עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הייתי בטוח ש"הסוד" זה מסוג הספרים שאתה קורא ומושפע מהם. שכחת להמליץ לו גם על "האלכימאי" ועל הספר המטורף ביותר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" אחי.תקרא גם את כוחו של התת מודע זה גם ספר נחמד
איך הייתי בטוח ש"הסוד" זה מסוג הספרים שאתה קורא ומושפע מהם. שכחת להמליץ לו גם על "האלכימאי" ועל הספר המטורף ביותר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" אחי.
הוא לא צריך את זה, יש לו ידע נרחב בהשקעות בבורסה.ואל תשכח גם את סדרת הספרים אבא עשיר אבא עני, כי בלי זה הוא לא יהיה מיליונר בחיים
זה משנה לי תדרך חשיבהאתה רציני?😳
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:161bd:ואל תשכח גם את סדרת הספרים אבא עשיר אבא עני, כי בלי זה הוא לא יהיה מיליונר בחיים
חחחחחחחחח
אמרתי שכוחו של התת מודע ספר נחמד, בסופו של דבר הספרים האלה הם די חרטה. "תחשוב טוב יהיה טוב" זה שטות, אבל לאנשים שזקוקים למוטיבציה זה נחמד.
בנוגע לאבא עשיר אבא עני, תתפלא לא קראתי.
תום מה הקשר ומאיפה באת בכלל? תמשיכו לנהל את הכסף שלך בפק"מים ובשטויות שהבנק מוכר לכם. מי שרוצה להרוויח קצת כסף [כי מדובר על כסף שעובד בשבילך ולא אתה בשבילו, בסופו של דבר זה מסתכם בלהיכנס לאינטרנט כמה פעמים ביום ולנתח קצת גרפים בערב, זה הכל] הבורסה זה המקום הכי טוב. כמובן שאפשר להפוך את זה למקצוע, אבל זה כבר במסחר תוך יומי.
לטיסימוס - אתה יותר מידי מושפע מקולדפייר.
בהצלחה.
כן זה אחד הספרים הכי טובים שיצאו אי פעם לשוק. הוא מתחרה עם "פינוקיו" אבל פינוקיו זו ביקורת עקיפה על הסוציאליזם האיטלקי ככה שהוא ספר יותר מסובך.הנזיר שמכר את הפרארי שלו,ספר גאוני.
פאניק הוא מהאנשים שחושבים שאפשר לייצר כסף מכלום. כסף שעובד בשבילך, עלק.
אתה עדיין לא הגבת חד משמעית למה שרשמתי באשכול הקודם.
מה הבעיה בהשקעה במניות ובמה אתה אישית משקיע?
יש לך חשיבה של מישהו שיהיה שכיר כל החיים, שבעיקרון זה בסדר, אבל זה החיים הקלים והפשוטים.