הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תמונה שלי ..

Obesity.jpg

חחח ת'מדבר יותר מהגובה ש'ך .. בוא תעלה תמונה שלך .. אני מת על אלו שיושבים מאחורי המסך ומדברים.
שמעתי מספיק תגובות על החבר'ה שיושבים מאחורי הפורום הזה ומדברים. ודווקא זה מה שהצחיק אותי ..
אז במקום לזיין ת'שכל על זה שחברה שלך (הכנראה רחבת מימדים) גדולה ממני במסת שריר, תעלה תמונה שלך ונראה במה מדובר ..
ובמקום למחוק ת'תגובה שלי או לתת באן, תהיה גבר שנראה רק כולנו במה מדובר ..
אני לא מבין מה אתה מתעצבן אחי אני אני מניח שקשה לשמוע את האמת

אתה יכול למצוא משהו יותר חדש?

צחוק אני בטוח לא עושה.
מר חיים הפנה לחפש בפורום.

יש לי בסיס סביר להניח שאתה טועה - אני מצטט מהשרשור:

"התחלתי סייקל לפני שבוע של
1-8 100מ"ג טסט פרופ EOD
1-8 125מ"ג מסטרון EOD
2-8 T3 בפרמידה עד למינון של 100מק"ג ביחד עם קלן (קלן למשך שבועיים כן שבועיים לא)
2-8 אנבאר 50מ"ג ליום.."

כנראה שזה לא הסייקל הראשון שלו.

מה שכן , עדי יכול להגיב בעצמו.
אחי היקר אין מה להגיב העלת תמונה מלפני שנתיים זה מדבר בזכות עצמו.

ובלי קשר לכלום חברס. אני יודע שלפעמים התגובות שלי נשמעות "חריפות" אבל אתם חייבים להבין שאתם באים לפה עם שאלות לגבי חומרים וזה ברור שיש מצבים שפשוט אסור!!!! לכם להתקרב עליהם כי זה לא יתרום לכם לשום דבר ורק יגרום לכם נזק. אני מבין את הפיתוי להשתמש ואני בטוח שלשמוע את האמת בפנים זה לא דבר כיף אבל זאת הדרך היחידה להחדיר טיפה היגיוון לפעמים. כמו שקרה פה לא מספר פעמים.

כמו שישו השיב לשאלת פונטיוס פילאטוס האם הוא מלך היהודים: "אתה אמרת".

אבל הוא שאל, לא אמר : )
ותקרא את השטן במוסקבה (האמן ומרגריטה), יש שם כמה דיאלוגים נהדרים ביניהם.

אבל הוא שאל, לא אמר : )
ותקרא את השטן במוסקבה (האמן ומרגריטה), יש שם כמה דיאלוגים נהדרים ביניהם.

פרק 18 פסוק 33 בבשורה על פי יוחנן: פילטוס נכנס בחזרה לבית הממשל, קרא לישוע ושאל אותו: "אתה מלך היהודים?" ואחרי שישו מתחמק (כהרגלו), פסוק 37 מספר כי "אמר לו פילטוס: "אם כן, אתה מלך!" ענה ישוע: "אתה אומר שאני מלך; לכך אני נולדתי ולשם כך באתי לעולם, כדי שאעיד על האמת. כל אשר הוא מן האמת שומע לקולי"". (זה בתרגום חדש ומעפן, אבל זה מה יש באינטרנייט)

אחי היקר עדי,
מקבל שזה לפני שנתיים.
עדיין זה אחרי כמה סייקלים, לא?

הגעת לתוצאות טובות יותר מאז, תגבה את זה.

בינינו, אם מישהו היה מעלה תמונות כמו שלך ( מלפני שנתיים ) , עם נתונים כאלה, הייתם יורדים לו על החיים ושולחים אותו לעשות SS ו\או לאכול משהו.

להגיד לבן אדם , שגם ככה ירדתם עליו בלי סוף , תגובה כמו "לחברה שלי יש יותר שריר" זאת התנשאות. הבנאדם הבין ת'פואנטה.

אחי היקר עדי,
מקבל שזה לפני שנתיים.
עדיין זה אחרי כמה סייקלים, לא?

הגעת לתוצאות טובות יותר מאז, תגבה את זה.

בינינו, אם מישהו היה מעלה תמונות כמו שלך ( מלפני שנתיים ) , עם נתונים כאלה, הייתם יורדים לו על החיים ושולחים אותו לעשות SS ו\או לאכול משהו.

להגיד לבן אדם , שגם ככה ירדתם עליו בלי סוף , תגובה כמו "לחברה שלי יש יותר שריר" זאת התנשאות. הבנאדם הבין ת'פואנטה.

אני לא באתי להתנשא על הבחור אבל אין בכלל מה להשוות אחי. הוא לא צריך לעשות סייקל נקודה.
אולי התגובה הייתה חריפה אבל ניסיתי להבהיר נקודה. והתמונה הזאת היא לא אחרי כמה סייקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית