הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סרטונים שלי ביקורת

• פותח/ת השרשור
לא חושב שאני מסכים. לדעתי הבעיה היא שהוא מתחיל את התנועה מיישור הטורסו ולא עם הרגליים. זאת הסיבה שהוא צריך לעשות את המעקף הזה סביב הברכיים. זה קורה גם בPC, אבל במידה פחותה, כנראה בגלל המשקל הקל יותר (או שבגלל מהירות התנועה קשה יותר להבחין בזה..).

שים לב שהשוקיים שלו (סופר בטן, מקווה שאתה לא נעלב שמדברים עליך פה בגוף שלישי...) הם פחות או יותר מאונכות לקרקע בהתחלה. הוא בטח עושה את זה בשביל לא לפגוע בברכיים שלו, במקום להתחיל את התנועה ע"י יישור הרגליים ואז הברכיים יפנו מקום למוט.

סופר בטן, אולי אם תנסה להעביר את הכתפיים שלך קצת יותר מעבר למוט הזויות יסתדרו לך יותר טוב. תסתכל בסרטונים של ריפיטו ששמו לך בשרשור.

המשך דיון מאוחר יותר או מחר. החברה לוחצת לצאת כבר...

לא הבנתי כל כך.
חוץ מזה שאני צריך להעביר את הכתפיים מאחורי המוט ולהרים את התחת יש עוד דברים שאני צריך לתקן?

לא הבנתי כל כך.
חוץ מזה שאני צריך להעביר את הכתפיים מאחורי המוט ולהרים את התחת יש עוד דברים שאני צריך לתקן?

כתפיים תמיד מעבר למוט, לא מאחוריו.
מוט מעל הלשון של הנעל (אמצע הרגל)
פשוט תראה את הסירטון של ריפ, הוא מסביר שם באופן מושלם איך להכנס לדדליפט כמו שצריך.

לא חושב שאני מסכים. לדעתי הבעיה היא שהוא מתחיל את התנועה מיישור הטורסו ולא עם הרגליים. זאת הסיבה שהוא צריך לעשות את המעקף הזה סביב הברכיים.
בדיוק. תנוחת המוצא שלו בסדר גמור, הוא לא צריך להרים את התחת יותר מזה, הוא פשוט צריך קודם כל ליישר את הברכיים ורק כשהמוט עובר את הברך - להתחיל להזדקף.

בדיוק. תנוחת המוצא שלו בסדר גמור, הוא לא צריך להרים את התחת יותר מזה, הוא פשוט צריך קודם כל ליישר את הברכיים ורק כשהמוט עובר את הברך - להתחיל להזדקף.

תסתכל על מיקום הכתפיים שלו ביחס למוט ותראה שהתחת שלו נמוך מדי.

הכתפיים גם נמצאות במיקום טוב, לפני המוט, הבעיה של המיקום שלהן מתחילה בערך ב- 0:19 בגלל שהוא נאלץ לעקוף את הברכיים. אם הוא היה מיישר את הברכיים לפני ההזדקפות תוך כדי שמירה על זווית קבועה בין הטורסו לרצפה, זה לא היה קורה.

כן, פשוט תדחוף את הרצפה עם הרגליים ותחזיק חזה בחוץ. כל השאר יקרה לבד.

IronMind, הכתפיים שלו לא ממש בסדר כי הן לא לפני המוט אלא מעל המוט. אבל זה לא כזה חשוב עכשיו.

אז ליישר את הברכיים לפני הירך?
כן, תסתכל על הסרטון הזה ב- 1:40 תראה כמה נמוך הוא מתחיל עם הירך ואיך הטורסו שלו נשמר באותה זווית עד שהוא כבר כמעט מיישר לגמרי את הברך.

Ironmind Video by me>you - MySpace Video

למרות שזה דדליפט באחיזת סנאצ', זה לא משנה לצורך המחשה של העניין המדובר.

קולדפייר אני חושב שהפלטות השחורות קצת מטעות מבחינת מיקום המוט בגלל שהן מסתירות חלק ניכר מהתמונה, אבל אם תנסה למתוח קו דמיוני או עם העכבר מהמוט עצמו (אפשר לראות את הנקודה הכסופה מתחת לברך שלו) בצורה אנכית למעלה, אתה תגיע לשכמה שלו ולא לכתף.

• פותח/ת השרשור
seth able, אני זוכר שאמרת שיש אפשרות לראות את הסרטון בהילוך איטי.
אתה יכול להסביר יותר בפירוט אני חלש במחשבים.

seth able, אני זוכר שאמרת שיש אפשרות לראות את הסרטון בהילוך איטי.
אתה יכול להסביר יותר בפירוט אני חלש במחשבים.

בהנחה ואתה משתמש בXP או בויסטה, כנס לעזרים/accessories ותפעיל את הmovie maker.

1. גרור את הסרטון שלך לריבוע הלבן הגדול שבמרכז (בשני שליש העליונים של המסך).

2. גרור אותו משם אל המלבן הלבן הכי שמאלי בחלק התחתון של המסך (הסטורי-בורד).

3. עכשיו תעשה קליק ימני על הסרט שלך (במיקום מסעיף 2) ותבחר video effects

4. בחר באפקט slow down, half.

עד עכשיו הכנסו את הסרטון לתוכנה והפעלנו עליו את האפקט של הילוך איטי. נשאר לנו לגרום לתוכנה ליצור את הסרטון החדש שלנו.

5. לך לטאב של הfile (צד שמאל של המסך למעלה) ובחר באפשרות save movie file.
(אם הווינדוס שלך בעברית, פשוט תמצא את השמות המתאימים אצלך)

6. תבחר בשמירה לנגינה במחשב - save movie for playback on your computer.

7. תן לו שם ומיקום לשמירה.

8. עכשיו צריך לבחור בפורמט לשמירה. אתה יכול לשחק עם האפשרויות שם ולראות מה יוצא הכי טוב, אבל בגלל שממילא האיכות של הסרטון שלך מאוד נמוכה, אני בספק אם זה ישנה יותר מידי.

9. תעשה next וכו' עד שהוא יסיים.

אם האטה של 50% במהירות היא לא מספיק (רלבנטי בעיקר לתנועות מהירות כמו הפאוורקלין, שם אולי תרצה לראות לפחות חלקים מהתנועה מהירות עוד יותר איטית) פשוט תעשה את זה שוב, אבל הפעם הסרטון המקורי יהיה זה שכבר הואט ב50%.

בהצלחה!

לגבי הדדליפט, אתה צריך להתחיל את התנועה מיישור הרגליים. עמדת ההתחלה שלך היא לא כזאת נוראה, אבל סביר להניח שאם תבצע נכון את התנועה, אתה תגלה שהיות ואין לך צורך להתחיל עם השוקיים מאונכות לקרקע, תוכל למצוא בקלות עמידה טובה יותר. להערכתי תהיה מעט יותר כפיפה בברך והכתפיים יהיו מעבר למוט, בערך כמו שהם לפני שאתה לוקח אותם אחורה בשביל למשוך את המוט אליך, כמו שiron mind ציין.

נערך לאחרונה:
אני מגיב רק לגבי הסקוואט כי זה מה שאני יודע:
המשקל על קצות האצבעות, תעביר את המשקל לעקבים ע"י התיישבות יותר אחורה.
הברכיים שלך הולכות קדימה בתחתית בחלק גדול מהחזרות, גם זה יפתר ע"י התיישבות אחורה ומשקל על העקבים, ודחיפת הברכיים החוצה.

זה ירגיש לך קשה יותר בהתחלה כי זה יכניס שרירים מהposterior chain שלך יותר לעבודה, אבל כשזה יכנס לך טוב טוב ויהפוך לטבעי אתה גם תתחזק בשרירים האלו וגם המשקל בסקוואט יעלה וירגיש קל יותר.
✌️

סקוואט חזק ונראה סבבה!

בפאוור קלין אתה לא מושך קרוב לגוף ולא מספיק עם הטרפזים.
זה באמת קשה מאד ללמוד PC ככה, לפי דעתי בלתי אפשרי.
מה שאני לא יסבירו לך פה בעברית הכי פשוטה אתה לא תצליח לעשות לבד כי אתה לא יודע איך זה אמור להרגיש.

• פותח/ת השרשור
אני מגיב רק לגבי הסקוואט כי זה מה שאני יודע:
המשקל על קצות האצבעות, תעביר את המשקל לעקבים ע"י התיישבות יותר אחורה.
הברכיים שלך הולכות קדימה בתחתית בחלק גדול מהחזרות, גם זה יפתר ע"י התיישבות אחורה ומשקל על העקבים, ודחיפת הברכיים החוצה.

זה ירגיש לך קשה יותר בהתחלה כי זה יכניס שרירים מהposterior chain שלך יותר לעבודה, אבל כשזה יכנס לך טוב טוב ויהפוך לטבעי אתה גם תתחזק בשרירים האלו וגם המשקל בסקוואט יעלה וירגיש קל יותר.
✌️

אני חושב שאני שם את המשקל על העקבים. אימון הבא אני יבדוק.

אני חושב שאני שם את המשקל על העקבים. אימון הבא אני יבדוק.
יכול להיות שאני גם לא רואה טוב בגלל האיכות של הסירטון.
אתה עובד יחף? אם כן שים נעליים ותבדוק.
בכל מקרה תטפל בברכיים גולשות קדימה - זה מוריד לך את המתיחה מההאמסטרינגס, המקרבים והגלוטס ובעצם משחרר לך כוח שחבל שאתה לא מנצל.

• פותח/ת השרשור
סקוואט חזק ונראה סבבה!

בפאוור קלין אתה לא מושך קרוב לגוף ולא מספיק עם הטרפזים.
זה באמת קשה מאד ללמוד PC ככה, לפי דעתי בלתי אפשרי.
מה שאני לא יסבירו לך פה בעברית הכי פשוטה אתה לא תצליח לעשות לבד כי אתה לא יודע איך זה אמור להרגיש.

הערות בקשר לסקוואט?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאני גם לא רואה טוב בגלל האיכות של הסירטון.
אתה עובד יחף? אם כן שים נעליים ותבדוק.
בכל מקרה תטפל בברכיים גולשות קדימה - זה מוריד לך את המתיחה מההאמסטרינגס, המקרבים והגלוטס ובעצם משחרר לך כוח שחבל שאתה לא מנצל.

אולסטאר

• פותח/ת השרשור
אם המטרה היא לעשות high bar בסגנון אולימפי, אתה בכיוון הנכון. אם הכוונה היא לעשות low bar עם hip drive.....

לא ממש אכפת לי איזה סגנון העיקר להרים הכי הרבה משקל. אני עושה HIGH BAR בסגנון חופשי:P.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית