הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרות ''האכלן הכבד''

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
הצעתי תחרות הזאתי בפורום אחר לא אמרו כלום

בואו אסביר לכם על תחרות...כל המשתמשים יצלמו אותם אוכלים מזון מעל 1500+ קלוריות כל משתשמש שצילם פחות מ1500 יפסל,רק אוכל ג'אנק פוד,הזמן אינו מוגבל,מי שמקום ראשון ואין מישהו שישבור תשיא שלו בקלוריות המקום הראשון מנצח.

בעד או נגד ? ותסבירו למה נגד

• פותח/ת השרשור
וואלה לא חשבתי על זה פשוט בפורום האחר יש פרסים באתר עצמו.
אולי כבוד ? פרס טוב לא ?

אם כבר אז לעשות ככה: לקבוע מזון X שהוא נגיש לכולם, לקבוע כמות מסוימת - ומי שמסיים בהכי פחות זמן את כל הכמות ניצח, אפשר שכל אחד יתרום 10 שקלים ושלושת המקומות הראשונים יתחלקו בכסף. (זה ייצא טוב אם יש 20+ מתמודדים)

אני מוכן לתת אבקת חלבון למנצח בתנאי שיהיו לפחות 10 משתתפים בתחרות.

אני מוכן לנסות להשתתף..
אולי לעשות תחרות מי אוכל הכי הרבה המבורגרים.
כל מתחרה יצטרך להראות שקילה של הקציצה/קציצות במשקל מזון ואז לאכול אותה/ן בלי/עם הגבלת זמן.

יהיה כיף לנצח פה את אוכלי ההמבורגרים על ידי אכילת שתי קופסאות של חמאת בוטנים
הבעיה שאני בחיטוב ולכן אצטרך לדחות קצת את השתתפותי כרגע .

יהיה כיף לנצח פה את אוכלי ההמבורגרים על ידי אכילת שתי קופסאות של חמאת בוטנים
הבעיה שאני בחיטוב ולכן אצטרך לדחות קצת את השתתפותי כרגע .
זה לא חוכמה, אני מניח שהמנהלים יהיו מספיק חכמים בשביל להגביל את התחרות למזון ספציפי שצריך לצרוך בזמן ספציפי ומי שמספיק הכי מהר\הרבה מנצח.. (אחרת איך זה תחרות בדיוק אם אפשר לאכול את כל האגוזים והבוטנים והשטויות האלה בלי בעיה)

צריך לקבוע מה אוכלים לפני .. מס' קלוריות לא יכול לשחק תפקיד בכזאת תחרות.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתם... מי שמקום ראשון הוא עם 1500 קלוריות ומשתמש אחר עושה 1550 קלוריות אז הוא עובר למקום הראשון,וככה הלאה,רק אוכל מרשתות מקדונלס/BBB ועוד רשתות שדומות להן
זה חוכמה להכין אוכל בבית לצלם ואז לזרוק בשביל זה רק מרשתות ולצלם שאתם אוכלים הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית