לוג מסה 😃

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
תתחיל את התוכנית מ 75% מהמקסימום שלך, כל אימון תעלה ב5% עד שתגיע בסופו של דבר לכשל לאחר מכן תעשה סופט דלאוד תחליף טווח למשל ל7 חזרות ואז שוב תתחיל מ 75% כל אימון תעלה 5% עד שתגיע למצב שאתה לא מצליח לעלות מאימון לאימון. אחרי כל אימון לכשל אתה יכול לעשות כמה אימונים על 95% כדי לעבוד קצת עם המשקלים החדשים שהשגת ולנסות אפילו עוד לעלות משקלים עד שתרגיש שאתה ממש חייב DELOAD.

בהצלחה !!!

אם נגיד אני עוד באימון אחד כמו שאמרת על 75% אני מרגיש כאילול א התאמנתי בכלל... האימונםי האלה תורמים במשו

אתה לא יכול ולא צריך להתאמן ב100 אחוז כל הזמן, גם לא ב90.
מתחילים תמיד מיותר נמוך כדי להתרגל וכדי לפתח סוג של מומנטום שאיתו אתה ממשיך ולאורך זמן אתה תעלה במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול ולא צריך להתאמן ב100 אחוז כל הזמן, גם לא ב90.
מתחילים תמיד מיותר נמוך כדי להתרגל וכדי לפתח סוג של מומנטום שאיתו אתה ממשיך ולאורך זמן אתה תעלה במשקלי עבודה.

אבל אז יקח איזה שבועיים עד שאני אעבוד על ה100% והעלייה במשקלים תיהיה איטית יותר לא?

נגיד אני עושה 5 חזרות עם 60 קילו ואני יכול עם 80 זה בכלל לא מזיז לי

זה לא נקלט!

• פותח/ת השרשור
עדכון מהאימון ביום שלישי (100%)

מקבילים 20 קילו 2 סטים 8 חזרות
פולי עליון 200 ליברות 2 סטים 5 חזרות (סיימתי את המכשיר)

עדכון מהאימון אתמול 105% מהיכולת (עכשיו זה כבר100%)

אוקי בנצ' עשיתי 2 סטים 5 חזרות לבד! 82.5 קילו (אני בטוח ב100% שאני יכול 85)
בנט אובר 2 סטים 6 חזרות 70 קילו!
מילטרי 47.5 קילו 2 סטים 5 חזרות
מתח 11.5 קילו 5 חזרות 2 סטים (דאמבל בין הרגליים - כל הזמן מתכווץ לי ההאמסטרינג במהלך הסט)
בנצ' עליון 145 ליברות 2 סטים 5 חזרות אין לי כוח לחשב את זה בקילו
רגליים אין לי מה לעדן כי אני עובד ממש חלש עליהם כיוון שסקוואט אני לא יכול לעשות כי אין כלוב ואת המכשיר של הלג פרס סיימתי מזמן הוא רק עד 400 ליברות.

אני ממש מרוצה מהתכנית ומתקדם יפה מאוד מקווה לא להתקע בקרוב עכשיו אני אעשה כמה אימונים של 90-95 אחוז ואז סופק דילואד ויעלה את טווח חזרות ל7 בערך (כמו שמישל אמר)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית