הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה הכרס היא סכנה בריאותית - YNET

לאף אחד פה אין כרס שאליה מתכוונים בכתבה.

ממישהו שהתאמן עם פאוורליטרים (ביניהם ולד כלשהו שיצא לחו"ל),אני יודע הבדיקות שלהם יוצאות פשוט חרא, טריגליצרים שומנים וכולסטרול ועוד דברים יוצא להם פשוט בקנטים, קשור לחומרים או לא לא יודע ולא אכפת לי, הנקודה היא שאי אפשר להגיד שלמישה קוקלייב הכרס לא מפריעה כי כנראה שהוא במצב בריאותי חרא.
אתה עושה צחוק? חומרים יכולים לשנות את הערכים בדם במאות אחוזים, גם אם תהיה 50 קילו על 1.80 חומרים יכולים לשנות את מערך השומנים בדם ועוד הרבה דברים, זה אומר שלהיות 50 קילו על 1.80 זה גם מסוכן?

הרוב פה בדיוק אוכלוסייה רגילה.
לחשוב שאם אתה קצת מתאמן אז אתה שונה זה מצחיק.

למה אתה מפריע לו לחשוב שהוא מיוחד? אני מבין שאתה עצלן שלא עושה כלום מעבר ללעבוד על אנשים שאתה מתכנת(כשבפועל, אתה מתקשר ומתחנן שאעביר לך את הזמן), אבל קצת הגזמת הפעם!

כמו שאמרו לך, לא ידוע אם בדיקות הדם הגרועות שלהם זה בגלל הכרס...
חוץ מזה שאי אפשר להשוות את קוקלייב למשל לפאוורליפטר, אני לא מכיר את ולד, אבל זה נכון שיש פאוורליפטרים שהם מאוד מאוד שמנים, קוקלייב, לפחות לדעתי לא כזה שמן... כמו ריין קנאלי למשל(ואני לא אומר שאין לו מסת שריר גבוהה, יש לו, אבל גם הרבה שומן).

בקיצור, נראה לי 80% מהפורום הזה צריך לחטב לפי הכתבה הזאת...X_x

מהמתאמנים אין פה אף אחד ממש שמן (לפחות שמן כמו שאני הגעתי שנה שעברה על 25% +)

למה אתה מפריע לו לחשוב שהוא מיוחד? אני מבין שאתה עצלן שלא עושה כלום מעבר ללעבוד על אנשים שאתה מתכנת(כשבפועל, אתה מתקשר ומתחנן שאעביר לך את הזמן), אבל קצת הגזמת הפעם!

אין לי בכלל סיווג לדבר איתך עכשיו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית