הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קירוב שכמות ולא עם T BAR

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,

התחלתי בהמלצת מאמן לעשות חתירה בעמידה כנגד מוט, אני רק רוצה לברר איתכם לגבי העמידה שלי בזמן הביצוע ולראות מה אתם אומרים כי היה מדריך אחר שאמר לי לעשות את זה מעט שונה.
אני מכופף מעט את הברכיים הגב ישר אבל מוטה לזווית של 45 מעלות כלפי מטה אוחז את המוט בסופינציה ברוחב כתפיים ומושך לאורך הארבע ראשי.
עכישו המדריך האחר אמר שאני צריך לכופף עוד יותר את הגב עד כדי כך שהתחת ממש יוצא החוצה.
מה אתם אומרים על התרגיל בכלל?
אולי יש המלצות למשהו אחר?
או לביצוע התרגיל מי צודק?

תודה לעוזרים!

אתה מתכוון לחתירה. חתירה בעמידה זה תרגיל אחר שעושים לכתפיים.
יש כל מיני שיטות לעשות את החתירה ככה, אחת אומרת זווית של 45 מעלות, מוט תלוי מהידיים למטה (לא מוצמד לרגליים) ואז מעלים על ידי חתירה והצמדת שכמות לאיזור הבטן התחתונה (שוב, לא בצמוד לרגליים). אחרים אומרים זווית קצת יותר קטנה, אבל אז הלחץ על הזוקפים יותר בעייתי והפוזיציה של המוט משתנה. איך שלא יהיה לעשות חתירה ככה זה קצת גיי כי אתה מזייף בערך מהחזרה השנייה, ולכן אנחנו דוגלים יותר בחתירות מהרצפה, ככה לפחות אתה יכול להעריך את הכוח שלך קצת יותר טוב. וחתירה כמו שאתה מתאר בסופינציה זה בכלל אחד התרגילים היותר מצחיקים שיש.

מותר להגביהה את המוט עוד מהרצפה כדי לבצע את התרגיל ביותר נוחות ?
(זה עדיין יהיה עם הגב בזווית אפסית כי אני 1.90)

כי זו הפוזיציה ההתחלתית ב-pendley rows. והוא לא חייב להיות ממש מקביל לרצפה, אלא ישר והידיים ישרות. קראת את המאמר בפורטל?

קראתי פעם והתייאשתי מיזה ואז החלטתי לבצע YATES ROWS.
הגעתי למשקל גבוהה אבל חשבתי שאם אני אגיע למשקל גבוהה גם המתח יישתפר וזה לא קרה.
וסתם ניסיתי לעשות אימון אחד את הפנדליי והמשקלים ירדו (אני מניח גם שזבגלל שב-YATES מושכים לבטן תחתונה וב-PENDLEY מושכים לחזה תחתון וזו משיכה קצת שונה)
אז בא לי שוב לנסות את ה-PENDLEY

כן, כשעושים תרגילים שנותנים לך יותר אינדיקציה לגבי כוח נדרשים בדרך כלל להוריד משקלים. אז רוב האנשים מעדיפים להימנע מהם. כמו סקוואט מלא (כמו שמישהו אמר לי לפני יומיים אחרי שהוא היה צריך לרדת מסקוואט 140 לחצאים ל-110 פחות או יותר מלא - "די!")

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית