הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון נייצרס בסט

• פותח/ת השרשור avis
  • פורסם בתאריך

avis

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
במכון שאלתי לגבי אבקת חלבון ואמרו לי שחלבון נייצרס בסט טוב..אתם מכירים יודעים?
אמרו לי שזה הכי מתאים לי אם אני לא טועה קוראים לזה פרפקט 3000

(אני חדש)

פרפקט 3000 זה גיינר-פעם קניתי בטעם וניל,הדבר הכי מגעיל ששתיתי בחיים ונתתי את הדלי במתנה לחבר.
יש להם את החלבון איזולט שהוא טוב אבל יקר-680 ש''ח לקצת יותר מ-3 קילו, אבל יש להם גם אבקה חלבון רגילה שהיא טובה בעיקר לחיטוב לפי מה שאומרים בגלל שיש בה קצת קלוריות.
עדיף שתקנה-אופטימום,דימטייז,ISS, כולם טובים.

לחברי פורום LBS ניתנת הנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב.
השבור ניתן לשימוש בכל חנות שנימכרת בו אינטראקטיב וייחודי עבור חברי פורום LBS!
אתה מוזמן להנות מהשובר גם בהזמנה דרך האינטרנט על ידי כך שתציין בתיבת הערות שיש לך 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב.

בברכה,צוות אינטראקטיב ישראל.

קודם כל - למה דווקא גיינר ביחס כזה גבוה? מה הנתונים שלך והאם יש לך תפריט מסודר?

לנייצ'ר בסט יש טעמים די בסדר, לא חזקים מדי (לטוב ולרע) ואין להם טעם לוואי. לא ניסיתי את הפרפקט כי לא הייתי צריך גיינר אף פעם אבל החלבון הרגיל היה סבבה גם בשוקולד וגם בוניל.
לגבי הפרפקט - אני לא הייתי לוקח אותו לפי המלצת היצרן על התוית כי אחרת הוא נגמר מאוד מהר ויוצא יקר... מה גם שלתסף בפחמימות במהלך היום זה לא כזה בעיה. אפשר לחלק את המנות ל2 או אפילו ל3 ולשתות עם חלב כדי להשוות לאבקת חלבון רגילה ולקבל בנוסף יחס חלבון פחמימה של 1:2.5 אם אני זוכר טוב... ואז זה משאיר אותך עם 14-21 מנות למוצר.

החלבון הראשון שקניתי היה שלהם בטעם וניל. הדרך היחידה שהצלחתי לשתות אותו הייתה עם חלב בטעם וניל. עם מים לא העזתי אפילו.

החברה העצמה מצויינת החסרון הוא שהחלבון שלהם מגיע רק בטעם שוקו\וניל.

המוצר שאתה מדבר עליו ה: PERFECT 3000 הוא גיינר. מוצר אחר לגמרי

לחברי פורום LBS ניתנת הנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב.
השבור ניתן לשימוש בכל חנות שנימכרת בו אינטראקטיב וייחודי עבור חברי פורום LBS!
אתה מוזמן להנות מהשובר גם בהזמנה דרך האינטרנט על ידי כך שתציין בתיבת הערות שיש לך 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב.

בברכה,צוות אינטראקטיב ישראל.

מסכים בהחלט.

אם תקנה את הפרפקט 3000 אז מס' המנות שיהיו לך אפשר לספור על כף יד אחת ויעלה לך 300-400 ש"ח.

לעומת זאת אם תקנה אבקת חלבון של interactive ועוד יש לך הנחה של 10% שזה יוצא משהו בסביבות 270-300 ש"ח (לא יודע אם ראיתי משהו זול יותר מזה) ותוסיף סוכר ענבים \ מלטודקסטרין \ סתם פחמימה כלשהי יצאו לך בהרבה יותר מנות ובהרבה יותר זול.
זול משמעותית.

בהצלחה! ;susss

תודה לכולם
אני בן 16 172 64 קילו
אתם ממליצים יותר על אבקת חלבון מאשר על גיינר?

תלוי.
אם אין בעיה לקנות חלבון בנפרד ומלטודקסטרין במנרד\ סוכר ענבים\ כל פחמימה פשוטה ולעשות מיקס אז זה עדיף.

אם לא בא לך להתעסק אז תקנה גיינר. (במידה ובאמת אתה לא יכול להכניס את הקלוריות האילו בצורה מוצקת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית