הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למה הכרס היא סכנה בריאותית - YNET

מה אתה רוצה? בזה הם צודקים.
זה לא מדובר על טרולים שגדולים בכול הגוף עם כרס.
מדובר פה על אנשים נורמלים פשוט כרס ענקית

מה אתה רוצה? בזה הם צודקים.
זה לא מדובר על טרולים שגדולים בכול הגוף עם כרס.
מדובר פה על אנשים נורמלים פשוט כרס ענקית
אולי כרס ענקית,אבל כרס של אדם עם 20% שומן לא נראה לי תהיה בעיה בריאותית, פשוט לא אסטתית.

המדדים של היקף הבטן גם מצחיקים, אבל אני די מאמין שאדם לא מתאמן עם היקף יותר גדול מ-102 ס"מ סוחב עליו יותר מ-20% שומן (תלוי כמובן בגודל שלו).

זה תלויי, אני לא חושב שאפשר להגיד על מיכאל קוקלייב למשל או רוב הסטרונגמנים/אולימיפיק וויטליפטרס ופאוורליפטרים למינהם שהכרס שלהם "מסוכנת".

בזה אני לא בטוח. נכון שיש שם לא מעט היפרטרופיה, אבל אצל קוקלייב יש גם שכבת שומן נאה. "מסוכנת" או לא זה הרי מדדים אפידמיולוגיים, והם מתייחסים כאן בעיקר לאוכלוסיה הרגילה.

ממישהו שהתאמן עם פאוורליטרים (ביניהם ולד כלשהו שיצא לחו"ל),אני יודע הבדיקות שלהם יוצאות פשוט חרא, טריגליצרים שומנים וכולסטרול ועוד דברים יוצא להם פשוט בקנטים, קשור לחומרים או לא לא יודע ולא אכפת לי, הנקודה היא שאי אפשר להגיד שלמישה קוקלייב הכרס לא מפריעה כי כנראה שהוא במצב בריאותי חרא.

זאת היתה תגובה לthor לא לכתבה.

כמו שאמרו לך, לא ידוע אם בדיקות הדם הגרועות שלהם זה בגלל הכרס...
חוץ מזה שאי אפשר להשוות את קוקלייב למשל לפאוורליפטר, אני לא מכיר את ולד, אבל זה נכון שיש פאוורליפטרים שהם מאוד מאוד שמנים, קוקלייב, לפחות לדעתי לא כזה שמן... כמו ריין קנאלי למשל(ואני לא אומר שאין לו מסת שריר גבוהה, יש לו, אבל גם הרבה שומן).

בקיצור, נראה לי 80% מהפורום הזה צריך לחטב לפי הכתבה הזאת...X_x

כן. הכרס, ולא החומרים, זה מה שמשפיע.
ומספיק להתייחס לכתבות שמתאימות לאוכלוסיה רגילה. אתם לא נחשבים אוכלוסיה רגילה.

כן. הכרס, ולא החומרים, זה מה שמשפיע.
ומספיק להתייחס לכתבות שמתאימות לאוכלוסיה רגילה. אתם לא נחשבים אוכלוסיה רגילה.

הרוב פה בדיוק אוכלוסייה רגילה.
לחשוב שאם אתה קצת מתאמן אז אתה שונה זה מצחיק.

הרוב פה בדיוק אוכלוסייה רגילה.
לחשוב שאם אתה קצת מתאמן אז אתה שונה זה מצחיק.
האמת שחשבתי על הנקודה הזאת לא מעט. איך לעזאזל ה-3 שעות אימון בשבוע הופכות אותי לסופרמן שלא צריך להתחשב בדברים האלה.

האמת שחשבתי על הנקודה הזאת לא מעט. איך לעזאזל ה-3 שעות אימון בשבוע הופכות אותי לסופרמן שלא צריך להתחשב בדברים האלה.

תלוי כמובן מה האנשים עושים בשלוש שעות האלה.
אבל אני לא רואה פה הרבה אנשים שמנים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית