נק' מוניטין:
2
- 40
- 2
רוצה להתכונן לתחרות עצמאית (הולך פצצה אגב.) וזה הקטע הכי מפחיד בעניין-הייבוש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת משתנים קצת מים והמון המון שכל.
קצת משתנים קצת מים והמון המון שכל.
לא קשור לפוסט, אבל מגיע לך מוניטין על התמונה של למירוצה להתכונן לתחרות עצמאית (הולך פצצה אגב.) וזה הקטע הכי מפחיד בעניין-הייבוש.
חחחחח וואלהלא קשור לפוסט, אבל מגיע לך מוניטין על התמונה של למי
זה חידושלא חוקי אם התחרות טבעית.
אסור להשתמש בשום תרופהזה חידוש
לא שאני כזה מבין גדול
חטוב רצח. מפוצץ בנוזלים.זה בדיוק לפיק ויוצאים מזה, לא רצוי להישאר במצב כזה לאורך זמן.
תעלה תמונות נראה איך הולכת ההכנה...
לא חוקי אם התחרות טבעית.
חטוב רצח. מפוצץ בנוזלים.
נראה טוב, תמונת פרונט תהיה אינדיקציה יותר טובה.
בכל מקרה יש לך עוד הרבה עבודה אם אתה רוצה להתחרות,
יש עוד מרחק מכובד עד שתגיע לשייפ תחרותי.
אז עשית את הבדיקה ממש רע, אתה עדיין רחוק מאוד משייפ תחרותילפי בדיקה שעשיתי ההבדל בין זה לבין שייפ תחרותי זה 2% שומן (בדרך ל6%)
זה נראה הרבה יותר משייפ תחרותי למרבה הצער אבל אתה עדיין נראה טוב מאוד.לפי בדיקה שעשיתי ההבדל בין זה לבין שייפ תחרותי זה 2% שומן (בדרך ל6%)
חחח לא. תקלה. אבל יש בזה יתרון-היד אחורית הרבה יותר בולטת.זה נראה הרבה יותר משייפ תחרותי למרבה הצער אבל אתה עדיין נראה טוב מאוד.
מהתמונה שהעלת נראה שהכתפיים לא פרופורציונליות ביחס לשאר הגוף, מקווה שבפרונט זה נראה טוב יותר.
יש מצב. הכל יכול להיות.אז עשית את הבדיקה ממש רע, אתה עדיין רחוק מאוד משייפ תחרותי
חחח לא. תקלה. אבל יש בזה יתרון-היד אחורית הרבה יותר בולטת.
יש מצב. הכל יכול להיות.
אל תשכחו שמדובר בקטגוריה די חובבנית (בודיבילדינג עד גיל 18)
וואי וואיייייאם אתה מתחרה בwnbf עד גיל 18 זו ממש לא תחרות חובבנים ויש שם ילדודס שמשאירים ל90% מהפורום אבק בבילדינג.
IFBB זה ללא בדיקת חומרים, שם אני מאמין המצב יהיה אפילו יותר רציניוואי וואייייי
למרות שהאמת חשבתי להתחרות בnabba/ifbb
בעיקרון ראיתי את כחד מהמתחרים כנראה בifbb והמצב על הפנים. הוא גרוע רצח. (אם תרצה תמונה-בפרטי.IFBB זה ללא בדיקת חומרים, שם אני מאמין המצב יהיה אפילו יותר רציני
על הבמה כמעט כל אחד יכול לעלות, השאלה האם ייקחו אותך ברצינות או לאבעיקרון ראיתי את כחד מהמתחרים כנראה בifbb והמצב על הפנים. הוא גרוע רצח. (אם תרצה תמונה-בפרטי.