הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למי שעשה AD

• פותח/ת השרשור donofek
  • פורסם בתאריך

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
בתור אחד שנשבר לו הזין ממאסה חיטוב מאסה חיטוב ואני אחד שקשה לו נפשית להיות על אחוזי שומן גבוהים ונוזלים קראתי על הAD וזה נראה לי ממש מתאים לי אין לי בעיה עם דל פחמימות כל עוד אני מרגיש שבע, אני מדבר על מאסה
מה שאני בא לשאול זה תוך כמה זמן יש תוצאות אם מקפידים ב100 אחוז?
אני מתכוון על AD מאסה, אני אעלה בשריר ואוריד שומן?
מה הרגשה הכללית ביום יום? עייפות וחוסר חשק?
יש פה מישהו שעשה והיה מרוצה מהדיאטה?

בשר בקר טחון,זאת הכוונה.

ואני לא הרגשתי לא מדוכא ולא מבולבל,להיפך הרגשתי מצוין

הרצתי את הדיאטה הזאת קצת מעל לחודשיים לפני משהו כמו שנה...

סך הכל הדיאטה בסדר גמור. אחריי שמתרגלים להיות בלי פחמימות מרגישים מצויין גם ביום יום וגם באימונים. אפילו הייתי יותר עקבי באימונים שלא היו תלויים בכמות הפחמימה שהייתי מכניס בדיאטה הרגילה.
הבעייה שהדיאטה מאוד יקרה ושצריך לאכול מלא ירקות אחרת לא מחרבנים, בהתחלה הייתי מחרבן כמות של יונה עד שהתחלתי לבלוס חסה בכמויות כל יום... מה גם שזו דיאטה דיי מגבילה ובסופו של דבר הפסקתי אותה כשהבנתי שאני לא יכול לשתות כוס מיץ תפוזים בבוקר או לנגב חומוס עם חברים.

מצטרף פה... תגידו אפשר איכשהו לשלב את זה לילד שעוד בבית ספר? ז"א איך אפשר לעשות את הדיאטה הזו אם אפילו סנדוויץ' לבית ספר אי אפשר לקחת... מה אני אמור לצום בבית ספר?

הרצתי את הדיאטה הזאת קצת מעל לחודשיים לפני משהו כמו שנה...

סך הכל הדיאטה בסדר גמור. אחריי שמתרגלים להיות בלי פחמימות מרגישים מצויין גם ביום יום וגם באימונים. אפילו הייתי יותר עקבי באימונים שלא היו תלויים בכמות הפחמימה שהייתי מכניס בדיאטה הרגילה.
הבעייה שהדיאטה מאוד יקרה ושצריך לאכול מלא ירקות אחרת לא מחרבנים, בהתחלה הייתי מחרבן כמות של יונה עד שהתחלתי לבלוס חסה בכמויות כל יום... מה גם שזו דיאטה דיי מגבילה ובסופו של דבר הפסקתי אותה כשהבנתי שאני לא יכול לשתות כוס מיץ תפוזים בבוקר או לנגב חומוס עם חברים.

הדיאטה הזו לא יקרה בכלל(אם יודעים מה לאכול), מה גם לא חייב לאכול הרבה ירקות כדי לחרבן, אני לא אוכל בכלל ירקות ופירות ב AD ומחרבן כמו גדול כל בוקר. אבל מה שכן אני מתסף במולטיויטמין.
רק שתדע בחומוס אין הרבה פחמימות, זה רק 8 גרם פחמימות ל 100 גרם חומוס ויש בזה 30 גרם שומן ו 12 גרם חלבון אז ככה שזה די מסתדר בדיאטה הזו.
מה שגם מוזר בדיאטה הזו, התחלתי על 2100 קלוריות ולא ירדתי בכלל במשקל למשך חודש. אחרי החודש הזה בשבוע הראשון לחודש השני ב AD ירדתי 2 ק"ג אז העלתי ל 2500 קלוריות בשבוע של ה 2500 קלוריות ליום ירדתי 1.5 ק"ג אז העלתי ל 3000 קלוריות ליום ועכשיו אני יורד כל שבוע 800-500 גרם, וירדתי כבר מ 18.3% שומן ל 14.4%(אני כבר חודשיים בחיטוב).

מצטרף פה... תגידו אפשר איכשהו לשלב את זה לילד שעוד בבית ספר? ז"א איך אפשר לעשות את הדיאטה הזו אם אפילו סנדוויץ' לבית ספר אי אפשר לקחת... מה אני אמור לצום בבית ספר?
אני לקחתי סטייק בקופסא לאיזה תקופה
אבל זה נמאס לי מאוד מהר,במידה ואתה מכניס שקדים בתפריט תוכל להביא אותם בשקית ולאכול ביחד עם איזה שייק חלבון או משהו זה יעביר לך את הזמן טיפה.

הדיאטה הזו לא יקרה בכלל(אם יודעים מה לאכול), מה גם לא חייב לאכול הרבה ירקות כדי לחרבן, אני לא אוכל בכלל ירקות ופירות ב AD ומחרבן כמו גדול כל בוקר. אבל מה שכן אני מתסף במולטיויטמין.
רק שתדע בחומוס אין הרבה פחמימות, זה רק 8 גרם פחמימות ל 100 גרם חומוס ויש בזה 30 גרם שומן ו 12 גרם חלבון אז ככה שזה די מסתדר בדיאטה הזו.
מה שגם מוזר בדיאטה הזו, התחלתי על 2100 קלוריות ולא ירדתי בכלל במשקל למשך חודש. אחרי החודש הזה בשבוע הראשון לחודש השני ב AD ירדתי 2 ק"ג אז העלתי ל 2500 קלוריות בשבוע של ה 2500 קלוריות ליום ירדתי 1.5 ק"ג אז העלתי ל 3000 קלוריות ליום ועכשיו אני יורד כל שבוע 800-500 גרם, וירדתי כבר מ 18.3% שומן ל 14.4%(אני כבר חודשיים בחיטוב).

אסור בכלל פירות וירקות אני חושב 😲
אם אתה דואג ליציאות ניתן לקנות סיבים בתוסף אני חושב,מאוד זול.
ו3.9% שומן לחודשיים זה בכלל לא הרבה,אני חושב שאתה עושה משהו לא נכון ....

זאת דיאטה יקרה, אי אפשר לחיות כל הדיאטה הזו על בשר טחון טחינה וביצים כי אתה תמיד תחפש משהוא שונה לאכול, מה שגם חובה לתסף במולטיויטמין מכיוון שאין לך גישה לפירות וכו.. מצטרף לOVERPOWER בנושא של השירותים זה נכון.

עשיתי אותה סביבות 3 חודשים לפני משהוא כמו שנה וההרגשה בשבועיים הראשונים מחורבנת עד שאתה מתרגל, מה שגם יש המון מאכלים בבית שאסור לך לגעת ואתה הופך להיות ממש פדנט בנושא האוכל שזה קשה מה שבחיטוב רגיל יש לך "מבחר" מה שכן אתה מרגיש מוצק ויבש לא יודע ומבחינה הורמונלית הגוף הרגיש בשיא שלו.
תנסה תדע, אני לא אהבתי בגלל שקשה לי לחיות על תפריט כזה מצומצם אבל אולי זה מתאים לך.

אני לקחתי סטייק בקופסא לאיזה תקופה
אבל זה נמאס לי מאוד מהר,במידה ואתה מכניס שקדים בתפריט תוכל להביא אותם בשקית ולאכול ביחד עם איזה שייק חלבון או משהו זה יעביר לך את הזמן טיפה.

אסור בכלל פירות וירקות אני חושב 😲
אם אתה דואג ליציאות ניתן לקנות סיבים בתוסף אני חושב,מאוד זול.
ו3.9% שומן לחודשיים זה בכלל לא הרבה,אני חושב שאתה עושה משהו לא נכון ....

ניראנ לי שאני עושה הכל נכון, עשיתי חודש של "תחזוקה" לפפי מה שד"ר מאורו כתב בספר של ה AD לאכול 40 קלוריות לכל ק"ג ממשקל הגוף כשנכנסים לדיאטה בפעם הראשונה ולעשות את זה מינימום חודש. אחרי זה הורדתי את הקלוריות ל 2100 וראיתי שאיבדתי משקל מהר מדי אז העלתי ל 2500 וראיתי גם אז ירידה מאסיבית לשבוע אחד אז שוב העלתי ל 3000 ומצאתי שזה המקום שבוא אני מוריד את הכמות שד"ר מאורו ציין בספר כ"בטוחה" 1.5-2 LBS לשבוע שזה בערך 700-900 גרם לשבוע.
אם אני לא עושה משהו נכון, אנא תקן אותי.
תודה מראש. 😃

עריכה:
כל מי שאומר שהדיאטה יקרה, לפחות לדעתי היא לא, לפי החישובים שלי היא עולה כ- 80-100 ש"ח ליום שזה די בסדר(תלוי מה אוכלים אותו יום), אבל למסה היא תהיה יקרה מאוד, אז מי שחושב שיוכל להחזיק מעמד כלכלית במסה עם הדיאטה הזו, בהצלחה 😃

נערך לאחרונה:
ד"ר מאורו צריך לשנות את שמו לד"ר אוגר או לד"ר טמבל
KBHU חומוס מנגבים עם פיתות לא אוכלים לבד:nono:

כיצד הגעת להערכת שומן המדויקת הזאת?

כיצד הגעת להערכת שומן המדויקת הזאת?

כל 3 שבועות הולך לדיאטנית והיא מודדת עם משקל אלקטרוני שלוקח לו דקה וחצי לחשב את אחוז שומן בגוף, ואז מודדת לי עם קליפס ותמיד יש בין המדידות הפרש של 0.1-0.2% אז אני לוקח את המדידה הגבוהה(של המשקל האלקטרוני).

אני די מסתמך על שתי המדידות הללו, לא יודע אם הן מדויקות אבל זו הערכה לא ראה להתקדמות.

אתה רוצה לומר לי - שאתה כל שבוע נמדד על המשקל ועם הקליפר והפרש הוא עשירית אחוז ??

אתה רוצה לומר לי - שאתה כל שבוע נמדד על המשקל ועם הקליפר והפרש הוא עשירית אחוז ??

כל 3 שבועות.

וההפרש הוא בין 0.1-0.2% ברוב המקרים, למשל אחרי העמסה הלכתי לדיאטנית ממש יום אחרי העמסה בבוקר והיה הבדל בכך שהקליפר הראה תוצאה גדולה יותר ב 0.9% בגלל זה אני הולך אליה תמיד עכשיו בימי חמישי 😃

ומה יותר מדויק לדעתך המשקל או הקליפר?

תודה על התשובה
איך אתה מרגיש ביום יום? אתה לא מרגיש קצת מבולבל ו"מדוכא" מחוסר סרוטונין?

עוד שאלה 200 גרם של בשר בקר מה הכוונה? 200 גרם של המבורגר? 200 גרם של קבב? איזה מאכל

לא, אני לא מבולבל ומדוכא. טוב שלא נתת לי עוד שנייה את המספר של ער"ן

• פותח/ת השרשור
עזרה אחרונה לפני שאני מתחיל
זה התפריט שאני הולך לעשות
ארוחה 1: 2 ביצים, כף שמן זית, קוטג 5% , 50 גרם אבוקדו
ארוחה 2: 2 סקופים אבקת חלבון

ארוחה 3: 200 גרם בשר בקר מבושל, 50 גרם קבנוס, סלט (2-3 ירקות), כף שמן זית
ארוחה 4: 3 ביצים, כף שמן זית, 100 גרם גבינה צהובה 28%
אחרי אימון 1-2 סקופים אבקת חלבון

קניתי בסופר בשר טחון כזה התמונה מגוגל

SAM_1501.JPG

שרשום בתפריט 200 גרם בשר בקר מבושל, איך אני מבשל אותו? עושה אותו קציצות או מה?
2.במה אפשר להחליף 50 גרם אבוקדו?
3. כמה פרוסות גבנצ זה 100 גרם?
4. 50 גרם קבנוס אפשר להחליף את זה בקבבים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית