הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המדריך למזמינים מחו"ל

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
חזרתי להתאמן לפני חודש אחרי חצי שנה הפסקה, רוצה לחזור לעניינים ובין היתר להזמין לי כמה תוספים מחו"ל. לא מצאתי תמאמר שהיה בפורטל על כל ההליך של ההזמנה ואיך עושים את זה, אפשר קישור ממי שמוצא?

משהוא השתנה מלפני חצי שנה בכל העסק הזה? אני פשוט רואה כאן פחות אשכולות של מזמינים ואם אפשר לדעת למה אתם מצנזרים את ויטקוסט כאן בפורום? ומהיכן הכי כדאי להזמין, תודה.
😃

אנחנו לא תומכים יותר בהזמנות מחו"ל או בקישור לאתרי הזמנות. אי לכך ובהתאם לזאת המדריך שהיה בשעתו נמחק ולא מזכירים כאן יותר אתרי הזמנות מהארץ ומחו"ל.

• פותח/ת השרשור
ניגוד אינטרסים, האתר עכשיו מקדם את חברת אינטראקטיב, אז מן הסתם הוא לא יפגע בהם על ידי המלצות לגולשים להזמין מחו"ל וכו'.

הבנתי את זה כבר לבד אחרי שחיפשתי כמה פוסטים בנושא, לא רציתי לשאול אם זאת הסיבה שמשה לא יצא עלי:79nb: אבל תודה בכל מקרה.

אם למישו יש אתר שמסביר בערך את התהליך מוזמן לי לשלוח בבקשה בפרטי, אני בטוח שמשה לא יכאס כי תוספים מהארץ אני כבר לא יקנה, תודה:s49:

האמת שהדבר היחיד שאני לא קונה מחו"ל זה אבקות חלבון וגיינרים
כל זה שווה לקנות בארץ
לאינטראקטיב יש את המחירים הכי זולים שקל פר חלבון

ועם המבצע של 10% הנחה של האתר זה שווה
פען הייתי מזמין מחו"ל אבקות אבל גם האבקה+ המשלוח + המע"מ + להמתין חודש ולהתעסק עם פאקסים למכס כבר לא שווה את זה

האמת שהדבר היחיד שאני לא קונה מחו"ל זה אבקות חלבון וגיינרים
כל זה שווה לקנות בארץ
לאינטראקטיב יש את המחירים הכי זולים שקל פר חלבון

ועם המבצע של 10% הנחה של האתר זה שווה
פען הייתי מזמין מחו"ל אבקות אבל גם האבקה+ המשלוח + המע"מ + להמתין חודש ולהתעסק עם פאקסים למכס כבר לא שווה את זה

חשבתי לנסות לחשב איך זה יצא להזמין נגיד חבילות של קילו.. ככה שהם זולות ולא משלמים מע"מ ..
ולראות אם זה משתלם גם רעיון

אבל בגדול אני מסכים איתך.. אבקות חלבון וגיינרים בארץ.. כלה שאר.. פשוט לא שווה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית