עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. קשה לדעת בד"כ בהתחלה אתה מוריד הרבה נוזלים (כ5 ק"ג) ואחר כך לאט לאט שומן ושריר. - כדי למנוע איבוד שריר כדאי לתכנן את החיטוב טוב מבחינת תזונה ואימונים - דגש לעבוד עצים ולאכול הרבה חלבון, אם קשה לך להגיע לזה מתזונה כדאי לתסף, יש לך את המבצע לחברי האתר של חלבון אינטראקטיב שהוא זול וטעים 10% הנחה לרכישה בכל הארץ.
2. בעיקר פחמימות, אל תאכל פחמימות פשוטות, ותעשה פעילות אירובית קלה-בינונית באופן קבוע גם במאסה.
3. עוזר, אבל אל תהיה אובססיבי לעשות שעות אירובי, יותר חשוב התזונה (לא להפריז בפחמימות ולא לאכול פחמימות פשוטות) וכמובן שהאירובי לא יפגע לך בתוכנית הכוח.
אני הייתי משנה ככה. כוס חלב של 200מל עם כוס מים במקום 2 כוסות חלב. הייתי מעיף את הכפית סוכר ומחליף אותה בכף סילאן או דבש. הייתי מוסיף לכל זה סקופ חלבון ומוריד את השייק.אם אנחנו כבר דנים על זה אולי אני אפרט קצת על הסדר יום שלי...
בן 29, שוקל 82 קילו על 14 % שומן +-. אני משתדל לרוץ חצי שעה 5 פעמים בשבוע לפני העבודה.(מהירות 10 על ההליכון).
בוקר-40 גרם שיבולת שועל עם 400 גרם חלב אחד אחוז וכפית סוכר + שייק חלבון על מים.
צהריים בעבודה- המנת בשר הכי נקייה שאני מוצא (לא קציצות או בלאגן)+ סלטים יבשים (כרוב, סלט ירקות וכאלה)
לפני המכון-2 יוגורטים רגילים 1.5 + יוגורט אחד במתיקות מעודנת עם בננה ותפוח.
אחרי המכון -שייק
לפני השינה- שתי ביצים שלימות, 20 גרם טחינה, טונה במים וקוטג' 1 אחוז.
בארוחה של העבודה אני מתסף באופטימן (X3) ואומגה 3 NSI EFA.
אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע. אני אחרי הפסקה יחסית ארוכה וניסיתי להתאמן חזק בשביל לחזור למשקלים אבל זה לא נתן לי הרבה אז עברתי מ-6 חזרות ל- 10 חזרות ואני מרגיש הרבה יותר סבבה.