תמונה תמונה לאחר חיטוב של 3 חודשים

DennisFitness

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
תמונה לאחר חיטוב 3 חודשים, ממשקל 80.3 ל-75.8 מאחוז שומן 15.8% ל-11-10% בערך.

מה דעתכם על הגוף ואיזה אחוז שומן הוא עומד?

wrcghv.jpg

יש לי בלוג שאני מתעד שם הכול, כולל תוכניות אימונים + תזונה, נתונים גופניים, משקל, אחוז שומן בכל חודש וכו'.

בלוג מסע לבריאות וכושר גופני

אי אפשר להעריך אחוז שומן כשאתה עם חולצה.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להעריך אחוז שומן כשאתה עם חולצה.

צודק, קבל תמונה עדכנית אך לא עדכנית כמו התמונה עם החולצה:

לחץ לפתיחה

---------- התגובה התווספה ב 11:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:53 ----------

יותר מעניין, לפני ואחרי: מסוף דצמבר ותחילת ינואר, עד 10 במרץ.

לפני:

תמונה מ-13 ינואר

אחרי:

תמונה מ10 למרץ

איו לך 10% - אתה כמו שאלירן אמר 13-14 א.ש.

יש מצב שרוב מה שהורדת זה נוזלים ולא שומן.

כנראה חיטוב לא יעיל, לא רואים שינוי כמעט
תעלה את התפריט ואת תוכנית האימונים (ומשקלים בתרגילים מרכזיים) לקבל עזרה

מוו צודק.לשלושה חודשים לדעתי זה באמת לא תוצאה טובה.
מה עוד שאני לא מבין למה היית צריך להיכנס לחיטוב במצב שהיית בו

אם מה שפירסמת בבלוג זה גוף המטרה שלך, אז תתחיל להזריק כבר מהיום, חבל לבזבז זמן.
בכל מקרה אין לך מה לחטב, אתה דורך במקום ולא מתקדם לשום מקום. תעלה 10-15 ק"ג שגם אם 50% מזה יהיה שריר, ואז תעשה חיטוב, תראה הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה אזור ה13.

יכול להיות, או פחות - איזה כלי אתה משתמש למעקב מדויק? אני משתמש בקליפסר דיגיטלי,

כזה בדיוק למעקב כל חודש, בפעם אחרונה שבדקתי היה בסוף פברואר. עמדתי בין 12.3% ל-12.9%. אך זה לא מדויק, זה לא קריטי - אפילו תכננתי ללכת לסריקת צפיפות עצם כדי לבדוק אחוז שומן שלי מדויק, בקטנה יותר מאוחר. וכן באפריל אני מתחיל מסה, 😃

אתה מתעסק בלחשב את הא.ש שלך בקליפר במקום ללכת להרים כבד

• פותח/ת השרשור
איו לך 10% - אתה כמו שאלירן אמר 13-14 א.ש.

יש מצב שרוב מה שהורדת זה נוזלים ולא שומן.

יש מצב, מתחילת יוני 2010, שהורדתי 10 קילו. ממשקל 90 ק"ג בערך, עד ינואר הייתי על 80 ק"ג ומשהו, עד 17 מרץ, אני עומד על 76 קילו היום. המסע היה מעניין, למדתי המון - המטרה שלי עד ליוני 2011 הוא להוסיף 15 ק"ג שרירים + קוביות בטן.

נ.ב - בין חודש לחודש, מתחילת ינואר - התחלתי עם אימונים פשוטים אפשר לראות בבלוג, התחלתי בצורה קטנה, הורדתי בטווח של 1.5-2 ק"ג לחודש בערך.

---------- התגובה התווספה ב 12:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:09 ----------

מוו צודק.לשלושה חודשים לדעתי זה באמת לא תוצאה טובה.
מה עוד שאני לא מבין למה היית צריך להיכנס לחיטוב במצב שהיית בו

אם תקרא את נקודת מבט שלי ואת הבלוג, תבין למה הלכתי דווקא על חיטוב - כדי לראות את קוביות בטן ובעיקר להתנסות ואחרי זה להיכנס למאסה ולאחר מכן שוב חיטוב 😃

בעיקר, אני לא רודף אחרי שלמות - עשיתי כמה טעויות פה ושם, העיקר ללמוד על עצמי ומתהליך ולמדוד את עצמי, מבחינתי עוד לא הגעתי למטרה שהצבתי ליוני, כך שאני רעב כעת לידע, לאימונים ולשיפור תוצאות וזה הסיבה שאני כאן, אגב המון תודה על עצות, נקודות מבט ורעיונות מעריך את זה ח'ברה ;)

---------- התגובה התווספה ב 12:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:12 ----------

אתה מתעסק בלחשב את הא.ש שלך בקליפר במקום ללכת להרים כבד

כן צודק לגמרי, אני גם מתעסק בלחשב את הא.ש וגם אלך על מאסה באפריל, אני עכשיו עושה מחקר על קצת אינפורמציה, תוכניות ותזונה - סוג של כינוון עצמי להגעת מטרה... תודה על כנות!

---------- התגובה התווספה ב 12:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------

אם מה שפירסמת בבלוג זה גוף המטרה שלך, אז תתחיל להזריק כבר מהיום, חבל לבזבז זמן.
בכל מקרה אין לך מה לחטב, אתה דורך במקום ולא מתקדם לשום מקום. תעלה 10-15 ק"ג שגם אם 50% מזה יהיה שריר, ואז תעשה חיטוב, תראה הרבה יותר טוב.

צודק, באפריל - אני נכנס למאסה, אעדכן בתהליך, תודה.

נ.ב - להזריק?! הכוונה לעבוד קשה? 😃

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

כנראה חיטוב לא יעיל, לא רואים שינוי כמעט
תעלה את התפריט ואת תוכנית האימונים (ומשקלים בתרגילים מרכזיים) לקבל עזרה

תודה על הכנות, אני אעלה היום בבלוג תוכנית אימונים ותזונה למרץ, בסוף מרץ אני מעלה תוכנית חדשה למאסה לאפריל התוכנית למאסה הוא עכשיו בשלבי איסוף אינפורמציה, בניית תוכנית... כמובן אתעייץ לפני שאוציא את תוכנית לפועל לפני אפריל, המון תודה על כינוון!

שיהיה בהצלחה
בכל מקרה עד הקיץ אני ממליץ לך לעשות מאסה אבל לא להשתגע עם האוכל שלא תתבעס על עצמך שתשמין
בגדול זה להתחזק, ללמוד את התרגילים החשובים (סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס..)
ואחרי הקיץ תתן עליה משמעותית, עוד שנה אחרי שתצבור מאסה תחטב

יש מצב, מתחילת יוני 2010, שהורדתי 10 קילו. ממשקל 90 ק"ג בערך, עד ינואר הייתי על 80 ק"ג ומשהו, עד 17 מרץ, אני עומד על 76 קילו היום. המסע היה מעניין, למדתי המון - המטרה שלי עד ליוני 2011 הוא להוסיף 15 ק"ג שרירים + קוביות בטן.

נ.ב - בין חודש לחודש, מתחילת ינואר - התחלתי עם אימונים פשוטים אפשר לראות בבלוג, התחלתי בצורה קטנה, הורדתי בטווח של 1.5-2 ק"ג לחודש בערך.

תן לי לנסות להבין,
אתה רוצה להוסיף עוד 2-3 חודש- כלומר יוני 2011, להוסיף 15 קילו של שריר ולהיות עם קוביות (א.ש. נמוך)?

• פותח/ת השרשור
שיהיה בהצלחה
בכל מקרה עד הקיץ אני ממליץ לך לעשות מאסה אבל לא להשתגע עם האוכל שלא תתבעס על עצמך שתשמין
בגדול זה להתחזק, ללמוד את התרגילים החשובים (סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס..)
ואחרי הקיץ תתן עליה משמעותית, עוד שנה אחרי שתצבור מאסה תחטב

המון תודה, על טיפים! כן, אני מסתכל על תזונה שתאזן אותי מבחינה אנרגיה, ובניית שרירים. מה דעתך על הספר The 4-Hour Body? יש שם פרק אחד שלם של 90 עמודים שמדבר על לבנות 34 פאונד ( 15 ק"ג) של שרירים בתוך 28 ימים? שמעת על זה במקרה. שווה הצצה!

תודה על נקודת מבט, להתחיל במאסה באפריל עד יוני לאחר מכן לעשות חיטוב, נשמע הגיוני יותר.

אין דבר כזה בנייה של 15 קג שריר בחודש.

אתה רוצה להיות עד יוני 2011 עם עוד 15 קילו של שריר + קוביות?!
אם תגיע לתוצאה הזו עד יוני 2013 אתה צריך להיות שמח

ודרך אגב הכוונה בלהזריק היא מאוד פשוטה- להזריק (סטרואידים)

חחחח אתם קורעים אותי זורקים פה מספרים שבכלל לא קשורים למציאות. 15 קילו שריר!!!!!! אם צעשה את זה בכמה שנים תגיד תודה. אתם חיים בסרט גם הבן אדם הכי מוזרק בעולם לא יכול לעלות 15 קילו שריר בכמה חודשים

חחחח אתם קורעים אותי זורקים פה מספרים שבכלל לא קשורים למציאות. 15 קילו שריר!!!!!! אם צעשה את זה בכמה שנים תגיד תודה. אתם חיים בסרט גם הבן אדם הכי מוזרק בעולם לא יכול לעלות 15 קילו שריר בכמה חודשים

מניסיון? 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית