הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 190 שלי ו155 של אמיר לסינגל

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
שיאים אישיים בסקווט שלי ושל אמיר(הכל יכול)

אני בפליז כי החגורה לא נסגרה כמו שצריך, אני רזה מדי
בשל כך, אמיר נאלץ לעבוד בלי החגורה, אין מצב שהייתי מוריד אותה ונכנס לשם שוב:)

עשינו את הסקווט בנעלי ריצה ישנות שהבולמים שלהן גמורים ככה שהיה בסדר מבחינת יציבות

משקל הגוף שלי 75 ושל אמיר 70

תודה רבה ליוסי(KA4OK) על השמירה והנוכחות , זה מוסיף 10 קילו למוט

אמיר 140X3

אמיר 150 סינגל

אמיר 155 סינגל , שיא אישי

אני 170 סינגל

אני 180 סינגל

אני 190 סינגל , שיא אישי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה

באמת השתפרתי המון אבל מעולם לא עברתי 75 קילו , פשוט מעולם לא עשיתי תוכניות כח

התאמנתי במשקלים של 100 קילו לכמות חזרות של בילדרים

השנה הייתי 69-70 אחרי חיטוב קטן כי רציתי לבדוק מה אני יכול לייצר על משקל גוף נמוך משמעותית , התוצאה היא שהייתי הרבה יותר חלש(אולי סינגל 140) והרבה יותר איטי

בשנת השיא שלי 2009 הייתי די חלש כי נפצעתי ולא יכלתי לעבוד לכח אבל הייתי מאוד מאומן מבחינת מסלול על משקל גוף 75

שנה שעברה הייתי חזק יותר אבל בגלל פציעה רצתי 2 ריצות וגם הן על רגל אחת

השנה אם אצליח לייצר חודשיים של עבודת מהירות איכותית אפשר יהיה לבחון את התרומה של הכח, שאמורה להיות מאוד משמעותית על הנייר וגם ברמת ההרגשה(למרות שאני עוד לא רץ מעל 85-90%)

אני מניח שלא עובדים LB כי לא יודעים מה זה
אני פחות אוהב את זה כי יש מתיחה אקצנטרית מאוד חזקה, הרבה יותר מHB

אם אני עושה דדליפט אני יכול להפיל את המוט בקו הברך ולהמנע מהמתיחה וזה מאפשר לרוץ ספרינט מייד אחרי משקולות או יום למחרת בלי להסתכן יתר על המידה
מה עם הספרינטים של הכל יכול?
וכבוד על ההתקדמות משקלים יפים 😉

• פותח/ת השרשור
תודה מושון

אמיר השתדרג מאוד
התחרויות מתחילות בעוד חודש וחצי-חודשיים אז יהיה אפשר לאמוד את השיפור אבל בעיקרון רואים אצלו שינויים ביומכניים אפילו ויזואלית בלי צורך לנתח את זה בצורה מיוחדת וזה אומר שההשפעה של ההתחזקות מאוד בולטת

הוא בכלל לא עלה במשקל , אפילו ירד קצת וגם לפי התוצאות באימונים הוא הרבה יותר מהיר אבל זה מדד פחות מדוייק

אחלה משקלים.
איך נראת תוכנית האימונים שלך בתור אצן ? ואם תוכל גם לפרט איך נראה אימון ריצות .

• פותח/ת השרשור
אחלה משקלים.
איך נראת תוכנית האימונים שלך בתור אצן ? ואם תוכל גם לפרט איך נראה אימון ריצות .

תודה

בגדול תוכנית כח שכוללת דדליפט וסקווט בפרופורציות משתנות
בחלק הראשון של העונה 3 אימוני כח ו2 אימוני מגרש שכוללים עבודת טמפו שהמטרה שלה בעיניי שימור יכולת כללית ואולי עוד אימון 1 בשבוע שמוקדש לגמישות

עבודת טמפו יכול להיות כל דבר כמעט , העצימות 70-80% , זה יכול להיות 100X10 עם ריצה קלה מנוחה \ 120X8 עם 2-3 דק' מנוחה , 8X200 , יכול להיות סתם ריצה ארוכה או כמה אינטרוולים של 2000...כמעט הכל הולך פה מבחינתי

בחלק השני זה יכול להיות שימור של כח עם 2 אימונים בשבוע ו3 אימוני מסלול ש-2 מתוכם עצימים של ספרינטים ובינהם אימון טמפו - התאוששות

ספרינטים יכול להיות כמה זינוקים מאדנים של 20 מטר ולאחר מכן כמה ריצות FLY(ללא זינוק) של 20-40 מטר

או כמה ריצות של 50-60 מטר בעצימות מקסימלית

בין 2 התקופות האלה יש העלאה של העצימות עד למצב שאתה באמת מסוגל לרוץ ספרינט

פעם עבדתי אחרת

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית