הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אי פרופורציות ומשקלים

Extreme-

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שמתי לב שבבנץ ובפרס יד ימין שלי עולה יותר מהר מיד שמאל ובנוסף יד שמאל איכשהו הולכת אחורה אני לא מבין איך זה קורה,איך אני מסדר את זה?בנוגע למשקלים יכול להיות שהדדליפט שלי נמוך ב10 קילו מהסקוואט?מחר אני מקווה לצלם את הדדליפט בכל מקרה זה יכול להיות גם עם הטכניקה טובה הגיוני?כי הסקוואט שלי 115 לעומת הדדליפט 105,אגב איך המשקלים האלה בתור מטרה לסיום SS:

לסיים על משקל גוף 75 קילו :
סקוואט 140-150
דדליפט-145-155 חח
בנץ-80
פרס-57.5-60
בנט אובר-90-95

אתה צריך ללחוץ מאוזן, אולי המוט לא מאוזן לך ובגלל זה ליד אחת יותר קשה ללחוץ מהשנייה. קורה שיד אחת יותר חזקה מהשנייה, אבל בלחיצות מוט זה פחות מורגש.
לגבי הסקוואט והדדליפט, זה אפשרי אבל בהרבה פעמים זה מעיד על סקוואט לא מלא. תעלה סרטון של הסקוואט ונראה אם הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לא מאוזן?יעני המוט עקום?אגב שמתי לב שיוצא לי בסקוואט חזרות שאני יורד עד מקביל יכול להיות זאת הבעיה?

לא מאוזן כלומר שבצד אחד הוא יותר רחוק מהפרצוף שלך מהצד השני, אתה מחזיק את המוט "עקום".
והשאלה שלך לגבי הסקוואט היא התשובה לבעיות שלך - אתה לא עושה סקוואט מלא (מתחת למקביל), אין פלא שהדדליפט והסקוואט קרובים במשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית