הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבואס

• פותח/ת השרשור anton
  • פורסם בתאריך

anton

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
-16
149
1
היי אני בן 14
אני עושה SS כבר כמה חודשים
המשקלי עבודה שלי הם:

סקוואט 117
דדליפט 120
בנץ' 50
פרס 37
3 מתח או 5 CHINUPS..

אני מאד מבואס בגלל שאני לא מצליח לעלות משקל בבנץ',אני בטוח שהטכניקה שלי טובה,מכווץ שכמות תומך עם הרגליים ופשוט לא מצליח לעלות משקל בבנץ' ובפרס ולגדול,לפעמים גם כואבת לי הזרוע אחרי סקוואט או סתם מתח או אחרי הסט הראשון ואני לא יודע מה לעשות.
אני שוקל 76 בערך ואני דיי שמן בגלל שאני הרבה זמן לא מעלה בבבנץ' ופרס ולא מתחזק בעצם כמו שציפיתי מ SS.

אני רוצה לדעת מה לעשות..אני חושב על לפרוש מ PL ולעבור לתוכנית עם יותר נפח ופחות סקוואט שהורס את כל האימון בשבילי...

תודה רבה לכם על התגובות..תנסו להמנע מלרשום לי דברים על הטכניקה,אנשים מרימים יותר ממני והם לא יודעים שלתרגיל הזה קוראים בנץ' פרס,ואני קראתי בספר של ריפטו ולכן אני דיי בטוח שהטכניקה שלי לא קשורה לעניין..

תודה רבה

נ.ב אני שותה 2 ליטר חלב ואוכל מספיק(עובדה שמתקדם בסקוואט).

• פותח/ת השרשור
עשיתי היום איזה 5 5 3
אבל הספורט ש את הידיים שלו מתחת למוט וכמה שהוא יגיד שהוא לא עזר,אני לא מאמין..

בכל מקרה אני אתחיל מדכאו שבוע הבא? או מדכאו(מבחינת התקדמות בסקוואט ודדליפט) ובנץ' בצורה של טקסס?

• פותח/ת השרשור
מה תגידו על זה,עוד פעם לא הצלחתי לעשות 55 לסט אחד,והתחלתי את מדכאו עם נפח..
לא יודע מה לעשות

אני מציע שתעשה ניסוי כזה:
קח 3-5 ימים שאתה לא מתאמן בהם ואתה באמת נח, שינה מעל 8 שנות ואוכל ברמה מעולה (המון חלבון ושומן רווי, פחמימה ויטמינים וכו).

כשאתה חוזר תנסה להמשיך לעלות משקל ותראה איך אתה מגיב. יש מצב הפלג גוף עליון שלך לא מספיק להתאושש, באמת שגם אם הטכניקה מסריחה קשה לי להאמין שזה הסיבה שאתה נתקע כל כך הרבה זמן במשקלים כאלה נמוכים בזמן שאתה אומר שאתה ממשיך להתקדם בסקוואט ודדליפט...

ואם התחלת מדכאו תמשיך מדכאו אל תשנה תוכניות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני נכנע,בגלל שלא התקדמתי מלא בבנץ' סתם עליתי במשקל גוף ואני שמן. שוקל 70+
אני יעשה חיטוב עד 60 ואנסה לשמורק על המשקלי עבודה לפחות בסקוואט ודדליפט ואז אני אתחיל מסה שוב ואפציץ..

יש לי הרגשה שזה בגלל הגיל..

אין לי ביסוס לטענה הזו אבל נראה לי הזוי להלחם כל כך הרבה עם בנץ' בסביבות ה50 קילו. אתה בכ"ז בן 14 ויש לך עוד הרבה להתפתח. אתה לא קרוב לשיא שלך מבחינה הורמונאלית ואתה תתקדם עוד המון לדעתי.

לא רואים הרבה בני 14 עם פלג גוף עליון מפותח.

למרות זאת, סחטיין על האימונים והבקיאות כבר בגיל הזה - הרבה אנשים היו רוצים להיות במקום שלך בגיל הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית