הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ OxyElitePro ותוספים דומים ואחרים...???

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום, אני כרגע בחיטוב, ורציתי לדעת קצת על OXYELITE PRO או על תוספים אחרים שיכולים לעזור לי בחיטוב.

בן 18
משקל 83
גובה 1.75
א.ש 16 17

כרגע משתמש במולטי ויטמין,טירוזין וקפאין.

• פותח/ת השרשור
בואו לא נשכח שבחיים לא התנסתי בזה ולפעם הראשונה אני מעדיף להתנסות במשהו 1,ולא לדפוק קוקטייל.

קיצור אני לא יודע מה לעשות בנתיים, אני צריך עצה אם לקנות עכשיו יהומובין/OXY ולהשתמש כחודש, או לקנות עוד חודש ולהשתמש משם עד סוף החיטוב?

כמו שעדי אמר לך דיאטה רגילה - מאזן שלילי תוכל יחסית בקלות לרדת עד ל12 א.ש. משם אתה תראה ותחליט מה טוב בשבילך.

היהומבין זה יותר לא.ש נמוכים, את הOXY לא ניסיתי לא יודע, אם תרצה ממריץ פרה-אימון טוב אז אני חושב שהג'ק עשוי לעזור.

בואו לא נשכח שבחיים לא התנסתי בזה ולפעם הראשונה אני מעדיף להתנסות במשהו 1,ולא לדפוק קוקטייל.

קיצור אני לא יודע מה לעשות בנתיים, אני צריך עצה אם לקנות עכשיו יהומובין/OXY ולהשתמש כחודש, או לקנות עוד חודש ולהשתמש משם עד סוף החיטוב?

אני בחיטוב לוקח רק OXY לא לוקח ג'ק בנתיים הוא ממתין לאחרי החיטוב

אני בחיטוב לוקח רק OXY לא לוקח ג'ק בנתיים הוא ממתין לאחרי החיטוב

אתה לוקח את ה OXY פעמיים ביום? לפני אימון ועל הבוקר?
יש לי קופסה אחת ואני מתחיל לחטב השבוע כנראה, שוקל 82 קילו מכמה כדורים אתה ממליץ להתחיל? איך ההשפעה שלו ביחס לג'ק? כי הגק זה מה שמחזיק אותי לפחות באימונים.
תודה.

גבר אני לוקח עכשיו אוקסי
לא לקחתי שנה שעברה
ומרגישים הבדל בחיטוב

וד"א מקווה לתרום כמה שיותר לפורום !
אחלה פורום יש לכם

2 בבוקר ואוכל רק אחרי שעה ככה

1 אחרי צהריים אחרי שעתיים שלא אכלתי
או לפני אימון

• פותח/ת השרשור
תודה לעוזרים. אני מתאמן כבד וכמו חיה גם בחיטוב ומספיק לי קפאין..
אז לבנתיים אני ישאר רגיל, ואחרי איזה חודש או משהו נראה איך ההתקדמות ואולי נקנה OXY.

הקפאין לא יעזור לך יותר מדי לחיטוב , אולי המרץ שהוא ייתן יעזור בצורה כזו או אחרת לשרוף יותר קלוריות

תודה על העזרה, דווקא 2 בבוקר ו 1 לפני אימון אולי עדיף הפוך? בכל מקרה אני יעשה ככה כמו שאמרת בהתחלה
אני על אחוז שומן די גבוה משהו כמו 17 , נתחיל עם האוקסי מעכשיו , אין חשיבות עם האוקסי לאחוז שומן גבוה או נמוך נכון?

תתחיל עכשיו עם האוקסי . יש לך 90 כדור , תעשה 30 ימים עם כדור אחד ועוד 30 ימים עם 2 כדורים , ככה אני הולך לעשות

• פותח/ת השרשור
הקפאין לא יעזור לך יותר מדי לחיטוב , אולי המרץ שהוא ייתן יעזור בצורה כזו או אחרת לשרוף יותר קלוריות

כתבתי את זה כי מישהו רשם שגם ג'ק טוב לחיטוב כי הוא נותן פוש נוסף לאימון, ורשמתי שאני מסתפק בקפאין מבחינת המרץ.

OXY אני יקנה אולי בקרוב, אני כבר יעדכן בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית