הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר --> מאמר חדש!

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
האם פעילות אירובית נדרשת בזמן עלייה במסת השריר? האם נאבד שריר בזמן שנעביר דקות ארוכות על ההליכון? כמה אירובי נדרש לעשות בתקופת המאסה? כל זאת במאמר הבא.

פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר

תהנו!

bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif
מי שרוצה לקבל מאמרים בזמן אמת, אנא הכניסו את כתובת האימייל שלכם בצד ימין של האתר, תחת עידכונים בדואר אלקטרוני, ותצטרפו למאות המנויים שלנו.
bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif

אחלה מאמר.
אבל כתוב שם שצריך את השייק בין האימון כוח לאירובי זה נכון?
וגם כתוב שאפשר לעשות אירובי לפני האימון...?
ושאלה אחרונה , אם לא עשיתי אירובי כמה חודשים ,זה אומר שעכשיו בתחילת החיטוב הגוף שלי יהיה מאוד לא יעיל בשריפת שומן?

לא חייבים את השייק בין לבין.
אפשר אירובי לפני האימון, אבל בדרך כלל זה יעייף אותך אז עדיף אחרי.
וזה אומר שיהיה לך יותר קשה, עזוב את הקטע של השריפה היעילה, הוא נועד לאנשים יותר משועממים.

ספרינטים זה לא אירובי
גם אם תעשה 10 (יהיה שימוש בחמצן אבל הרוב המוחלט יהיה שימוש בגלוקוז) כל ההתנשפויות זה הגוף מנסה לפנות חומצות חלב שנוצרות כתוצאה מפירוק הגלוקוז

אירובי טהור יהיה פעילות שאתה יכול להתמיד בה לאורך זמן (הליכה/אופניים/אליפטי/ריצה קלה-בינונית בד"כ)

• פותח/ת השרשור
אחלה מאמר, אבל איך אני יכול לשלב את זה עם תוכנית SS? אחרי האימון? אפשר בימי ההתאוששות?

אתה יכול בימים שאתה לא מתאמן\ביום אימון לפני או אחרי האימון.

זה לא ישפיע עליי בסקוואט ודדליפט אם אני יעשה בימי ההתאוששות? (אני מדבר על אירובי בעצימות גבוהה יחסית)

• פותח/ת השרשור
זה עלול להשפיע - מדובר על אירובי בעצימות מתונה. מה זה מתונה - רשום במאמר.

קראתי את המאמר.. אבל אני לא יודע איך לייחס את ה'פעילות האירובית המתונה' אלי..
בתור אחד שמבחן 2 ק"מ ריצה מממש קשה לו (אבל אני מצליח בכל זאת לרוץ בלי לעצור או ללכת באמצע)... אם אני יעשה אחרי אימון או ביום התאוששות (תוכנית SS) ריצה קלה-בינונית של ק"מ זה יהיה נחשב נתון וכמעט ולא ישפיע?

• פותח/ת השרשור
המדד זה הדופק (יש מדד יותר מדויק של סף חומצת חלב) אבל מדובר על קירוב.

בכל מקרה פעילות מתונה - 70% מדופק המכסימאלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית