ייעוץ מהם הערכים האידיליים להתקדמות בצורה אידיאלית בחיטוב דל פחמימות

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
מהם הערכים האידיליים להתקדמות בצורה אידיאלית בחיטוב דל פחמימות?
משקל : 75
גובה : 1.8
אחוז שומן 16~17%

כלי עזר :

• מקרר, יש לי מקרר בבצפר אז אין לי שום בעיה להביא את כל מה שאני רוצה לבצפר ולאכול שם עד השעה 5 בערב, ואז אני חוזר הבייתה.
  • אבקת חלבון, 24 חלבון למנה.
  • משקולת בכדי להישקל - בטיפול

ברמת העיקרון אני צריך לקבל כל יום:(אחרי החישוב עם המדריך בקילוגרם של החיטוב)
קלוריות - 1720
חלבון - 137
שומן - 38
פחמימות - 205

ה"בעיה" שאני רוצה חיטוב דל פחמימות אז לכן נתקלתי בזה שאני לא יודע אם להשאיר את השומן והחלבון כמו שהם או שאני צריך לשנות את ערכם כדי להגיע לאיזון אחר, אני פשוט לא כל כך מבין בזה אז אני רוצה לשמוע את דעתכם.

בתפריט תזונה האחרון שעשיתי, הערכים הם כאלו:
סה"כ קלוריות: 1668 קלוריות
סה"כ חלבון: 158 גרם
סה"כ שומן:
62.7 גרם
סה"כ פחמימות:
113.3 גרם
סה"כ כולסטרול:
224 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:
4.5 גרם

אבל אני רוצה להוריד עוד איזה 35 פחמימות, ובערך 30 שומן, מספר הקלוריות הוא בסדר גמור..

לא הבנתי את השאלה
איזה דל פחמימה אתה עושה ?
כל כמה זמן העמסה ?

אם הגרעון גדול אז תעלה חלבון ל 200

• פותח/ת השרשור
לקחתי את הגירעיון המקסימלי והורדתי לו 30% כדי לא לרדת לסביבות ה 1400~1500 קלוריות..
אז אפשר לקרוא לזה גירעון חלקי.
בעיקרון מהם הערכים שאני צריך להתמיד כל יום (חלבונים,פחמימות,פחמימות,קלוריות) בכדי שאני אוכל להוריד אחוז שומן למטרת חיטוב הגוף.
חשבתי על :
1700 קלוריות
160 חלבונים
75 פחמימות
40 שומנים

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך.... היא איך תסתדר בלי הפחמימה?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לייעל את זה כבר מעכשיו, אני "צמא" לגוף מחוטב כבר מכיתה ו'..
נכון, זה עניין פסיכולוגי וזה לא ממש קשור, אבל החלטתי שאני רוצה לחטב את הגוף שלי כי פשוט לא נוח לי בצורה מטורפת עם העניין של הבגדים, עם איך שאני נראה וכו'.. אני רוצה לנסות להוריד ל 12~13% אחוז שומן עד החופש הגדול.
ברמת העיקרון בנתיים אני רוצה לבנות תפריט תזונה, לאחר מכן אשמח לקבל גם משוב על תוכנית האימונים של המשקולות ושל הריצות..
בכל מקרה, אני אנסה להסתדר עם רמת פחמימות מועטה, אם זה ממש יקשה אליי אני אעלה ב 30 פחמימות.
אז אני עדיין לא יודע איך זה 75 פחמימות, אבל מה שאני כן יודע זה שהראש שלי רוצה להתחטב.. ובצורה היעילה ביותר!

אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה "אידיאלית" ולהתמקד במטרה של האשכול זה וזה הערכים הסופיים שאני צריך בשביל לקבל מקסימום יעילות.

המון תודה.

מה לייעל את זה מעכשיו? אומרים לך בפירוש שאין הבדל על אחוזי שומן כאלו אם תעשה דל פחממה או לא, דל פחממה רלוונטי רק ל 11-12 אחוז שומן, שתגיע לשם עם דיאטה רגילה אז יש על מה לדבר...

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז בעיקרון על כמה פחמימות אני צריך להיות? 100 זה אחלה?
אם כן אז אפשר לומר שאני מוכן עם התפריט, אל תשכחו שהתפריט בתמונה אינו כולל סקופ של חלבון.. לכן הערכים הסופיים הם:
קלוריות : 1680
חלבון : 174
שומן : 60.5
פחמימות : 102.5

התפריט הוא :
http://up351.siz.co.il/up3/zzihiy1dtzld.png

התפריט הוא לא מסודר כמו שצריך, אבל שימו לב איזה אוכל דחפתי לשם..
אם זה יקל אליכם לענות לי בצורה מסודרת יותר על היעילות של התפריט אז בכיף אני ארשום פה את התפריט בצורה מסודרת.
כמו כן, אם 100 פחמימות זה מספיק לבנתיים אז אין ספק שאני אתחיל כבר ממחר או ממחרתיים להשתמש בו.

ועוד שאלה, האם אני צריך לקחת מולטי ויטמין ואומגה 3? ואיך אני יודע באיזו כמות לקחת?

נערך לאחרונה:
מולטי-ויטמין תלוי אם אתה אוכל מספיק ירקות ופירות ושלל דברים אחרים או לא, אומגה אני לוקח תמיד בכל מקרה לא יודע מה לגבי אחרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מולטי-ויטמין תלוי אם אתה אוכל מספיק ירקות או לא, אומגה אני לוקח תמיד בכל מקרה לא יודע מה לגבי אחרים.
טוב אז אני אקנה גם אומגה..
ובקשר למולטי-ויטמין אני גם אתחיל לקחת כדור אחד ביום כדי לתחזק את הגוף שלי מבחינת ויטמנים.. יש לי חוסר בירקות.

תודה רבה ולילה טוב.

טוב אני מריח את העקשנות של הילד מקילומטר. אם אתה חושב שדיאטת דלת פחמימות "תייעל" את התהליך אז אתה טועה. אין שום סיבה בעולם שעל 17% שומן אתה תעשה דיאטה דלת פחמימות. אני יהיה יותר קיצוני ואגיד שאין בכלל צורך בדיאטת דלת פחמימות עד איזור 7-8% שומן. בטח ובטח שאין אירועה ספוטיבי שדורש את זה כגון תחרות או משהו.

אתה לא צריך להריח, תסתכל על היסטורית הנושאים שהוא פתח כאן בפורום. לא סתם יש לו באן מתת פורום פאוורליפטינג.

• פותח/ת השרשור
ברמת העיקרון הערכים הסופיים הם בסדר של התפריט האחרון שעשיתי?
קלוריות : 1680
חלבון : 174
שומן : 60.5
פחמימות : 102.5

כנראה אני אשנה את שתי ביצים בבוקר כי אני לא מצליח לאכול את זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית