הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתאמן בבית עם משקולות בלי לשבור את הרצפה?

XpHunTeR

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-12
45
0
בשנתיים האחרונות היתי רשום לחדרי כושר והאמת שאני זקוק קצת למנוחה. בחודשים האחרונים לא התמדתי כל כך ואני מרגיש צורך לשינוי אווירה.

אני מעוניין להתאמן בבית, והגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות סט משקולות יד מתברגות של איזה 20 ק"ג.
הבעיה היא שאני חושש שהמשקולת תיפול לי מהיד ותשבור את הרצפה.

צריך ייעוץ מה לעשות

תודה!

בשנתיים האחרונות היתי רשום לחדרי כושר והאמת שאני זקוק קצת למנוחה. בחודשים האחרונים לא התמדתי כל כך ואני מרגיש צורך לשינוי אווירה.

אני מעוניין להתאמן בבית, והגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות סט משקולות יד מתברגות של איזה 20 ק"ג.
הבעיה היא שאני חושש שהמשקולת תיפול לי מהיד ותשבור את הרצפה.

צריך ייעוץ מה לעשות

תודה!

שאלות של דבילים!!

• פותח/ת השרשור
איזה שטויות אתם מדברים. במכון יש משטח שחור בולם זעזועים.

לא רק שלא ניסיתם להתאמן בבית (התחום שעליו פתחתי את הנושא) אלא גם לא נראה שיצא לכם להרים משקולות בחדר כושר.

יש כמו שטיחי גומי כאלו (מה שיש בחדר כושר), תחפש בפורום הודעות של MOO, הוא רשם משהוא על איפה קונים כאלו...

תשמע, בתור אחד שהתאמן שנתיים מחוץ לבית בסגנון של חדרי כושר וכיוצא בזה,
שעברתי לבית אני חושב שזה שיפר את האווירה ופיקס אותי יותר, לתוצאות יותר טובות.
השאלה שלך דיי מיותרת, זתומרת אם אתה גר בבניין היא אולי קצת רלוונטית אבל מה הסיכויים שיפלו לך המשקולות.. אתה לא מתאמן מתחיל לפני מה שהבנתי...

בכל מקרה אם אתה גר בבית פרטי אתה בטוח תמצא אדמת קודש מארץ ישראל שהמשקולות יכלו ליפול עליה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה!

זה זמן רב שאני רוצה לקנות משקולות אך אבא חושש שזה יפול ואני אשבור את המרצפת בבית.
(גר בבניין)

האם לקחת את הצ'אנס?

זה תלוי בך, בשיקולים שלך ובמיגון שאתה הולך לשים.

אם אתה לא מתכוון להגיע ליותר מידי כשלים ולבחון את הגבולות שלך לעיתים קרובות, אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית