הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מחירים של תוספי מזון בארץ ובחול

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני בטוח שלא רק אני חשבתי על זה אבל למה המחירים כלכך גודלים כאן בכל העניין של החלבונים וויטמינים גם אם מייצרים אותם כאן בארץ?

כמו שאמרתי המוצר עובר 20 ידיים לפני שהוא מגיע לצרכן וכל אחד צריך להרוויח. כל דבר פה כמעט הוא כפול במחיר מארהב או אירופה. ואני לא מדבר רק על תוספים החיים פה בארץ יקרים בטירוף זה מה יש. חבל שאנחנו כצרכנים לוקים בתסמונת המזוכיסטית של להתלונן כל היום ולא לפעול בנושא.

מה אתה חושב על אותו חלבון של וואי טרופין מיוצר בארץ או בחול? אשמח לתשובה ברורה בעניין

מצד אחד לא בטוח שיש מפעלים שמסוגלים לתת סחורה ברמה בארץ מצד שני כתוב שזה בא מהארץ ומיוצר פה
אז מה נסגרר חח?

אחי זה חלבון מי גבינה רגיל שהוא קונה מתנובה ובסך הכל מוסיף את חומרי הטעם והריח (אני לא אתפלא עם הוא מקבל הכל מוכן מתנובה ורק אורז את זה) לגבי האיכות שמע מזוייף או נחות זה לא. עם מעניין אותך ערך ביולוגי ספיגה מקסימאלית וכל החרטא הזה אז יש דברים יותר טובים. אני אישית חושב שכל קישקוש ושחלבון זה חלבון אין הבדל בגדול. אם אתה יכול להביאאת זה במחיר טוב אז סבבה.

חחח סבבה הנקודה הובהרה
אני משתמש בצמפיון אחלה חלבון מחיר והטעם בכלל אין על מה לדבר
בקרוב אתחיל עם האינטראקטיב משתלם יותר במחיר רק הבעיה היא במנות67ובצמפיון זה 71לא הבדל גדול המחיר מנצח

אין הבדל גדול בין כול החברות מחול

נערך לאחרונה:
חחח סבבה הנקודה הובהרה
אני משתמש בצמפיון אחלה חלבון מחיר והטעם בכלל אין על מה לדבר
בקרוב אתחיל עם האינטראקטיב משתלם יותר במחיר רק הבעיה היא במנות67ובצמפיון זה 71לא הבדל גדול המחיר מנצח

אין הבדל גדול בין כול החברות מחול

הצ'מפיון הרבה יותר טעימה מהאינטראקטיב
אני בעד להשקיע עוד 40-50 שקל בשביל חלבון טעים יותר
לדעתי האינטראקטיב לא סתם יותר זול וזה מורגש בטעם ובערבוב

הצ'מפיון הרבה יותר טעימה מהאינטראקטיב
אני בעד להשקיע עוד 40-50 שקל בשביל חלבון טעים יותר
לדעתי האינטראקטיב לא סתם יותר זול וזה מורגש בטעם ובערבוב

הפורמולה החדשה סבבה לגמרי
תטעם את העוגיות והבננה
אם אפשר על הדרך לחסוך מעל ל50 ש"ח אז למה לא

וצ'מפיון לא עולה 310 ש"ח, יותר קרוב ל 365-349 ש"ח אם כבר
את האינטראקטיב אפשר להשיג במחיר זול הרבה יותר מ 50 ש"ח
במיוחד עם הנחת גולש פורום LBS שמקנה לך 10% לרכישה בכל הארץ

תטעם את העוגיות והבננה

אני מדבר על הפורמולה החדשה שלא אהבתי
זאת קופסה כמו שמופיע פה בבאנר למעלה (האדום הזה)

תטעם את העוגיות והבננה

סליחה טעיתי צמפיון עולה 308שח

אתה יודע איפה לא?"

גם 308 זה הממווווןןןן כסף לחלבון חחח לפעמים אני משתגע מזה. זה מזכיר לי לפני שנתיים בערך הייתי אצל ג.ג לקנות חלבון (כן כן גם אני עשיתי טעויות שהייתי צעיר) והמוכר שם הוציא לי מתחת לשולחן ננו ואפור שרק יצא בזמנו. המוצר עלה באינטרנט 40$ המוכר עושה לי זה עכשיו במבצע 500ש"ח רציתי להקיא לו בפנים חחחחח
לא הרבה השתנה מאז.

כל מי שהמליץ פה על אינטרקטיב אני ממש לא מבין איפו ההשוואה בין זו לבין אופטימום או כל חברה מוכרת אחרת, במחיר של 250 אפשר למצוא מספיק אבקות בארץ אם אתם פונים לאנשים הנכונים ולא לחנויות שכפופות אליהם.
אני אישית השתמשתי בקופסא של אינטרקטיב לפני שנה+- טעם בננה ולא התלהבתי סבלתי כדי לסיים אותה, לא יודע מה המצב שלהם היום אבל בכל מקרה אני נשאר עם החברות שמראות אמינות כבר לאורך שנים ונותנות תמורה למחיר גם אם זה עולה עוד 30 שקל לחלבון יש כמה פרמטרים שהוא צריך לעמוד בהם מלבד כמות חלבון במנה ואני מצטער אינטקטיב לא עמדו בהם.

זה ממש עצוב מה שנהיה פה בזמן האחרון ממש הופך להיות כמו ישראלקקי איפו דעות נטראליות ללא אינטרס כלשהוא ולא על סמך מה אמרו לך להגיד.

סליחה טעיתי צמפיון עולה 308שח

אתה יודע איפה לא?"

תבדוק אם יש אותו בכלל במלאי אצל מי שמצהיר שמוכר אותו ב308 כיוון שמה שיקרה אתה תתקשר/תגיע לחנות ויעבירו אותך למוצר אחר

אף אחד לא מוכר אותו ב 308

כל מי שהמליץ פה על אינטרקטיב אני ממש לא מבין איפו ההשוואה בין זו לבין אופטימום או כל חברה מוכרת אחרת, במחיר של 250 אפשר למצוא מספיק אבקות בארץ אם אתם פונים לאנשים הנכונים ולא לחנויות שכפופות אליהם.
אני אישית השתמשתי בקופסא של אינטרקטיב לפני שנה+- טעם בננה ולא התלהבתי סבלתי כדי לסיים אותה, לא יודע מה המצב שלהם היום אבל בכל מקרה אני נשאר עם החברות שמראות אמינות כבר לאורך שנים ונותנות תמורה למחיר גם אם זה עולה עוד 30 שקל לחלבון יש כמה פרמטרים שהוא צריך לעמוד בהם מלבד כמות חלבון במנה ואני מצטער אינטקטיב לא עמדו בהם.

זה ממש עצוב מה שנהיה פה בזמן האחרון ממש הופך להיות כמו ישראלקקי איפו דעות נטראליות ללא אינטרס כלשהוא ולא על סמך מה אמרו לך להגיד.

א אין הבדל גדול בין אינטראקטיב לצמפיון
ב אינטראקטיב זה הספונסר של הפורם ועל זה צריך להגיד תודה עד שמישהוא כבר מוכן לתת
ג תלמד לסנן תגובות וחוץ מזה מה רע בלפרגן תהיה קצת חיובי

---------- התגובה התווספה ב 12:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:25 ----------

תבדוק אם יש אותו בכלל במלאי אצל מי שמצהיר שמוכר אותו ב308 כיוון שמה שיקרה אתה תתקשר/תגיע לחנות ויעבירו אותך למוצר אחר

אף אחד לא מוכר אותו ב 308

אתה יודע בידיוק איפה מוכרים אותו ב308

כן יש במלאי הכול לא חסר
אני הזמנתי 3 וקיבלתי על הדרך כמה מתנות
בלי בלבולי ביצים ונעליים ישר ולעניין
והמשלוח הגיעה יום למחרת מהדרום עד הצפון

וזה לא אומר שאני לא יעבור לאינטראקטיב בסופו של דבר המחיר מנצח ולא הטעם

נערך לאחרונה:
אני לא השוואתי את צמפיון לאינטרקטיב בכלל אני רק אומר שאתם מתחילים לנהל את האתר בצורה שיווקית יותר מדי וזה כבר הגיע למצב שזה צורם בעין.

יש אשכול בנעוץ ויש את היועץ שלהם שדואג לעדכן אותנו על אותה הנחה, אני בטוח שזה מספיק.
מי שרוצה שיקנה זה הכל, לא צריך לדחוף את זה כל מילה שניה ואני מדבר לאותם אנשים שאפילו לא ניסו מוצר אחד שלהם וכבר גיבשו דעה זה ממש מדהים.

עריכה: [בהתאם לתגובה של WIKLOLA]
הכי מצחיק והעכשיו הוא הזכיר לי את זה ש90% מחברי הפורום עד לפני לא מאט זמן כולל משה וחברי ההנהלה פה דאגו ללכלך על אינטרקטיב אמרו שזה בעלים ערבים ו"לך תידע מה דחפו לשם" "יש לזה טעם של תרופה" ועוד כל מיני לכלוכים אחרים, אם היה לי כוח הייתי גם מחפש ציטוטים כדי להראות את זה אבל אני מאמין שמי שדאג למחוק כמה אשכולות כאן כמו של ההזמנות מחול דאג למחוק גם אשכולות כאלו אז אין טעם.

נערך לאחרונה:
קיצר הכי משתלם זה להזמין חלבון איזה שאתם רוצים אבל שישקול כמה שפחות ושהמשלוח יעלה כמה שפחות בלי סיכונים במכ"ס.

בשורה התחתונה הכל בלבולי מוח. שמות לא הופכות אבקות ליותר טובות.
כל מה שצריך זה מחיר טוב, טעם שימצא חן בעיניך ודיוק בנתונים שמוצהרים על האריזה (בזה אינטרקטיב עמדה בהצלחה יתרה). יש פה אנשים שחושבים שאם רוני קולמן שותה סינטה זה הופך אותה לאבקה טובה.

אישית, עדיין לא טעמתי, אבל שמעתי רק טובות על הפורומולה החדשה. אעדכן כשזה יקרה.
מה שכן, המחיר והבדיקות מעבדה מצוינים.

השתמשתי באינטראקטיב (הגרסא הקודמת) לפני חצי שנה והייתי מרוצה מהטעם (שוקולד). גם אז המחיר היה מצוין ועכשיו הוא עוד יותר אטרקטיבי.

עכשיו בדרך אליי הפורמולה החדשה בטעם בננה. כשאקבל אותה אני איעדכן לגבי הטעם והערבוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית