הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום תקופת מסה על 108 קילו , תמונות

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך

Wrath

משתמש פעיל
328
16
נק' מוניטין:
87
328
16
אני בן 17 , קוראים לי ספיר , נעים מאוד , גובה 179, אחוז שומן 18 בערך , 108 קילו , היקף יד 43

תמונות סוף מסה :

zgqlmytlw0xn.jpg

mjzmjl2icddd.jpg

וסתם תמונה עם יד רפוייה
ykmtz21jyuyu.jpg

יאללה חבר'ה תגידו מה אתם חושבים , תודה

• פותח/ת השרשור
בלחיצת חזה 90
סקוואט הפסקתי על 105 קילו לפני 5 חודשים כשנפצעתי בגב תחתון, מאז אני עושה רק פשיטות
ממ פולי עליון על 66 , איזה עוד תרגילים נהוג לספר ?

נערך לאחרונה:
נראה כאילו הגזמת, אם אני לא טועה אתה מעל 20% שומן לא?
למה המשכת מאסה?
בכל מקרה אתה ענק.

• פותח/ת השרשור
18-19 אחוז שומן , ולגבי למה המשכתי , לא יודע אחי חח כמה שאני לא יגדל אני ירגיש קטן

---------- התגובה התווספה ב 20:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:49 ----------

התמונה הראשונה לא משקפת תאחוז שומן , בכל האיזו של המותניים והבטן החולצה מרחפת כזה

אתה נראה מעל %20, אם יש תעלה תמונה רפויה פרונט ללא חולצה.

אתה לא עושה בנצ' או סקוואט עם משקל גוף ?
אז מה אתה כן עושה ?

• פותח/ת השרשור
כתבתי לחיצת חזה , זה בנצ' לא?
רגליים אני עושה רק פשיטות ולחיצה במכונה , זה כאילו סקוואט אבל זה לרדת בערך 30 מעלות

אני אומר שתחטב
ותתחיל להתאמן כמו בנאדם סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס כבדים
זה אומר בנצ' לפחות משקל גוף לחזרות
סקוואט 1.5 משקל גוף לפחות
דדליפט 2 משקל גוף לפחות

פחות מזה זה רמה נמוכה, ואתה עובד לא עצים וסתם משמין

• פותח/ת השרשור
אחי אל תבוא ותגיד לי אתה סתם משמין כי בנתיים מה שאני עושה זה בסדר גמור , התחלתי 70 קילו על בערך 15 אחוז שומן ועכשיו 108 על בערך 19 , סקוואט אני מעדיף לא לעשות בגלל פציעה דד ליפט זה באותה הקטגוריה כי זה קשור לגב התחתון

כמה זמן לקח לך לעלות מ70 ל108?

עלית 40 קילו בשנה בערך. ואתה רוצה לומר לי שהעלית מ15 א.ש ל18 א.ש - כלומר ~4 קילו של שומן?

ברור לי רן. הרבה דברים לא מסתדרים לי פה. כמו המשקל שהוא העלה בשנה, ובטח של הא.ש 1

יש מצב שהבן אדם לא מדייק פה בגדול ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נו באמת , באתי להעלות תמונות שתגידו מה אתם חושבים אני רק מקבל פה תגובות שלך לא מאמין לך , תמונת פרונט בלי חולצה אין לי מה להעלות כי זה לא ישקף , הייתי בעבר שמן ולוק של טיפה שומן במותניים תמיד יהיה לי

תרדו מהעץ של הלא מאמין לך

זה לא עניין של מאמין או לא
יש פה פשוט אי דיוקים בעיתיים מאוד

נו באמת , באתי להעלות תמונות שתגידו מה אתם חושבים אני רק מקבל פה תגובות שלך לא מאמין לך , תמונת פרונט בלי חולצה אין לי מה להעלות כי זה לא ישקף , הייתי בעבר שמן ולוק של טיפה שומן במותניים תמיד יהיה לי

תרדו מהעץ של הלא מאמין לך

מי לא מאמין ?
פשוט אין לך מושג זה הכל

לשקול 108 קילו על א.ש כזה ועם כוח כזה אני לא מבין למה זה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית