובות לשאלות שלך, אפילו שהתבלבתלתי וכתבתי ndbzhuo.

• פותח/ת השרשור
מגנזיום אפשר לקנות כתוסף מזון, ההמלצה הגורפת לאדם בריא שמתאמן היא 400 מ״ג ליום.
לא חושב שיש מה לדאוג אם זה עובר כשהשריר מתחמם, יכול להיות שאתה גם עייף מהנפח. אם זה ממשיך צריך לבדוק יותר לעומק. העלית פעם סרטון של סקוואט או דדליפט?

זה כבר נראה לי שבועיים-3 ככה לא דאגתי לזה ממש חשבתי שזה סתם צריך להיבדק?
לקח לי חצי שניה (0.29 ליתר דיוק) למצוא באינטרנט תשובות לשאלות שלך, אפילו שהתבלבתלתי וכתבתי ndbzhuo.
,
ואיפה התשובות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית