ייעוץ איזה טעם של אבקת חלבון אופטימום לקחת?

guyf1712

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
שלום אני מעוניין לקנות אבקת חלבון OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY.
השאלה היא איזה טעם לקנות?
רוב ההמלצות הן בננה ושוקולד.
איזה לקחת?
אשמח גם לדעת איפה אפשר לטעום את האבקה לפני על מנת לבצע קנייה בטוחה מבחינת הטעם.
אני שותה את החלבון עם מים בלבד ולא עם חלב.
תודה רבה.

נערך לאחרונה:
אני מאוד מאוד מאוד אהבתי את הקרם עוגויות של אופטימום גם עם מים וגם עם חלב (בתור אחד שאוהב מתוק)
הקרמל טופי פאדג' והאקסטרים מילק גם היו טעימים כנ"ל גם הלתת שוקולד (מזכיר מאוד טעם של שוקו)
רוב הטעמי שוקו שלהם די דומים אז קשה קצת להבדיל ביניהם..
מה שאני בחיים לא יקנה זה הבננה שלהם פשוט מגעיל טעם כימי ונמאס אחרי שבוע..

אני מאוד מאוד מאוד אהבתי את הקרם עוגויות של אופטימום גם עם מים וגם עם חלב (בתור אחד שאוהב מתוק)
הקרמל טופי פאדג' והאקסטרים מילק גם היו טעימים כנ"ל גם הלתת שוקולד (מזכיר מאוד טעם של שוקו)

דווקא אני אהבתי את הבננה...
עוד הרבה אחרים אהבו אותה.

אבל על טעם ועל ריח......

קניתי טופי קרמל, אתמול קיבלתי, עם 250 מ"ל זה טעים ומתוק
מתוך ה-3 אבקות שטעמתי הסדר הוא כזה:
1) ISS קרם עוגיות (טעים למרות שיש טעם לוואי בסוף ומתערבב גרוע)
2) אופטימום קרמל (שתיתי רק פעמיים, טעים ועם הזמן אני יותר ויותר אוהב אבקות ככל שאני שותה יותר, לא שמתי לב לטעם לוואי, יש לציין שזה מתערבב בקלות)
3) דיימטייז מוקה (מתערבב בקלות, בלי טעם לוואי אבל אני אוהב מתוק)

שותה רק עם חלב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הטעם שוקולד טעים עם מים?
אני שותה רק עם מים...

אקסטרים טעם של שוקולית
אני אוהב יותר את הדאבל ריצ' הוא לא מתוק מדי

• פותח/ת השרשור
איפה אוכל להשיג טעימה של אופטימום בננה? זה ממש חשוב... אני מוכן לשלם על הטעימה מה שצריך...

האופטימום במקומה מונח.
אני יכול להמליץ לך על החלבון של אינטראקטיב שעכשיו לחברי פורום LBS יש 10% הנחה על מוצרי החברה לשימוש בכל רחבי הארץ.
ישנו את החלבון האיכותי ISOWHEY עם 89 גרם חלבון ב100 גרם אבקה.
במנה של 35 גרם אבקה מקבלים 31 גרם חלבון.
בנוסף החלבון הזה עבר תהליך 100% כבישה קרה המבטיח את האיכות הגבוהה ביותר
והערך הביולוגי הגבוה ביותר שאבקת חלבון יכולה לספק.

בברכה,צוות אינטראקטיב ישראל.

אחי אני גם מתלבט איזו אבקה לקחת...השאלה אם יש לך בדיקת מעבדה שתוכיח שאכן הטבלת תזונה של האבקה הזאת נכונה..

אחי אני גם מתלבט איזו אבקה לקחת...השאלה אם יש לך בדיקת מעבדה שתוכיח שאכן הטבלת תזונה של האבקה הזאת נכונה..
בדיקה לבנתיים, יש עוד בדרך לגבי עוד מוצרים ועוד פרמטרים, אבל הם עדיין בתהליך וזה לוקח קצת זמן.
בבדיקה יצא 76.1 גרם חלבון ל-100 גרם מוצר. אמור להיות 75.8 גרם חלבון ב-100 גרם או 25 גרם בסקופ כפי שמופיע בדף המוצר, לדוגמה:
http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1700

Lab1.gif

אז פה יצא יותר חלבון, בדלי אחר יכול להיות שיצא פחות חלבון... אין לשפוט על פי בדיקה אחת.

כמו כן, אני אישית טיפה סקפטי כשהחברה עושה בדיקות מטעם עצמה... (אפילו שזה במעבדה חיצונית), כמו שאינטל מייצרת מעבדים "משודרגים" (ES) למטרות אוברקלוקינג ושבירות שיאים, כך החברה יכולה להביא לבדיקה דלאים "משודרגים".

אני סתם נותן חומר למחשבה, כל אחד יעשה את השיקולים שלו, אין לי שום אינטרס פה.

מה שאהבתי ממש היה כשהאתר שלח על מטעמו אבקות לבדיקה.

אז פה יצא יותר חלבון, בדלי אחר יכול להיות שיצא פחות חלבון... אין לשפוט על פי בדיקה אחת.

כמו כן, אני אישית טיפה סקפטי כשהחברה עושה בדיקות מטעם עצמה... (אפילו שזה במעבדה חיצונית), כמו שאינטל מייצרת מעבדים "משודרגים" (ES) למטרות אוברקלוקינג ושבירות שיאים, כך החברה יכולה להביא לבדיקה דלאים "משודרגים".

אם ככה אז כולם רמאים...
גם אופטימום שלחו אבקות לבדיקת מעבדה ובי אס אן...
אהה וגם הרמקולים שיש לי בחדר הם לא 200W כי בטח החברה שלחה רמקולים משודרגים למכון התקנים לאקוסטיקה וכו' וכו' וכו'..
אתה פשוט צריך לתת בהם אמונה זה הכל.

ואז אם האתר היה מכניס לבדיקות מעבדה מטעם האתר היו אומרים שהאתר מכור כי אינטרקאקטיב מפרסמת כאן וזה לא היה נגמר...
אם הייתי בארץ הייתי מכניס בעצמי אבל אני לא בארץ ואת האמת גם אין לי כוח להתעסק בבדיקות מעבדה יותר, לדעתי זה שטויות וכל האבקות אותו דבר, מה שקובע בסופו של דבר זה המחיר ואינטראקטיב בקטע הזה מנצחת את כולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית