נק' מוניטין:
5,762
- 709
- 0
פאוור קלין
דדליפט
פרס
איך הטכניקה?
דדליפט
פרס
איך הטכניקה?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שאני מסכים. לדעתי הבעיה היא שהוא מתחיל את התנועה מיישור הטורסו ולא עם הרגליים. זאת הסיבה שהוא צריך לעשות את המעקף הזה סביב הברכיים. זה קורה גם בPC, אבל במידה פחותה, כנראה בגלל המשקל הקל יותר (או שבגלל מהירות התנועה קשה יותר להבחין בזה..).
שים לב שהשוקיים שלו (סופר בטן, מקווה שאתה לא נעלב שמדברים עליך פה בגוף שלישי...) הם פחות או יותר מאונכות לקרקע בהתחלה. הוא בטח עושה את זה בשביל לא לפגוע בברכיים שלו, במקום להתחיל את התנועה ע"י יישור הרגליים ואז הברכיים יפנו מקום למוט.
סופר בטן, אולי אם תנסה להעביר את הכתפיים שלך קצת יותר מעבר למוט הזויות יסתדרו לך יותר טוב. תסתכל בסרטונים של ריפיטו ששמו לך בשרשור.
המשך דיון מאוחר יותר או מחר. החברה לוחצת לצאת כבר...
לא הבנתי כל כך.
חוץ מזה שאני צריך להעביר את הכתפיים מאחורי המוט ולהרים את התחת יש עוד דברים שאני צריך לתקן?
בדיוק. תנוחת המוצא שלו בסדר גמור, הוא לא צריך להרים את התחת יותר מזה, הוא פשוט צריך קודם כל ליישר את הברכיים ורק כשהמוט עובר את הברך - להתחיל להזדקף.לא חושב שאני מסכים. לדעתי הבעיה היא שהוא מתחיל את התנועה מיישור הטורסו ולא עם הרגליים. זאת הסיבה שהוא צריך לעשות את המעקף הזה סביב הברכיים.
בדיוק. תנוחת המוצא שלו בסדר גמור, הוא לא צריך להרים את התחת יותר מזה, הוא פשוט צריך קודם כל ליישר את הברכיים ורק כשהמוט עובר את הברך - להתחיל להזדקף.
כן, תסתכל על הסרטון הזה ב- 1:40 תראה כמה נמוך הוא מתחיל עם הירך ואיך הטורסו שלו נשמר באותה זווית עד שהוא כבר כמעט מיישר לגמרי את הברך.אז ליישר את הברכיים לפני הירך?
seth able, אני זוכר שאמרת שיש אפשרות לראות את הסרטון בהילוך איטי.
אתה יכול להסביר יותר בפירוט אני חלש במחשבים.
אני מגיב רק לגבי הסקוואט כי זה מה שאני יודע:
המשקל על קצות האצבעות, תעביר את המשקל לעקבים ע"י התיישבות יותר אחורה.
הברכיים שלך הולכות קדימה בתחתית בחלק גדול מהחזרות, גם זה יפתר ע"י התיישבות אחורה ומשקל על העקבים, ודחיפת הברכיים החוצה.
זה ירגיש לך קשה יותר בהתחלה כי זה יכניס שרירים מהposterior chain שלך יותר לעבודה, אבל כשזה יכנס לך טוב טוב ויהפוך לטבעי אתה גם תתחזק בשרירים האלו וגם המשקל בסקוואט יעלה וירגיש קל יותר.
✌️
יכול להיות שאני גם לא רואה טוב בגלל האיכות של הסירטון.אני חושב שאני שם את המשקל על העקבים. אימון הבא אני יבדוק.
סקוואט חזק ונראה סבבה!
בפאוור קלין אתה לא מושך קרוב לגוף ולא מספיק עם הטרפזים.
זה באמת קשה מאד ללמוד PC ככה, לפי דעתי בלתי אפשרי.
מה שאני לא יסבירו לך פה בעברית הכי פשוטה אתה לא תצליח לעשות לבד כי אתה לא יודע איך זה אמור להרגיש.
יכול להיות שאני גם לא רואה טוב בגלל האיכות של הסירטון.
אתה עובד יחף? אם כן שים נעליים ותבדוק.
בכל מקרה תטפל בברכיים גולשות קדימה - זה מוריד לך את המתיחה מההאמסטרינגס, המקרבים והגלוטס ובעצם משחרר לך כוח שחבל שאתה לא מנצל.
אני חושב שאני שם את המשקל על העקבים. אימון הבא אני יבדוק.
אם המטרה היא לעשות high bar בסגנון אולימפי, אתה בכיוון הנכון. אם הכוונה היא לעשות low bar עם hip drive.....