הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מערכת לאוטו-עזרה

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
בסוף שנת הלימודים אני מקבל רכב. כמובן שאני מתכוון לצייד אותו במערכת רצינית- אבל הידע שלי בנושא שואף לאפס. אשמח להסבר או המלצות למערכת רצינית לאוטו, שתרעיד את הרחוב אבל שהאיכות תהיה טובה. התקציב שלי עומד על 4000 ש״ח.

• פותח/ת השרשור
האוטו יהיה כנראה גולף או A3. שוב- אני מקבל את האוטו רק בסוף שנת הלימודים ככה שאני לא יכול להגיד לך כלום על המערכת שתהיה בו כשאני אקבל אותו.

$_$

יש לך את קארספורום אתה יכול לשאול שם...
לידיעתך זה לא משהו שמתעסקים בו לבד, בדרך כלל אתה הולך למקום ובוחר על המקום ומשלם על ההתקנה המערכת והכל. המוכר מסביר לך הכל, העיקר שתבחר מקום טוב ואולי תקרא קצת כדי לדעת בדיוק מה אתה רוצה.

חבר שלי עכשיו קנה מערכת מטורפת עם סאב והכול אני אשאל אותו מה הוא ממליץ והוא מבין בזה גם...
אבל לפי דעתי. זה בזבוז כסף מטורף 4 אלף שקל על מערכת? ההבדל גם ככה לא בשמיים יש הבדל, אבל אפשר להסתדר איתו.... לדעתי זה בזבוז כסף
לגבי הA3 תהיה בעניין שהוא אוכל דלק.. לא מוגזם כמו האאודי TT אבל אוכל...
ובמיוחד אוכל שמן, בערך קילו שמן ל1000 קילומטר

חבר שלי עכשיו קנה מערכת מטורפת עם סאב והכול אני אשאל אותו מה הוא ממליץ והוא מבין בזה גם...
אבל לפי דעתי. זה בזבוז כסף מטורף 4 אלף שקל על מערכת? ההבדל גם ככה לא בשמיים יש הבדל, אבל אפשר להסתדר איתו.... לדעתי זה בזבוז כסף

אתה מודע לכך שאאודי A3 היא אחד המכוניות היותר חסכניות בדלק? ולפרוטוקול בשנים הישנות היא יותר חסכונית מגולף?
מי סיפר לך שA3 אוכלת דלק לעזאזל? היא מכונית ממוצעת לחלוטין ובמשקל 1240 קילו היא אחת המכוניות שנותנת לך תמורה לכוח מהטובות שקיימות...

לחבר של אח שלי יש, הוא אומר שהיא לוקחת לו יחסית הרבה דלק...
משהו כמו 1 ל8

• פותח/ת השרשור

עד 4000 שקל, יכול מאוד להיות שאני אשקיע הרבה פחות (2000+-)

עד 4000 שקל, יכול מאוד להיות שאני אשקיע הרבה פחות (2000+-)

תשאל באמת בקארספורום, אח שלי בזמנו שאל שם ויש לנו עכשיו מערכת בת זונה עם מערכת מולטימדיה שלא מנצלת את האיכות של הסאב והשאר..
בכל מקרה,זה עסק יקר ובחיים לא תקבל משהו טוב בפחות מ4000 שקל ואין מה לדבר בכלל על מערכת מולטימדיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית