הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

7 שנים! מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
מי יש להם הוא כולה אמר לה "צאי,צאי החוצה"והיא הבינה את זה לא נכון.... 🤡
אבל שתדע שהחמירו לו את העונש דווקא... מקווה שבערעור לא ישתנה

המורה שלו הייתה פעם עורך דיןוהוא אמר שהם יגידו בערעור למה לא שלוש ...

סופסוף הוא קיבל מה שמגיע לו. מקווה שהערעור שלו לא יתקבל. שיירקב בכלא.

• פותח/ת השרשור
קצב טוען שזו הפעם הראשונה שמחליטים החלטת שקר ובוחרים להאמין לשקר בבית-המשפט, אני לעומת זאת טוען שזו הפעם הראשונה שיש אמת אמיתית בבית המשפט.

7 שנות מאסר זה יפה
כמה בדרך כלל מקבלים על אונס ?

בד"כ מקבלים הרבה יותר..
קח את המקרה עם עם הקציו אאל"ט הבכיר שניסה לאנוס מישהי ליד הירקון הוא לא הצליח לאנוס אותה לפי מה ששמעתי אבל הוא הפגין כלפיה אלימות ועל זה הוא קיבל 8 שנים.
בד"כ על אונס אונס מקבלים יותר

איך את בטוחה שזה מה שמגיע לו?
הוא כל כך השתדל למשוך עוד ועוד את המשפט, נעזר בעורכי הדין הטובים ביותר, השקיע המון כספים (לא נורא- זה מהכיס שלי ושלך), הפעיל את המקורבים אליו לנסות להעליל על המתלוננות - וזה לא עזר לו להוכיח שהוא חף מפשע... אז זה כן מגיע לו. אולי מגיע לו יותר, אבל בהתחשב בעובדה שהרשיעו איש כל כך חזק, גם שבע שנים זה עונש מספיק טוב.
ואל תדאג - רוב הסיכויים שגם בכלא הכספים של משלמי המסים כנראה ימשיכו לזרום לחשבון שלו.

עצוב שעל אונס מביאים 7 שנים מאסר אבל על דריסה והרג בתאונות דרכים נגמר בקנס כספי ועבודת שירות.

יפה! לפחות קיבל משהו! ועוד 7 שנים?!
לא צפיתי בכלל - בהתחשב בעובדה שזה נגרר כבר מלא זמן וזה נשיא... היתי בטוח 100% בהוא יוצא מזה באיזה מעצר בית בשקל וכנס שמשלמי המיסים ישלמו בכל מקרה 😛

למרות שעדין זה סוג של בזיון כי אם נסתכל על התנאים שיגאל רמון חי בהם - נראה לי קצב יהיה בסוג של וילה עם ג'קוזי פרטי ומסג'יסטית צמודה...

עצוב שעל אונס מביאים 7 שנים מאסר אבל על דריסה והרג בתאונות דרכים נגמר בקנס כספי ועבודת שירות.

בד"כ בחורה שעוברת אונס(לא אונס סטייל קצב) הייתה מעדיפה למות. זה עושה נזק לכל החיים.

קצב עשה טעות שלא הלך על העסקת טיעון אז עם מני מזוז, הוא רצה להוכיח את חפותו והאמין ב100 אחוז שהוא חף מפשע.

רק שאלה אחת תמיד מסקרנת אותי, אותן הבחורות שמתלוננות על האונס, למה לא ללכת ישר למשטרה? וזה קרה יותר מפעם אחת, יש המון דיסאינפורמציה בכל פרשת קצב, לפי דעתי התקשורת הראתה רק צד אחד במקרה הזה וזה היה משפט שדה, פשוט צלבו אותו. (וזה לא פעם ראשונה שזה קורה, גם פרשת חיים רמון)

לפי דעתי קצב יותר מדי "גאה" בשביל להכנס לבתי הסוהר. (תבינו לבד מה זה אומר..)

• פותח/ת השרשור
כן כנראה שהוא יתאבד... אני לא הולך להתאבל בכל אופן, אני בטוח ב100% שהוא אשם ואם הוא גאה מדי שיישא בתוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית