הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ OxyElitePro ותוספים דומים ואחרים...???

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום, אני כרגע בחיטוב, ורציתי לדעת קצת על OXYELITE PRO או על תוספים אחרים שיכולים לעזור לי בחיטוב.

בן 18
משקל 83
גובה 1.75
א.ש 16 17

כרגע משתמש במולטי ויטמין,טירוזין וקפאין.

יש את הקלן\אפדרין\יהומבין\אומגה 3

בשניים האחרונים השתמשתי.

אפשר לקרוא עם כולם פה בפורטל.

לגבי האוקסילייט זו פורמולה שיעילותה מוטלת בספק.

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. לפי מה שאני יודע זה שלא הכל מתאים לי כרגע בגלל שאני על א.ש גבוה יותר והם יותר מתאימים ל 12%.

אם תוכל להסביר בבקשה איזה מהם הוא יהיה בישבילי הכי יעיל עד ל 10-12% (ואני כרגע על 16-17).

תודה.

לא יודע לא השתמשתי בקלן או באפדרין מעולם. שניהם אומנם לא מוגדרים כסטרואידים אבל הם חומרים בפקודת הסמים או אסורים לשימוש ללא מרשם

חיפוש בפורום סטרואידים ו\או פתיחת הודעה שם. יש שם את עדי התותח לייעוץ. אני לא רוצה\אוהב להסביר\להמליץ על שימוש בחומרים.

• פותח/ת השרשור
עוד משהו שמטריד אותי לגבי היהומובין(הרגע קראתי עליו בפורטל): לגבי כל התופעות לוואי לצויינו שם, מישהו באמת חווה משהו משם?(למה לצפות?)

ועוד שאלה: מה המחיר של היהומובין? (90 גלולות יספיקו ל15 ימים) הבנתי שלוקחים גם בימי מנוחה?
כמה זמן נהוג להשתמש ביהומובין? (חודש?)

לגבי היהומבין - חלק מהתופעות לוואי עשויות להופיע. בעיקר אצלי חוויתי דפיקות מואצות דופק חזק ולפעמים טיפה סחרחורת.

לגבי מחיר לא אפרט (תלוי איפה קונים) , ניתן לקנות מאתרים בחו"ל. לוקחים גם בימי מנוחה אני לקחתי לתקופה של שבועיים.

למיטב ידיעתי (ואשמח אם יתקנו אותי) לארץ ניתן לשלוח את פרימה פורס.

בשבועיים האלה קשה לראות ירידה בגלל הספיחת נוזלים של היהומבין.

אני לא יודע או בטוח שתוצאות מזה. סה"כ התהליך חיטוב שאני עובר הוא די ברמה טובה (גרעון ותזונה)

אבל מחקרית העסק די הוכח אז אני לא מנסה להטיל ספק.

• פותח/ת השרשור
במידה והתזונה שלי 100% והגרעון טוב והאימונים נכונים.. אתה חושב שיש עדיין צורך ביהומובין או כל תוסף אחר?

אם תלך על oxyelite ותשלב יוהמבין לקראת סוף החיטוב , תראה שדרוג יפה של החיטוב
מניסיון של חברים טובים שכעת עושים זאת

אני משתמש בו עכשיו, נחמד ביותר

כמובן שהתזונה והאימונים זה הכי חשוב, והתרומה של השורפים היא החלק הקטן

• פותח/ת השרשור
רן מה אתה ממליץ.. יהומובין/קלן/אפדרין או OXY בהתחשבות שאני כרגע על 16-17 אחוז שומן. וידוע לי שחלק מהחומרים/תוספים שציינתי הם מתאים יותר לא.ש נמוך יותר.

רן מה אתה ממליץ.. יהומובין/קלן/אפדרין או OXY בהתחשבות שאני כרגע על 16-17 אחוז שומן. וידוע לי שחלק מהחומרים/תוספים שציינתי הם מתאים יותר לא.ש נמוך יותר.

יהומבין עושה עבודה טובה, אני השתמשתי בו גם באחוזים גבוהים 15~

אפדרין אני לא ממליץ בחיטוב, אני מעדיף לחטב בלי כלום וחודש אחרון לקחת משהו, אבל רוב האנשים משתמשים בו באחוזים גבוהים לכל החיטוב (עד לקראת הסוף), כיוון שזה להיות כמו נרקומן כל הזמן על ספידים וגם ככה הקפאין לא הכי מהנה הכמויות המטורפות

קלן לא עשיתי, לא יכול להגיד (גם לא נראה לי שאני אעשה)

הOXY נחמד, אם אתה משיג מחיר טוב אני ממליץ (הוא יוצא יותר זול מהסטאק של יהומבין/קופאין/טירוזין)

תעשה חישוב של מחיר ותראה מה מתאים לך
תראה מה אנשים עושים ותנסה

• פותח/ת השרשור
תראה מבחינת מחיר OXY ויהומובין נראלי הכי משתלם.. טירוזין וקפאין יש לי הזמנתי מחו''ל יחד עם מולטי ויטמין.

אני כרגע רק בשבוע השלישי שלי של החיטוב,ובתכלס אני מתחיל להשקיע רק עכשיו.. יותר מבחינת תזונה.

אתה ממליץ לקראת החודש ה3, לקנות OXY או יהומובין ולהשתמש איזה חודש ככה?

אני חושב שבחיטוב הג'ק הוא גם השקעה כדאית בייחוד בשלבים היותר מתקדמים של החיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית