הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכנן לסיים SS עוד חודש וחצי בערך, כמה שאלות..

מצב
השרשור נעול

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אוקיי, אחרי חצי שנה בערך שאני ב-SS [כמה הפסקות, קשיים, לפעמים רק פעמיים בשבוע בגלל עבודה וזה], החלטתי שמיציתי ועוד חודש וחצי מסיים אותה בערך..

אני 1.67, שוקל 65, משקלי עבודה הם
דדליפט - 120 - 1X5
סקוואט - 110 - 3X5
בנצ' - 70 - 3X5
פרס - 52.5 - 3X5

כמה לדעתכם כדאי לי לסיים SS?..
ואחרי שאני מסיים, לאיזו תוכנית לעבור? אני רוצה בסיום SS יותר להתרכז בפיתוח גוף מאשר בכוח, ואז אחרי שיהיה לי גוף יותר גדול והכל אני אחזור לתוכניות כוח למיניהן. עצות?

עשית שינוי גדול,אני זוכר איך היית לא מזמן...
אבל בלי קשר לכמה השינוי גדול,זה נראה שיש לך עוד להתקדם,אני זוכר שאמרת שאתה אוכל 4000 קלוריות ואז אחרי כמה ויכוחים הסכמת שאתה אוכל פחות מ 3000 בסופו של דבר...
חודש וחצי זה מספיק זמן בשביל להעלות את המשקלים משמעותית,ואז אולי להיות באמת קרוב לסיים את התוכנית.
תאכל יותר,תאכל באמת קרוב ל 4000 ותישן מספיק,המשקלים יעלו יותר ממה שאתה חושב...

ד"א,ממליץ לך על 5X5 הלינארית אחרי SS,היא תעזור לך גם ל"פיתוח גוף" יותר מאשר תוכנית אחרת,יש בה יותר נפח מ SS ואם תמשיך להתחזק אתה תראה שינוי ענק לטובה

• פותח/ת השרשור
עשית שינוי גדול,אני זוכר איך היית לא מזמן...
אבל בלי קשר לכמה השינוי גדול,זה נראה שיש לך עוד להתקדם,אני זוכר שאמרת שאתה אוכל 4000 קלוריות ואז אחרי כמה ויכוחים הסכמת שאתה אוכל פחות מ 3000 בסופו של דבר...
חודש וחצי זה מספיק זמן בשביל להעלות את המשקלים משמעותית,ואז אולי להיות באמת קרוב לסיים את התוכנית.
תאכל יותר,תאכל באמת קרוב ל 4000 ותישן מספיק,המשקלים יעלו יותר ממה שאתה חושב...

ד"א,ממליץ לך על 5X5 הלינארית אחרי SS,היא תעזור לך גם ל"פיתוח גוף" יותר מאשר תוכנית אחרת,יש בה יותר נפח מ SS ואם תמשיך להתחזק אתה תראה שינוי ענק לטובה
אמממ זהו שקניתי עכשיו גיינר וגם JACKED3D שיעזרו לי.. אני בערך על 4000 קלוריות ביום של אימון ו-3000-3200 ביום בלי אימון. בקשר לשינה, קצת בעייתי.. יש לי נידודי שינה ואני ישן רק 2-3 שעות בלילה, כבר שבועיים ככה.. צריך ללכת להיבדק. אבל כעיקרון חוסר השינה לא פוגע לי באף תרגיל חוץ מהסקוואט, בכל השאר אני מתקדם..

1. מבחינה נפשית מיציתי, נמאס כבר
2. המשקלים הם כבר די גבוהים למשקל גוף שלי
3. התחלתי להיתקע קצת..
4. כבר חצי שנה, כמה אפשר?

2. התכנית מציעה לך שבירת משקלים גבוהים יותר.
3+4. כולם נתקעים. אני עושה SS כבר 14 חודשים עכשיו ובדיוק כמוך היו לי הפסקות ארוכות בגלל פציעות ולימודים ועבודה וכ'ו והיו לי גם תקיעות אבל אני ממשיך בתכנית כי אני רואה שכל עוד יוצא לי להתאמן כמו שצריך אני עדיין מתקדם בה יופי.

אין שום תכנית שמבטיחה לך שלא תיתקע. גם אם תעבור לתכנית אחרת עדיין תצטרך לדאוג לדברים בסיסיים כמו תזונה ראויה.

אתה אומר שאתה עושה SS כבר חצי שנה, איך זה למשל שאתה עדיין על 65 קילו? למרות שאתה 1.67.

גם אם תעבור לתכנית אחרת לא תתקדם כמו שצריך כי אתה לא אוכל כמו שצריך.

אתה חייב לישון,מתחת ל 6 שעות שינה כבר יפגע משמעותית בהתאוששות
כנ"ל לגבי ימים שאתה לא מתאמן...רוב ההתאוששות היא בימים האלה,אז תאכל גם שם!

• פותח/ת השרשור
2. התכנית מציעה לך שבירת משקלים גבוהים יותר.
3+4. כולם נתקעים. אני עושה SS כבר 14 חודשים עכשיו ובדיוק כמוך היו לי הפסקות ארוכות בגלל פציעות ולימודים ועבודה וכ'ו והיו לי גם תקיעות אבל אני ממשיך בתכנית כי אני רואה שכל עוד יוצא לי להתאמן כמו שצריך אני עדיין מתקדם בה יופי.

אין שום תכנית שמבטיחה לך שלא תיתקע. גם אם תעבור לתכנית אחרת עדיין תצטרך לדאוג לדברים בסיסיים כמו תזונה ראויה.

אתה אומר שאתה עושה SS כבר חצי שנה, איך זה למשל שאתה עדיין על 65 קילו? למרות שאתה 1.67.

גם אם תעבור לתכנית אחרת לא תתקדם כמו שצריך כי אתה לא אוכל כמו שצריך.
עד עכשיו הייתי 63 ועליתי בשבועיים האחרונים ל-65 כי התחלתי לאכול יותר טוב.. אמממ איך נשארתי על 63? אנאערף, גנטיקה.. הגעתי למשקלים מאוד גבוהים מבלי לעלות במסה בכלל
אבל בכללי מיציתי כבר SS, אין לי כוח יותר
אתה חייב לישון,מתחת ל 6 שעות שינה כבר יפגע משמעותית בהתאוששות
כנ"ל לגבי ימים שאתה לא מתאמן...רוב ההתאוששות היא בימים האלה,אז תאכל גם שם!
זה לא באשמתי.. אני מתעורר לבד אחרי 2-3 שעות ולא מצליח להירדם שוב, זה כבר שבועיים ככה.. צריך ללכת להיבדק
בימים בלי אימון יותר קשה לי לאכול כי אין לי שום ספורט, משמע אני פחות רעב.. אבל 3000 זה גם נחמד ליום בלי אימון

אמממ איך נשארתי על 63? אנאערף, גנטיקה.. הגעתי למשקלים מאוד גבוהים מבלי לעלות במסה בכלל

מה הקשר לגנטיקה בשלב כזה? איך אתה יודע מה הגנטיקה שלך מציעה לך בלי שהגעת למקסימום שאתה מסוגל לו? זה לא גנטיקה. מי שלא עולה במשקל כזה בשלב כזה פשוט לא אוכל.

והנקודה שאני מנסה להעביר היא שהיית מגיע למשקלים גבוהים עוד יותר עם יותר מסה אם היית אוכל.

אם מיצית אז מיצית אין טעם בלשאול אותנו מה דעתנו. לא נראה לי שזה ישנה משהו. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לגנטיקה בשלב כזה? איך אתה יודע מה הגנטיקה שלך מציעה לך בלי שהגעת למקסימום שאתה מסוגל לו? זה לא גנטיקה. מי שלא עולה במשקל כזה בשלב כזה פשוט לא אוכל.

והנקודה שאני מנסה להעביר היא שהיית מגיע למשקלים גבוהים עוד יותר עם יותר מסה אם היית אוכל.

אם מיצית אז מיצית אין טעם בלשאול אותנו מה דעתנו. לא נראה לי שזה ישנה משהו. בהצלחה.
אני שואל כמה לדעתך כדאי לסגור כדי שזה יחשב למכובד למשקל שלי.

אוה, זה כלום בהשוואה לאיך שאני שונא טמטום אנושי. קשה לך לקבל עצה פשוטה, אפילו אם היא נכונה, העיקר שתעשה מה שבראש שלך.

• פותח/ת השרשור
אוה, זה כלום בהשוואה לאיך שאני שונא טמטום אנושי. קשה לך לקבל עצה פשוטה, אפילו אם היא נכונה, העיקר שתעשה מה שבראש שלך.
כי סבבה כן התחלתי לאכול כמו שצריך וזה אבל דייייייי נמאס לי מ-SS, אני חייב לגוון כבר

זה לא באשמתי.. אני מתעורר לבד אחרי 2-3 שעות ולא מצליח להירדם שוב, זה כבר שבועיים ככה.. צריך ללכת להיבדק

Leviathan סלח לי על ההקפצה של נושא מלפני 4 שנים (בדיוק ;ם) אבל יש לי את אותה הבעיה בזמן האחרון וקשה למצוא אנשים שמתארים את החוויה הספציפית הזאת של לקום אחרי 2-3 שעות שינה עירני טורבו ... גילית אולי מה הייתה הבעיה אצלך בזמנו?

Leviathan סלח לי על ההקפצה של נושא מלפני 4 שנים (בדיוק ;ם) אבל יש לי את אותה הבעיה בזמן האחרון וקשה למצוא אנשים שמתארים את החוויה הספציפית הזאת של לקום אחרי 2-3 שעות שינה עירני טורבו ... גילית אולי מה הייתה הבעיה אצלך בזמנו?

אתה יכול לפנות אליו בפרטי אם זה חשוב לך, תשתדל להימנע מלהקפיץ אשכולות ישנים בני 4 שנים.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית