הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שומן או נוזלים?

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
שלום לכולם,
1. האם יש דרך לדעת אם העודפים שאני מנסה להוריד הם נוזלים או שומן?
2. איך אני נפתר מהנוזלים? הבנתי שמנוזלים אי אפשר להיפתר לאורך זמן כי ברגע שאוכלים
מלח הם חוזרים...
3. האם אירובי קבוע עוזר בעיניין הזה (של הנוזלים)?

תודה ולילה טוב!

1. לא בודאות, אפשר לנחש לפי מראה כללי לפי תמונות לפני אחרי, בנוסף למהירות הירידה שלך במשקל
2. למה אתה רוצה להפתר מהנוזלים? אתה על 10% שומן ורוצה לרדת ל4% ולהתייבש לקראת תחרות? אם לא אז אל תדאיג את עצמיך עם שטויות כמו נוזלים.
3. אירובי עוזר לפי הבנתי להרבה תהליכים שקשורים לניוד שומן בגוף, וזה מומלץ בכללי בכמות מתונה (אישית שונא אירובי וכמעט אף פעם לא עושה) אבל בסופו של דבר אתה מרזה בגלל מאזן קלורי שלילי. תפסיק לחשוב על נוזלים אם אתה רוצה לחטב פשוט תאכל פחות ותתאמן עצים (כבד).

עזוב אותך מנוזלים זה לא משהו שאתה יכול לשלוט אליו באופן קבוע כי זה הפיזיולוגיה של הגוף יש מאזן נוזלים שהגוף תמיד שואף לשמר. המפתח ללהיות חטוב זה ממממ להיות חטוב. אם אתה על אחוז שומן נמוך יראו את זה גם עם קיימת אגירת נוזלים ברמה כזאת או אחרת (מה שתמיד קיים)

1. קשה לדעת בד"כ בהתחלה אתה מוריד הרבה נוזלים (כ5 ק"ג) ואחר כך לאט לאט שומן ושריר. - כדי למנוע איבוד שריר כדאי לתכנן את החיטוב טוב מבחינת תזונה ואימונים - דגש לעבוד עצים ולאכול הרבה חלבון, אם קשה לך להגיע לזה מתזונה כדאי לתסף, יש לך את המבצע לחברי האתר של חלבון אינטראקטיב שהוא זול וטעים 10% הנחה לרכישה בכל הארץ.

2. בעיקר פחמימות, אל תאכל פחמימות פשוטות, ותעשה פעילות אירובית קלה-בינונית באופן קבוע גם במאסה.
3. עוזר, אבל אל תהיה אובססיבי לעשות שעות אירובי, יותר חשוב התזונה (לא להפריז בפחמימות ולא לאכול פחמימות פשוטות) וכמובן שהאירובי לא יפגע לך בתוכנית הכוח.

• פותח/ת השרשור
אם אנחנו כבר דנים על זה אולי אני אפרט קצת על הסדר יום שלי...
בן 29, שוקל 82 קילו על 14 % שומן +-. אני משתדל לרוץ חצי שעה 5 פעמים בשבוע לפני העבודה.(מהירות 10 על ההליכון).
בוקר-40 גרם שיבולת שועל עם 400 גרם חלב אחד אחוז וכפית סוכר + שייק חלבון על מים.
צהריים בעבודה- המנת בשר הכי נקייה שאני מוצא (לא קציצות או בלאגן)+ סלטים יבשים (כרוב, סלט ירקות וכאלה)
לפני המכון-2 יוגורטים רגילים 1.5 + יוגורט אחד במתיקות מעודנת עם בננה ותפוח.
אחרי המכון -שייק
לפני השינה- שתי ביצים שלימות, 20 גרם טחינה, טונה במים וקוטג' 1 אחוז.
בארוחה של העבודה אני מתסף באופטימן (X3) ואומגה 3 NSI EFA.
אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע. אני אחרי הפסקה יחסית ארוכה וניסיתי להתאמן חזק בשביל לחזור למשקלים אבל זה לא נתן לי הרבה אז עברתי מ-6 חזרות ל- 10 חזרות ואני מרגיש הרבה יותר סבבה.

נערך לאחרונה:
1. קשה לדעת בד"כ בהתחלה אתה מוריד הרבה נוזלים (כ5 ק"ג) ואחר כך לאט לאט שומן ושריר. - כדי למנוע איבוד שריר כדאי לתכנן את החיטוב טוב מבחינת תזונה ואימונים - דגש לעבוד עצים ולאכול הרבה חלבון, אם קשה לך להגיע לזה מתזונה כדאי לתסף, יש לך את המבצע לחברי האתר של חלבון אינטראקטיב שהוא זול וטעים 10% הנחה לרכישה בכל הארץ.

2. בעיקר פחמימות, אל תאכל פחמימות פשוטות, ותעשה פעילות אירובית קלה-בינונית באופן קבוע גם במאסה.
3. עוזר, אבל אל תהיה אובססיבי לעשות שעות אירובי, יותר חשוב התזונה (לא להפריז בפחמימות ולא לאכול פחמימות פשוטות) וכמובן שהאירובי לא יפגע לך בתוכנית הכוח.

זה ממש לא מדוייק מה שאתה אומר לפחימות פשוטות יש בהחלט מקום (אני לא מדבר על סוכר או ממתקים וכל הזבל הזה) אני גם בחיטוב הכי חזק שלי צרכתי סביב האימון בין 60-80ג דקסטרוז שזאת הפחמימה הכי פשוטה שיש. זה הכל תלוי איך אתה מפזר את צריכת הפחמימות שלך ומה הערכים היומים של הדיאטה שלך.

ושוב לגבי הנוזלים. זה דבילי להתעסר בזה כי אי אפשר לשלוט בזה לאורך זמן וגם לא רצוי בכלל.
המפתח בליהיות חטוב זה להיות חטוב נקודה ולא להתעסק בשטויות כמו מאזן נוזלים.
אם אנחנו כבר דנים על זה אולי אני אפרט קצת על הסדר יום שלי...
בן 29, שוקל 82 קילו על 14 % שומן +-. אני משתדל לרוץ חצי שעה 5 פעמים בשבוע לפני העבודה.(מהירות 10 על ההליכון).
בוקר-40 גרם שיבולת שועל עם 400 גרם חלב אחד אחוז וכפית סוכר + שייק חלבון על מים.
צהריים בעבודה- המנת בשר הכי נקייה שאני מוצא (לא קציצות או בלאגן)+ סלטים יבשים (כרוב, סלט ירקות וכאלה)
לפני המכון-2 יוגורטים רגילים 1.5 + יוגורט אחד במתיקות מעודנת עם בננה ותפוח.
אחרי המכון -שייק
לפני השינה- שתי ביצים שלימות, 20 גרם טחינה, טונה במים וקוטג' 1 אחוז.
בארוחה של העבודה אני מתסף באופטימן (X3) ואומגה 3 NSI EFA.
אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע. אני אחרי הפסקה יחסית ארוכה וניסיתי להתאמן חזק בשביל לחזור למשקלים אבל זה לא נתן לי הרבה אז עברתי מ-6 חזרות ל- 10 חזרות ואני מרגיש הרבה יותר סבבה.
אני הייתי משנה ככה. כוס חלב של 200מל עם כוס מים במקום 2 כוסות חלב. הייתי מעיף את הכפית סוכר ומחליף אותה בכף סילאן או דבש. הייתי מוסיף לכל זה סקופ חלבון ומוריד את השייק.

הייתי משלב כפית שמן זית עם הירקות. מחליף את היוגורטים ל 0% שומן ללא סוכר. ומוריד את התפוח. לפני השינה הייתי מוריד ביצה ואוכל 3 חלבוני ביצה + אחת שלמה 2-3 פרוסות לחם קל או רגיל לא יודע מה המטרות שלך. עם קוטג ומוריד את הטונה. + כפית שמן זית . בארוחה בצהריים הייתי משלב את הטחינה במקום השמן זית תלוי מה אתה אוהב יותר. לגבי אימונים תמיד תשאף להתקדם במשקלים. כמובן שההמלצות פה הם ככה על חצי רגל אני לא יודע מה המטרות שלך האם אתה רוצה לגדול להתחטב או מה.

חחח הכיוון שהדיו הזה קיבל מצחיק אותי. אני תמיד חשבתי שהמטרה היא להוריד אחוזי שומן ולא נוזלים. תבינו נוזלים זה לא משהו שאפשר לשלוט בו לאורך זמן וזה גם לא מעניין אתם רוצים להיות חטובים תשרפו שומן!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית