הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חלבונים והפרשי מחיר

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך

miki25

משתמש פעיל
367
2
נק' מוניטין:
386
367
2
טוב אז ככה שאלתי היא למה קופסא של אופטימום דימיטיז או אי ס ס נגיד עולה גג 40$ שזה יוצא בסביבות150שח

ולמה חלבון תוצרת הארץ עולה מעל 300שח פרו בודי, ווי טרופין וכו..

על תוצרת חוץ אני משלם משלוח וכול הבילבולי בייצים סבבה הבנו
אבל למה על חלבון של הארץ אני משלם אותו דברר
יש למישהו הסבר נורמאלי?

טוב אז ככה שאלתי היא למה קופסא של אופטימום דימיטיז או אי ס ס נגיד עולה גג 40$ שזה יוצא בסביבות150שח

יש למישהו הסבר נורמאלי?

למה רכב שמיוצר בארה"ב עולה X וכשמייבאים אותו לארץ הוא עולה 3X ?

יש למישהו הסבר נורמאלי?

כי בתור צרכן ישראלי אתה גם ככה רגיל לשלם מעל ל300 שקל לחלבון מחו"ל, אז אם יגבו ממך 300 שקל למוצר ישראלי, מבחינתך זה לא ישנה הרבה כי אתה כבר רגיל לזה, מצד שני הרווח עליך יהיה גדול יותר. אל תהיה תמים.

אתה צריך להשוות בין המחירים של המוצרים שנמכרים פה. רוב האבקות חלבון שנמכרות בארץ נעות סביב ה-300 ש"ח ולכן (אני מאמין) גם החברות שמיצרות בארץ מכוונות לשם.

אם אתה רוצה לדעת למה הם קבעו את המחיר ככה תיקח קורס בניהול השיווק באוניברסיטה. (לא צוחק!!) יש 1000 סיבות ו1000 גישות לקבוע מחיר תחרותי בשוק תחרותי.

לדעתי אין הצדקה לשלם מחיר כזה על מוצר שמיוצר בארץ, אם המחיר היה זול ב 100-150 ש"ח היה על המ לדבר.

למה שאני אקנה מוצר דרעק שנוצר בארץ באותו מחיר שאני יכול לקנות מוצר בעל שם עולמי?
לפי ההיגיון, מוצר חדש ולא מוכר שנכנס לשוק צריך להתחיל לפחות במחיר מוזל בצורה כדאית, לפחות עד שיקנה לעצמו שם
אפילו בארה"ב כשדיימטייז נכנסו לתמונה הם התחילו ב-23 דולר נדמה לי ל2.3 קילו

למה שאני אקנה מוצר דרעק שנוצר בארץ באותו מחיר שאני יכול לקנות מוצר בעל שם עולמי?
לפי ההיגיון, מוצר חדש ולא מוכר שנכנס לשוק צריך להתחיל לפחות במחיר מוזל בצורה כדאית, לפחות עד שיקנה לעצמו שם
אפילו בארה"ב כשדיימטייז נכנסו לתמונה הם התחילו ב-23 דולר נדמה לי ל2.3 קילו

אני לא בא לתת לך תשובות, אלא לפתוח אותך לכיוון מחשבה:
קודם כל.. מי אמר שהמוצר דרעק? יש חלבונים ישראלים עם 80% חלבון. זה נחשב יחסית סבבה.
דבר שני מוצרים ישראלים בדר"כ כשרים, מה שמוסיף קצת לעלות ופותח קהל חדש של משתמשים למוצר שהם רק עכשיו יכולים לקנות, מבחינתם אין לזה תחלופה ולכן הם כן ישלמו יותר ולא יתווכחו על מחיר.
יש עוד סיבות נוספות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית