הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

iPad 2 - אייפד 2

משה מה אתה צריך את זה? פשוט תחזיק את האייפון יותר קרוב לפנים.

אייפד לא יכול לעשות כלום חוץ מלהריץ איזה כמה אפליקציות מגניבות. אני לא רואה מישהו עורך על זה מסמכים או מתכנת.

אני דווקא כן עורך על זה מסמכים, קורא ועורך קבצי PDF (כאלה) שאילולי הייתה לי האפשרות לקחת אותם איתי בתיק (ולא במחשב נייד) הייתי צריך לשבת בספריות בסוף העולם ימינה, קורא ספרים מקצועיים ופרוזה, צופה בסדרות ברכבת ובחשמלית (נסה להוציא את המחשב בתנאים האלה ולהעמיד אותו מול הפרצוף) ועושה עוד בערך 100 דברים שאי אפשר לעשות בנוחות עם מחשב ולא עם טלפון סלולרי. ויש לי חברים שהפכו אותו לכלי עבודה לכל דבר (מצגות, גרפים, חיבור למקרנים).

אני דווקא כן עורך על זה מסמכים, קורא ועורך קבצי PDF (כאלה) שאילולי הייתה לי האפשרות לקחת אותם איתי בתיק (ולא במחשב נייד) הייתי צריך לשבת בספריות בסוף העולם ימינה, קורא ספרים מקצועיים ופרוזה, צופה בסדרות ברכבת ובחשמלית (נסה להוציא את המחשב בתנאים האלה ולהעמיד אותו מול הפרצוף) ועושה עוד בערך 100 דברים שאי אפשר לעשות בנוחות עם מחשב ולא עם טלפון סלולרי. ויש לי חברים שהפכו אותו לכלי עבודה לכל דבר (מצגות, גרפים, חיבור למקרנים).

איך אתה מקליד עליו? עם הטאץ'? או שאתה מחבר מקלדת?

אני מקליד עם הטאץ', כששמים אותו ב-landscape היא גדולה ויש באמת כמעט 0 טעויות הקלדה. אפשר לחבר מקלדת BT ויש גם מקלדת ייעודית לאייפד, אבל היא כוללת תחנת עגינה לא נוחה ואני לא יודע אם היא כותבת גם בעברית (יש כאלה שכן).

נראה לי שבמקום לקנות כול מיני תוספות שהכול כבר יהיה ביחד במחשב נייד, זה לא ממש ויכוח כי בסופו של דבר זה מה שנוח לך. אני עם מחשב נייד וזה ממש נוח לי.

התוספת היחידה שאולי צריכים היא מקלדת, וזה בעבודה מאומצת. האייפד לא נועד להחליף מחשב, הוא עושה עבורי דברים שמחשב לא יכול לעשות בצורה נוחה (לסמן על קבצי PDF עם עכבר זו מכה מהשמיים, אני מעדיף בהרבה את המגע של האצבע בדומה לסימון על ספר), אבל אני גם לא מסכים עם הגישה הכללית שהאייפד ודומיו זה בזבוז שמיועד בעיקר לאנשים לא רציניים או לפאנבויז.

אני שם דלי חלבון על זה שכתבת את כל התגובה הזאת רק כדי להשוויץ בלינק ל-PDF הזה שלך. ;gaaahz

אני שם דלי חלבון על זה שכתבת את כל התגובה הזאת רק כדי להשוויץ בלינק ל-PDF הזה שלך. ;gaaahz
מה פתאום, אם הייתי רוצה להשוויץ הייתי שם את התמונה הזאת:

ipadm.jpg

אבל לא חסרים לפטופים עם מסכי מגע, אז למה לא אותם בעצם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית