הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בדיקת טכניקה דדליפט ופרס

Extreme-

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
פרס 55 קילו היה מאוד כבד כנראה הטכניקה חרטה אבל בכל זאת:

דדליפט 105:

היה 5 חזרות אבל המצלמה נקטעה באמצע =]

איך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל תהפוך ת'סרטון זה לא כזה קשה
בפרס, קשה לראות כי זה מסובב, אבל לדעתי אתה לא לוקח תמרפקים מספיק קדימה.. ותחשוב על להכנס מתחת למוט..
אני יודע שזה כבד אבל תעלה בפיצוץ, הרבה יותר מהר..

דדליפט נראה סבבה, למרות שאתה יכול להוציא את החזה קצת יותר..

סחטיין, בטוח שתתקדם!

בשני הסרטונים קשה מאוד לראות...

ממה שאני מצליח לראות יש התעגלות בגב במהלך הדדליפט, אבל שוב קשה מאוד להבין מהצילום הזה..

טיפ: תניח את המצלמה\פלאפון באיזשהו מקום שיכולו לראות כמה שיותר ממה שמעורב בתנועה.
או שתמצא מישהו ותסביר לו שאתה צריך שיראו את כל הגוף.

• פותח/ת השרשור
כן במבה גם אני שמתי לב להתעגלות,ותודה JONA ,הסרטונים צולמו על ידי מישהו שהחזיק תפלאפון לא על רצפה או משהו בכל אופן איך הופכים?

יש המון תוכנות שמבצעות את זה.

אני משתמש ב FREE STUDIO MANAGER.
*אם תבחר בתוכנה שאני משתמש בה, שים לב: יכול להיות שתצטרך להמיר את הסירטון לפורמט אחר לפני שאתה מסובב אותו.

• פותח/ת השרשור
הא אין בעיה בגב התחתון אצלי?אגב בסקוואט כדאי לי לעשות ריסט?אני 4 אימונים על 115 וזה מאוד כבד לי!

יש בהורדה של המוט. אתה מעגל אותו בהורדה.
במשיכה אתה יכול לפי דעתי להוציא את החזה קצת יותר ולשמור על הגב ישר.

אתה עושה SS? ישן? אוכל? מה שאר השיאים שלך.?

• פותח/ת השרשור
ישן 9-10 שעות
אוכל 3200-3500 קלוריות

שיאים:
סקוואט-115 ל5
דדליפט-105 ל5
פרס-55 ל3
בנץ-75 ל5
בנט אובר-80 ל3,
75 ל5

ואם צריך:
משקל-69-70

יש לך עוד הרבה להתקדם.. אם הגעת ל115 by the book, אז תן ריסט ותמשיך להתקדם בשאר ובדדליפט בעיקר, מוזר שהוא פחות כבד מהסקוואט..

בכללי נשמע שאתה מסתדר יופי, המשקלים יתאזנו בהמשך..

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה ע"י הספר?ריסט לכמה לרדת התרגיל הזה מתסכל אותי שוב ..,וברגליים רוב משקל הגוף שלי נמצא כנראה בגלל זה,ועד כמה אני צריך להוסיף כדי לסיים SS?דדליפט זה ריסט 2 ה105 כרגע,סקוואט 3 ריסטים,בנץ 4 ,פרס 4,בנט אובר אין ריסט חח

התאמצתי והבאתי קטע מתוך המאמר על SS, מה שהיית יכול לעשות לבד:

"באופן כללי רק 2 ריסטים לסקוואט, ואולי ריסט לדדליפט יתבצעו לפני שהגיע הזמן לעבור. כל עוד מתקדמים ב 2 התרגילים הללו, אין מקום לשינוי תוכנית. אם אתה עושה ריסט גדול כמו שמתואר למעלה, או שאתה נתקע בכמה תרגילים במקביל, וזה קורה לאחר שווידאת שזה לא נובע מדברים אחרים (תזונה, מנוחה, עליה מהירה מדי במשקלים, הוספת תרגילים לא נחוצים), הגיע הזמן לעבור הלאה."

הייתי מתייחס ברצינות למה שצבוע באדום.

• פותח/ת השרשור
בוא נעשה ככה,תזונה-3500 קלוריות לדעתי זה מספיק,מנוחה של 9 שעות גם מספיק דעתי,לא עולה מהר,עולה כמו שרשום בתוכנית סקוואט 2.5 כל אימון,דדליפט 5,פרס 2.5 בגלל שאין אפשרות לפחות,בנץ 2.5,בנט אובר 5 ,לא הוספתי שום דבר אז ככה ש..,אני שוקל אם באמת הגיע הזמן לעבור הלאה.

עריכה:ותודה שחיפשתה אחי =]

שמע גבר, לפני שאתה מוותר על התקדמות מאימון לאימון ועובר לתוכנית יותר מתקדמת, תוודא טוב טוב שסחטת את כל מה שאתה יכול מ SS.
אף אחד לא יכריח אותך להשאר בתוכנית ולא יגיד לך סיימת כל הכבוד - מתי שאתה באמת מרגיש שמיצית אז תחליף.

אני אגיד לך בוודאות שאלו לא משקלי סיום לתוכנית, אני בטוח שאתה יכול להתקדם יותר. תן איזה ריסט קצת יותר משמעותי בתרגילים שאתה לא מתקדם בהם ותאכל יותר.

אני לדוגמא עצרתי באמצע התוכנית על משקלים פחות או יותר כמו שלך מהרבה בגלל כל מיני אילוצים שעיכבו אותי ואני הולך להתחיל אותה עוד פעם מחדש.

תריץ חיפוש על לוגים של SS ותראה מה זה משקלי סיום ראויים.

בהצלחה!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מבין בסדר,אני לא עוזב תתוכנית אני יראה עוד שבועיים-3 איך ההתקדמות ואז באמת אני יגיע להחלטה,ותאכלס אחי שאלה אני מנסה לראות איך המשקלים מתאזנים בני ובין אחרים אבל ההשוואה ממש לא נכונה,רוב אלה שעושים פה SS בני 17+ ,אני בן 15 אם זה קשור לא יודע,אני שוקל 69.5 והרוב פה מעל ה80 ככה שלהשוואות את זה אליהם יהיה לא נכון בכלל.

אין צורך להעמיק בהשוואות לאחרים, סה"כ אמרתי שלדעתי אתה מסוגל עוד להתקדם ואני שמח שאתה שומע בעצתי ולא עוזב את התוכנית.

תאכל הרבה, תקרע תמכון ויהיה בסדר. לילה טוב!

נ"ב: תשתמש בסימני פיסוק, צריך לפענח מה הקשר בין המילים שאתה שם בהודעה שלך!

• פותח/ת השרשור
הבעיה אצלי שאני חסר מוטיבציה כבר,אני מנסה לאכול יותר ופשוט לא מצליח אני מגיע למצבים שאני יכול להקיא ,אני יכול להשתמש בקריאטין כבר?

אתה רוצה שאני אחזיק לך ת'יד בין הסטים?? מוטיבציה זה כבר משהו שצריך לבוא ממך...

-קריאטין זה לא תוסף פלא שיכפיל לך ת'משקלים
-שתה חלב בין הארוחות
-תאכל דברים יותר טעימים
-גיינר אם אתה כוסית ולא מצליח לדחוף יותר

• פותח/ת השרשור
אני מנסה לחפש תחליפים,תגיד במה מגנזיום מועיל?כי יש לי בעיית עייפות לפני האימון וזה דופק אותי חזק,רק אם אני לוקח איזה BLU או XL אז אני ערני ,יש מצב שמגנזיום או מולטיויטמין יסדרו את הבעיה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית