הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למי שעשה AD

• פותח/ת השרשור donofek
  • פורסם בתאריך

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
בתור אחד שנשבר לו הזין ממאסה חיטוב מאסה חיטוב ואני אחד שקשה לו נפשית להיות על אחוזי שומן גבוהים ונוזלים קראתי על הAD וזה נראה לי ממש מתאים לי אין לי בעיה עם דל פחמימות כל עוד אני מרגיש שבע, אני מדבר על מאסה
מה שאני בא לשאול זה תוך כמה זמן יש תוצאות אם מקפידים ב100 אחוז?
אני מתכוון על AD מאסה, אני אעלה בשריר ואוריד שומן?
מה הרגשה הכללית ביום יום? עייפות וחוסר חשק?
יש פה מישהו שעשה והיה מרוצה מהדיאטה?

לא עשיתי את זה, אבל אני כבר אומר לך שזה מממש לא יהיה קל.. אסור לך לעבור ת25 ג' פחמימה (וגם הם אתה אמור לקבל רק מהמאכלים שמכילים בנוסף לחלבון ולשומן שאתה צריך - פחמימה) גם במאמר כתוב במפורש שזה ישפיע על מצבי רוח ושצריך להיות מאוד קפדן..
בוא נגיד שאם אתה עוד בבית ספר אין לך בכלל למה להסתכל על זה אלא אם אתה לא מתפדח להביא תיק אוכל עם קציצות או ביצים קשות בתוכו

לא רואה שום סיבה שפויה לעשות דל פחמימה במאזן חיובי.

דל פחמימה במאזין חיובי - אתה תעלה בשומן.

דיאטה יקרה.

אין דבר כזה לעלות במסת שריר ולהוריד בשומן! (לפחות לא באופן משמעותי)

עליית במסת שריר = מאזן חיובי

ירידה בשומן = מאזן שלילי

לא רואה שום סיבה שפויה לעשות דל פחמימה במאזן חיובי.

דל פחמימה במאזין חיובי - אתה תעלה בשומן.

דיאטה יקרה.

אין דבר כזה לעלות במסת שריר ולהוריד בשומן! (לפחות לא באופן משמעותי)

עליית במסת שריר = מאזן חיובי

ירידה בשומן = מאזן שלילי
שעושים AD במאזן חיובי פשוט נראים פחות נפוחים והרבה יותר חטובים בגלל שלא מעלים את הנוזלים בחזרה, ובנוסף הרבה אומרים שגם עולים פחות בשומן(לא יודע עד כמה זה נכון).

זו סתם אשליה.

זו דיאטה יקרה

יש העמסה על הכליות ולא ברור כמה זה בטוח לטווח הארוך.

קשה יותר להתאמן ולהרים כבד בלי פחמימה (ניסיון אישי בלבד)

• פותח/ת השרשור
זו סתם אשליה.

זו דיאטה יקרה

מה יקר בתפריט הזה?
ארוחה 1: 2 ביצים, כף שמן זית, קוטג 5% , 50 גרם אבוקדו
ארוחה 2: 2 סקופים אבקת חלבון
ארוחה 3: 200 גרם בשר בקר מבושל, 50 גרם קבנוס, סלט (2-3 ירקות), כף שמן זית
ארוחה 4: 3 ביצים, כף שמן זית, 100 גרם גבינה צהובה 28%
אחרי אימון 1-2 סקופים אבקת חלבון

אתה מבסס 100 גרם חלבון ביום על אבקת חלבון. זה נראה לך שפוי?

באמת 4 סקופים של חלבון לא נשמע הכי זול..
תשמע גם אני לא הכי נהנה לצאת עם יותר מדי שומן ונוזלים ועוד לי יש כרס מגנטיקה וחוסר מסת שריר בבטן.. אני כנראה יעשה מסה נקייה.. חשבתי גם על AD אבל באמת יקר וחסר טעם

תנסה ותראה
ע1דד השיג תוצאות יפות עם הדיאטה

אין עומס על הכליות
אכן בתיאוריה עולים פחות שומן (כמובן תלוי במאזן)
יש לה יתרונות שאתה אוכל באמצע השבוע דברים טעימים בלי פחמימה
ובסוף שבוע יכול לחגוג ולאכול מה שבא לך - פיצות/בירות...

אני אוהב פחמימות ולא נח לי הדיאטה
תנסה ותראה

זו סתם אשליה.

זו דיאטה יקרה

כל מה שאמרת זה מנסיון אישי בלבד וזה טוב שאתה אומר את זה לפחות, אני כבר יותר מחצי שנה בדיאטה הזו, לא רואים עליי כמעט שעליתי בשומן , עליתי כמה קילוגרמים שברובם זו עלייה יפה של שריר ואני בכלל לא לחוץ להתחיל לחטב למרות שאני באחוז שומן די גבוה. מה שאני כן בטוח זה שבדיאטה רגילה עם פחמימות לכל אורך השבוע הייתי מזמן מתחיל חיטוב כי הייתי צובר שומן ממש מהר זה לגביי לפחות. חוץ מזה שהדיאטה יקרה יש רק סיבות טובות לעשות אותה הבעייה שקשה להתמיד בא וזה כבר בעייה קשה של הרבה אנשים ובגלל זה יש מלא תירוצים ללא לנסות בכלל

מה שטוב במאסה - לפחות מאסה שאני עושה - זה לא להיות מוגבל בתפריט.

יש מספיק סבל בחיטוב ובשמירה עליו לאחר מכן (בטווח של כמה חודשים)

אתה לא תעלה בשריר ותרד בשומן.
על הנייר אתה אמור לעלות ביחס יותר טוב בין שריר לשומן בAD.
אני לא מסכים עם זה שאי אפשר להרים כבד או שזה יפגע בביצועים.
הרגשה והכל תנסה ותראה.

אני לא רואה איפה ההגבלה אבל.... אני כמעט לא סופר קלוריות ואף פעם לא נהנתי מאוכל כמו בדיאטה הזו
בשבילי במקום לחטב אחרי 3 חודש בדיאטה רגילה שאני נראה כמו בלון כבר, אני אחרי 7 8 חודש ושוקל לא לחטב בכלל רק מהבאסה לעצור את העלייה במשקל גוף וגם במשקלי עבודה בחדר כושר.

מה זה מאסה נקייה? אתה עולה בשריר באופן דומה לתזונה מאוזנת עם פחמימה וחלבון מספיק וזה עניין של מאזן קלורי. פשוט פה אין לך נוזלים ושוב זה אשליה. כי אין כמעט נוזלים.

אני באמת לא רואה את היתרון בביצוע הדיאטה במאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה איפה ההגבלה אבל.... אני כמעט לא סופר קלוריות ואף פעם לא נהנתי מאוכל כמו בדיאטה הזו
בשבילי במקום לחטב אחרי 3 חודש בדיאטה רגילה שאני נראה כמו בלון כבר, אני אחרי 7 8 חודש ושוקל לא לחטב בכלל רק מהבאסה לעצור את העלייה במשקל גוף וגם במשקלי עבודה בחדר כושר.
אתה יכול לרשום פה את התפריט שלך שנראה מה כזה יקר?

אתה יכול לרשום פה את התפריט שלך שנראה מה כזה יקר?

בשר אדום כמעט כל יום, סלמון מעושן, גבינת עיזים, קממבר, קוטג, ביצים קשות שזה עוד זול, פרגיות, דגים אפויים
זה המאכלים שאני אוהב ומהם בוחר
מבחינת שומן אני מוסיף הרבה טחינה שמן זית אגוזי מלך תלוי בכמויות באותו יום ספציפי
בסופי שבוע אני ממש לא סופר בהעמסות פחמימה, פסטות לחמים חלב פירות יוגורטים...
אני נהנה מכל רגע, והסיבה הכי טובה מבחינתי לפחות לעשות את הדיאטה הזו היא שאני נמנע מלאכול עוגות מתוקים וכל הזבל הזה וככה לא לעלות בצורה מטורפת בשומן כמו שהיה קורה לי בכל דיאטה אחרת, אני פשוט לא רואה צורך בלאכול שטויות לא בא לי וככה יוצא שכל התזונה שלי בזמן האחרון כמעט כולה תורמת לעלייה במסת שריר ופחות בשומן, לא אמרתי שבכלל אבל פחות מהממוצע

למה יקרה?
זה תלוי על מה אתה מתבסס,אם אתה מתבסס על בשר טחון אבקת חלבון ביצים וכ'ו זה יכול לצאת באותו מחיר בערך כמו דיאטה רגילה שאתה אוכל כל יום בחוץ שווארמה או משהו כזה או אחר.
ולמה שתעלה בשומן בדיאטה הזו? כי אתה אוכל שומן?אתה תעלה שומן במאזן החיובי שלך.בכל מקרה תנסה ותראה זה יכול להיות מעניין לאללא.

די ברור שיותר קשה לעלות ככה, אבל מצד שני קח מישהו שעלה 5 קילו עם AD ומישהו שעלה 5 קילו עם תזונה רגילה ואני חותם שהמקרה הראשון יהיה 5 קילו הרבה יותר נקיים. אני די מרוצה, יותר כיף לאכול ומרגיש עם זה יותר בנוח

• פותח/ת השרשור
די ברור שיותר קשה לעלות ככה, אבל מצד שני קח מישהו שעלה 5 קילו עם AD ומישהו שעלה 5 קילו עם תזונה רגילה ואני חותם שהמקרה הראשון יהיה 5 קילו הרבה יותר נקיים. אני די מרוצה, יותר כיף לאכול ומרגיש עם זה יותר בנוח
תודה על התשובה
איך אתה מרגיש ביום יום? אתה לא מרגיש קצת מבולבל ו"מדוכא" מחוסר סרוטונין?

עוד שאלה 200 גרם של בשר בקר מה הכוונה? 200 גרם של המבורגר? 200 גרם של קבב? איזה מאכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית