הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספר ''הסוד'' מישהו קרא?

פשוט כשאתה מתווכח על משהו אתה צריך להבין בו. אין לכם גרם אחד של ידע בנושא, אז למה להתווכח? השקעת פעם?

pot-kettle-black.jpg

פשוט כשאתה מתווכח על משהו אתה צריך להבין בו. אין לכם גרם אחד של ידע בנושא, אז למה להתווכח? השקעת פעם?

נכון ובגלל זה אין לי מה להתווכח עם בן אדם שלא יודע מתמטיקה ברמה של תיכון.
אתה אפילו לא מבין על מה אנחנו מדברים.
מדברים איתך על התסברות ועל ניתוח מערכות, ותורת המשחקים, ואתה שואל אותי אם השקעתי?
נראה לי באמת חבל על הזמן שלי, עדיף פשוט לצחוק עלייך כמו ששאר האנשים עושים.

זה מדהים שעדיין לא היה טיעון תכלאס. כל הטיעונים שלכם זה שאני לא יודע מתמטיקה או כל מיני תמונות מפגרות.

לדוגמא לטיסימוס, מקרה קלאסי של מסכן בן 35 בערך שכנראה אין לו הרבה חיים אז הוא מוציא תיסכולים בפורום. בחיאת בגיל שלך אתה מקדיש כל כך הרבה שעות ביום כדי לגלוש בפורום ולהתווכח על דברים מפגרים?

אתם מסוג האנשים שידרכו עליכם כל החיים ותישארו תקועים מול מסך 12 שעות ביום כדי לרצות את הבוס שלכם, סביר להניח שתביאו משכורות יפות, אבל הגשמה עצמית כנראה לא תהיה לכם. אלא אם כן להיות סמרטטת משרד בתור מתכנת 12 שעות ביום זאת השאיפה.

זה מדהים שעדיין לא היה טיעון תכלאס. כל הטיעונים שלכם זה שאני לא יודע מתמטיקה או כל מיני תמונות מפגרות.

לדוגמא לטיסימוס, מקרה קלאסי של מסכן בן 35 בערך שכנראה אין לו הרבה חיים אז הוא מוציא תיסכולים בפורום. בחיאת בגיל שלך אתה מקדיש כל כך הרבה שעות ביום כדי לגלוש בפורום ולהתווכח על דברים מפגרים?

אתם מסוג האנשים שידרכו עליכם כל החיים ותישארו תקועים מול מסך 12 שעות ביום כדי לרצות את הבוס שלכם, סביר להניח שתביאו משכורות יפות, אבל הגשמה עצמית כנראה לא תהיה לכם. אלא אם כן להיות סמרטטת משרד בתור מתכנת 12 שעות ביום זאת השאיפה.

אתה שילוב מסוכן של טפשות ושל יהירות. הטענה המרכזית לאורך כל האשכול הזה סתרה את כל מה שאמרת, ומשום מה אתה ממשיך לדפוק את הראש בקיר. אתה מקרה מאוד מובהק של פיגור. אתה טיפש שלא יודע שהוא טיפש.
בקיצור, לפני שאתה מדבר על הגשמה עצמית כדאי שתפתח שכל.

הבעיה היא שהטיעונים שלהם לא מפגרים בכלל. על אי שוויונות מרקוב וצ'בישב שמעת? על חוק המספרים הגדולים? משפט הגבול המרכזי? אלו חוקים שאפשר להעריך באמצעותם טווחים של הסתברויות (לדוגמה עבור משתנה מקרי X (למשל אסטרטגיית השקעה) ההסתברות שלו למאורע כלשהו (לדוגמה - רווחים באותה השקעה) בהכרח גדולה מאיזשהו %). שום דבר מהדברים שלמדת או תלמד בקורס לא יכולים להבטיח הצלחה בהסתברות גבוהה מאיזשהו % מוערך. הבורסה לא מתנהלת כמו משתנה מקרי "קל", סטייל תוצאות בסדרה של הטלת קוביות. יש יותר מדי פרמטרים לא נודעים או שערכם לא ידוע, או שלא ניתן בכלל להעריך, כמו פסיכולוגיה. אני מכיר כ"כ הרבה מובטלים שמצאו את עצמם עושים מה שאתה מנסה לעשות - לשבת כל היום ליד המחשב ולנסות לפצח את הבורסה. סיפורי הצלחה גדולים, לצערי אין לי יותר מדי מה לספר עליהם. עבודה מסודרת הייתה מביאה להם גם הרבה יותר סיפוק וכסף. אני באמת מאחל לך שלא תמצא את עצמך במצב שאין לך עבודה וגם תמצא את עצמך מהמר על כל מה שיש לך בבורסה על סמך כלים מפוקפקים.

שמע, אמנם אתה מפגר, אבל אפילו קוף יכול להבין את הטיעון העיקרי בדיון הזה, ואת העובדה ש 100% מההודעות שלך ריקות מתוכן.

אתה מסוג האנשים שעושים עליהם כסף עם ספרי הגשמה עצמית ובסוף הם מגשימים את עצמם בעבודה בפיצוציה הקרובה לביתם במשך כל חייהם תוך כדי שהם מתלוננים על כמה שהמדינה המחוברנת הפריעה להם בדרך הסודית שלהם להגשמה עצמית.

אין שום סיבה לרדת פה לפסים אישיים ולנסות לפגוע. זה באמת לא תורם פה לכולם.

אני לא צריך ליהיות פה סניגור של אף 1 ובטח לא של חיים. אבל הדיבור פה נגוע וזה לא מתאים שתדבר ככה לבן אדם . מטריל או לא מטריל.

פאניק, בתור אחד שכל הודעה חוזר ומקניט אנשים על זה שכביכול אין להם מה לעשות בחיים והם יושבים כל היום מול הפורום, אתה מגיב די הרבה ודי בתכיפות (והכי גרוע שזה הודעות ריקות מתוכן).
או שזה רק אני.

פאניק נרשמת כבר לקורס מסחר ע"ח הפקדון ?

לא רציתי להגיב על הטמוטום אבל היהירות שלך נצחה את חוסר האכפתיות שלי

אתה עשיר? חופשי? עשית מליונים בשוק ההון? יושב בבית רגל על רגל והכסף שלך עובד בשבילך? גם אם כל אלה המטרות שלך איך אתה מעז לבקר אנשים על דרך חייהם כשאתה בעצמך באותה נקודה או הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה? (סביר להניח)
ואני לא מדבר רק בפורום אלה עצם המחשבה המתנשאת שלך.
בן כמה אתה? מה כבר השגת בחיים שאתה מתנשא על אנשים ובטוח שיש לך איזה דרך בטוחה לעושר שאף אחד אחר לא רואה? מה כבר עברת/ ראית בחיים?
במיוחד גם אם אתה בטוח שיש לך את כל הידע הגישה הזאת שלך לא תביא אותך לשום מקום.
צר לי לאכזב אותך אבל יצא לי להכיר יותר מאדם אחד קרוב שהיו לו אותם מחשבות כמו שלך והיהירות והטיפשות עלו לו ביוקר. מאד ביוקר.

לכאן מתאים המשפט: Quit being a faggot and go suck some dick

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית