נק' מוניטין:
58,703
- 103,265
- 12,426
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אומר וואוו אבל אתה הראשון שתהיה בתור לקנות יא מכורואוו!
LOLלמה לקנות חלב מהסופר כשיש פרה?
LOLמשה מה אתה צריך את זה? פשוט תחזיק את האייפון יותר קרוב לפנים.
למה לקנות חלב מהסופר כשיש פרה?
אייפד לא יכול לעשות כלום חוץ מלהריץ איזה כמה אפליקציות מגניבות. אני לא רואה מישהו עורך על זה מסמכים או מתכנת.
אני דווקא כן עורך על זה מסמכים, קורא ועורך קבצי PDF (כאלה) שאילולי הייתה לי האפשרות לקחת אותם איתי בתיק (ולא במחשב נייד) הייתי צריך לשבת בספריות בסוף העולם ימינה, קורא ספרים מקצועיים ופרוזה, צופה בסדרות ברכבת ובחשמלית (נסה להוציא את המחשב בתנאים האלה ולהעמיד אותו מול הפרצוף) ועושה עוד בערך 100 דברים שאי אפשר לעשות בנוחות עם מחשב ולא עם טלפון סלולרי. ויש לי חברים שהפכו אותו לכלי עבודה לכל דבר (מצגות, גרפים, חיבור למקרנים).
אני דווקא כן עורך על זה מסמכים, קורא ועורך קבצי PDF (כאלה) שאילולי הייתה לי האפשרות לקחת אותם איתי בתיק (ולא במחשב נייד) הייתי צריך לשבת בספריות בסוף העולם ימינה, קורא ספרים מקצועיים ופרוזה, צופה בסדרות ברכבת ובחשמלית (נסה להוציא את המחשב בתנאים האלה ולהעמיד אותו מול הפרצוף) ועושה עוד בערך 100 דברים שאי אפשר לעשות בנוחות עם מחשב ולא עם טלפון סלולרי. ויש לי חברים שהפכו אותו לכלי עבודה לכל דבר (מצגות, גרפים, חיבור למקרנים).
מה פתאום, אם הייתי רוצה להשוויץ הייתי שם את התמונה הזאת:אני שם דלי חלבון על זה שכתבת את כל התגובה הזאת רק כדי להשוויץ בלינק ל-PDF הזה שלך. ;gaaahz
קניתי את זה בארץ 🖕הטחונים מגרמניה