הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי חצי שנה שלי ייעוץ באתר - עדיין באמצע התהליך

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
אז אחרי חצי שנה של ייעוץ עם הצוות המדהים - משה, אלכס ועידן אני מעלה לכם 2 תמונות פרונט ו-2 תמונות גב של לפני ואחרי.

התהליך עדיין בעיצומו, אני עדיין באמצע העלייה במסה בהערכה שנשאר לי עוד 5-7 ק"ג לעלות ואז לחטב מעט.

נתונים לפי הייעוץ:
משקל: 50
גובה: 1.65

נתונים אחרי חצי שנה של ייעוץ ועליה במסה:
משקל: 59.5
גובה: 1.65

לפני:
http://img833.imageshack.us/i/dsc01661f.jpg/

אחרי:
http://img37.imageshack.us/i/photo20on202011022820at.jpg/

לפני:
http://img40.imageshack.us/i/dsc01660pq.jpg/

אחרי:
http://img88.imageshack.us/i/photo20on202011022820at.jpg/

מה דעתכם על ההתקדמות בתמונות? עלייה נקייה/לא נקייה?
מה ההבדלים באחוזי שומן מלפני ואחרי לדעתכם?

תודה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נראה שיפור גדול במראה , אתה בידיים טובות מאוד

תמשיך להתקדם, כל הכבוד!

בהצלחה - התקדמות יפה.

רואים שיפור. כל הכבוד!
רק שאלה- למה אתה לא עומד זקוף? תוציא רצת את החזה החוצה!

2 שאלות קטנות , למה במשקל כזה לא עשית מאסה מלוכלכת כמה שאפשר ? בכל זאת 50 קילו ..
ולמה אתה רוצה לחטב ב65+- ?

בהצלחה בהמשך התקדמות יפה!

• פותח/ת השרשור
אני 1.65 גובה.. אני אגיע לכ-70 קילו ואחטב..

אני לא מחפש להיות גדול ומאסיבי, אני מחפש לרוב את החיטוב של השרירים כי עם הגודל הנוכחי שלי אני מרוצה..

ותודה על התגובות!!

אויש מה זה השטויות האלה מסה מלוכלכת תעלה כאילו אין מחר????? הגוף מגיע למצבים שהוא לא יכול לעלות יותר נקי ורוב הקלוריות שיתוספו יאגרו כשומן במצב כזה יש להכנס למאזן שלילי לזמן קצר ואז לחזור לאט לאט למאזן חיובי רק ככה עולים נקי ושומרים על הבריאות. 50 קילו או לא זה לא רלוונטי. הבחור הוא לא אקטמורפי לפי המבנה גוף שלו או יותר אנדומורפי. ואכילה לא מבוקרת ללא ספק תביא אותו לעליה רבה באחוזי השומן. בקיצור ידיד יש לך יועצים תקשיב למה שהם אומרים לך עושה רושם שדברים מתקדמים בכיוון חיובי.

אויש מה זה השטויות האלה מסה מלוכלכת תעלה כאילו אין מחר????? הגוף מגיע למצבים שהוא לא יכול לעלות יותר נקי ורוב הקלוריות שיתוספו יאגרו כשומן במצב כזה יש להכנס למאזן שלילי לזמן קצר ואז לחזור לאט לאט למאזן חיובי רק ככה עולים נקי ושומרים על הבריאות. 50 קילו או לא זה לא רלוונטי. הבחור הוא לא אקטמורפי לפי המבנה גוף שלו או יותר אנדומורפי. ואכילה לא מבוקרת ללא ספק תביא אותו לעליה רבה באחוזי השומן. בקיצור ידיד יש לך יועצים תקשיב למה שהם אומרים לך עושה רושם שדברים מתקדמים בכיוון חיובי.

שאלתי שאלה כולה , עשית מזה יותר מדיי ..

זה לא קשור לשאלה שלך אלה לכמה מההצהרות של חברה פה בפורום ההתיחסות לשאלה שלך היא שתמשיך להקשיב ליועצים שלך.

• פותח/ת השרשור

אתה חושב שיש לי גוף אנדומורפי? ומה זה בכלל אומר?

חפש באינטרנט מונח שנקרא somatotype יש הסבר מה זה אנדמורפי אקטמורפי ומסמורפי.

• פותח/ת השרשור
אוגר שומן מהר באופן טבעי? איך הגעת למסקנה כזו? כי חלק המותניים רחב יותר מהכתפיים?

אוגר שומן מהר באופן טבעי? איך הגעת למסקנה כזו? כי חלק המותניים רחב יותר מהכתפיים?

הוא הגיע למסקנה הזו כי המבנה שלך בכיוון אנדומורפ (עגלגל, דומה לצורת אגס) - שאחת התכונות שלו היא צבירת שומן בקלות.

חפש בגוגל על סוגים של מבני גוף (somatotype) כמו שעדי הציע לך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חיפשתי.. זה מה שהגעתי.. וזה לא כל כך נראה כמוני..

קבצים מצורפים

• bodytype_endomorph.jpg
    bodytype_endomorph.jpg
    KB 12.2 · צפיות: 219
יש שיפור אבל יש לך עוד דרך ארוכה. תשכח מחיטוב זה מגוכך במשקלים כאלו אתה רזה בטירוף.

צריך לזכור שהבחור בגובה 1.65 לכן המשקל נדרש להיות ביחס לגובה ו 60 ק"ג בשבילו אומר כמו 80 ק"ג למישהו שהוא 1.85 או משהו בסיגנון (ב % זה לא מדוייק אבל בשביל הדוגמה).
בכל מקרה היה גם לבחור איזה חודש שהיה בין לבין כי הוא חיפש חד"כ ולא ממש הסתדר, לדעתי ב 5 חודשים נטו לעלות 10 ק"ג זו התקדמות טובה, כשהוא כמעט לא עלה ב-% שומן והכפיל את כל המשקלים שלו שזה כבר הישג בפני עצמו.
לא דגלנו בעלייה מלוכלכת כי:
א. אני חושב שזה מטומטם
ב. הוא היה פעם שמן ויש לו סוג של נטייה להשמנה (ועוד דברים אבל לא רלוונטים כרגע לאשכול)
ג. מחסומים פסיכולוגים מובנים מאוד ואני גם מזדהה איתם

בכל מקרה נחכה ונראה אחרי חיטוב, יש פה עוד חצי שנה של עבודה בערך לעלות עוד במסה ולחטב, אני גם כן רואה שהכיוון חיובי ביחס למה שהיה ואני מקווה גם שצורת החשיבה השתנתה עם הזמן.

שיהיה לנו בהצלחה 😃

שמע אין ספק אתה בידיים טובות.

האם אתה מבצע את תוכנית הSS\מדקאו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית