הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 97.5 קילו בנץ' מהיום

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
נראה כאילו הספוטר עזר אבל הוא באמת רק נגע בקטנה וביחס להרמות אחרות שחבר'ה הרימו את התחת לשמיים ועוד כמה שטויות(בכל זאת תחרות פנימית של המכון והאוניברסיטה) זה די LEGIT.
אני בטוח שגם אם הוא לא היה נוגע הייתי מצליח.
90 קילו(השיא)

97.5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא רוצה לאכזב אותך אבל בחיים אל היית עולה עם זה לבד
בכל מקרה כנראה שה RM1 שלך לא רחוק בהרבה מזה

• פותח/ת השרשור
חחח אם הייתם רואים את התחרות הייתם בשוק מהחזרות שאישרו שם.
אחד בקטגוריה שלי עשה 135 ניסיון ראשון,הרים את התחת לשמיים. אפילו אבא שלי שלא מבין בזה כלום אמר שזה רמאות 😣
מצד שני היו כמה בחורים בקטגוריות הנמוכות שבלטו.. אחד בקטגוריה 60-70 עשה 105 כמו שצריך ולקח מקום ראשון

נערך לאחרונה:
אתה לומד שם? זה לא תחרות רק לסטודנטים?

חבר שלי התחרה שם בעד 80 , עשה 120 ונכשל ב125 , פספס 1000 ש"ח פרס

• פותח/ת השרשור
אני חבר של המאמנים אז נתנו לי להתחרות בידיעה שגם אם אני זוכה מקום ראשון אני לא אקבל את הפרס הכספי
כי זה מלגה לשכר הלימוד באוניברסיטה..
הפרס הוא 1250 אגב ;susss
חבר שלך זה במקרה דני?

אני חבר של המאמנים אז נתנו לי להתחרות בידיעה שגם אם אני זוכה מקום ראשון אני לא אקבל את הפרס הכספי
כי זה מלגה לשכר הלימוד באוניברסיטה..
הפרס הוא 1250 אגב ;susss
חבר שלך זה במקרה דני?

לא , זה לא דני

ולגבי התחרות הוא גם אמר שהייתה שכונה רצינית והיית יכול לעשות הכל בשביל להרים כמה שיותר משקל מבלי להפסל

• פותח/ת השרשור
לא , זה לא דני

ולגבי התחרות הוא גם אמר שהייתה שכונה רצינית והיית יכול לעשות הכל בשביל להרים כמה שיותר משקל מבלי להפסל

זה לא אומר שחייבים לרמות ולהרים את התחת וכו'..
החוקים היחידים היו שהמוט יגע בחזה ושאם בניסיון הראשון עשית X אתה לא יכול לעשות ניסיון שני עם פחות משקל ממנו.
כמובן שאם הספוטר כבר ממש עזר פסלו את ההרמה.
זה לא תחרות מאיזה איגוד או משהו,סתם הזדמנות לסטודנטים לעשות כסף ואולי לזכות בגביע נחמד:jester:

• פותח/ת השרשור
זה רצועה לכף יד? בשביל מה?

הייתה לי דלקת פעם והשתמשתי בזה כדי שלא יכאב.
כשאני עושה בלי זה עדיין יש לי כאבים(ועברה הדלקת) וכשאני משתמש בזה אין לי כאבים..
אז למה לא בעצם?

הבעיה היא מאיפה באה הדלקת? סביר להניח מטכניקה לא נכונה\אימונים לא נכונים.
אתה בטוח שהאחיזה שלך בבנץ' כמו שצריך בלי הרצועות? אין שום סיבה להשתמש בזה כי כף היד שלך אמורה להחזיק את זה בלי שיהיו לך כאבים, שווה לבדוק מה קורה עם זה ולא להתעלם מזה, לפתור את זה יהיה הגיוני.
בלי שזה ישמע כאילו אני מזלזל, אבל המשקל בבנץ' לא כזה גבוה שתצטרך דבר שכזה.

זה משקלים נמוכים יחסית לתחרות בבנצ'. אם זה משהו בקטנה כזה אז זה משהו אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית