הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון-טעם??

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום,
אני רוצה לקנות אבקת חלבון והייתי רוצה להתייעץ איתכם.

קניתי את האבקה של דיימטייז (Dymatize) בטעם שוקולד והייתי מאוד מרוצה! היא פשוט מעולה, גם עם מים וגם עם חלב!

אבל עכשיו האבקה עומדת להיגמר ואני רוצה לקנות חדשה.. רציתי לגוון קצת ולנסות טעם חדש.
חשוב לי שהטעם יהיה טעים במיוחד עם מים, כי בד"כ אני שותה את האבקה עם מים בלבד.

אז על מה אתם ממליצים לי? איזה טעם כדאי לנסות? שמעתי שקפה-מוקה של דיימטייז מעולה, אבל אני לא ממש אוהב טעם של קפה ואולי אני לא אתחבר לזה. מה כדאי לנסות? טופי קרמל מתוק וטעים? איזה טעם יש לו? ומה לגבי הבננה?

אשמח לתשובות מכאלה שכבר ניסו כמה טעמים וטעמו גם עם מים..

תודה 😃

שלום,

קניתי את האבקה של דיימטייז (Dymatize) בטעם שוקולד והייתי מאוד מרוצה! היא פשוט מעולה, גם עם מים וגם עם חלב!

אבל עכשיו האבקה עומדת להיגמר ואני רוצה לקנות חדשה.. רציתי לגוון קצת ולנסות טעם חדש.

אז על מה אתם ממליצים לי? איזה טעם כדאי לנסות? שמעתי שקפה-מוקה של דיימטייז מעולה, אבל אני לא ממש אוהב טעם של קפה ואולי אני לא אתחבר לזה. מה כדאי לנסות? טופי קרמל מתוק וטעים? איזה טעם יש לו? ומה לגבי הבננה?

תודה 😃

אתה לא חייב להיות נעול על הדיימטיז בגלל שטעמת פעם אחת..
בסופו של דבר אבקחת חלבון זאת אבקת חלבון ומה שאתה צריך ממנה זה החלבון (כמובן שגם הטעם חשוב)
הרבה אנשים בפורום מרוצים מהאבקה של אינטרקטיב ומהטעמים שלה.
לדעתי תלך על האינטרקטיב כי היא מאוד זולה ומאוד טעימה ועוד שיש לך 10% הנחה מהאתר אז בכלל זה יוצא משתלם.
אתה בא לכל חנות בארץ שמוכרת אינטראקטיב עם הקופון ויש לך את ההנחה.

מסכים - טעם הבננה של אינטראקטיב ממש טעים - לוקח את יתר החברות שניסיתי. 270 ש"ח זה באמת מחיר מעולה לאבקה.

הבדלים לא משמעותיים.

הטעם בננה הטעים ביותר שניסיתי עד עכשיו (וניסיתי עם מים).

• פותח/ת השרשור
איך הבננה של דיימטייז? מישהו ניסה?
אני די רוצה לקנות את הטעם טופי-קרמל של חברת דיימטייז.. נשמע לי נחמד. אבל מישהו ניסה את הטעם הזה? איך הוא, מתוק? או שיש לו טעם מוזר? ואיך זה עם מים? (כולל הבננה?)

אני התכוונתי לבננה של אינטראקטיב. היא הטעימה ביותר שטעמתי

• פותח/ת השרשור
אוקיי, ראיתי שיש אינטראקטיב איזולט (Isolate) עם ערכים מאוד טובים! 31 גרם חלבון למנה! וגם המחיר לא מאוד יקר, הוא אותו מחיר כמו של אבקת חלבון דימטייז רגילה.

אז אתם אומרים שכדאי לי ללכת על אינטראקטיב? היא מומלצת? ומה לגבי הטעם של קרם עוגיות(נשמע מעניין)? איך הוא? ועם מים? מישהו ניסה אותו?

• פותח/ת השרשור
לא חושב. אבל ראיתי שהאיזולאט של אינטראקטיב עולה משהו כמו 340. דיימטייז עולה סביבות 350-360 שקל..
כדאי לי אינטרקטיב? ושוב, מה לגבי הטעם? בננה, קרם עוגיות? ועם מים?

כן כדאי, הבננה אינטרקטיב מעולה. וזה עולה רק 270 ש"ח כולל 10% הנחה מהפורום.

שלום,

תודה 😃

לדעתי תיקח את הקפה-מוקה של דיימטייז

מה לא מובן בלפתוח הודעה בפורום המתאים???
בפעם הבאה אני מתחיל לחלק אזהרות.

כגולש LBS מגיע לך 10% הנחה על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ

ממליץ על קרם עוגיות

טופי-קרמל של דיימטייז היה נחמד עם חלב אבל עם מים לא משהו, לטעמי.

אינטראקטיב קרם עוגיות טעים גם רק עם מים

• פותח/ת השרשור
אז ללכת על קרם עוגיות של אינטראקטיב?

הקרם עוגיות של אינטראקטיב טעים עם מים- בטוח??

עם חלב אני מניח שהוא טעים, אבל כיוון שרוב הזמן אני משתמש באבקת חלבון עם מים, אני צריך טעם שיהיה ממש טוב עם מים! ולגבי הקפה מוקה של דימטייז- אני לא ממש רוצה ללכת עליו, למרות שהוא מאוד מומלץ, כי אני לא אוהב קפה, ואם זה יהיה לי מר מדי או שהקפה יורגש חזק? חבל סתם לקנות..
ובטוח שהטופי-קרמל של דימטייז לא טעים? שמעתי ביקורות די טובות..

הקרם עוגיות של אינטראקטיב טעים עם מים- בטוח??

עם חלב אני מניח שהוא טעים, אבל כיוון שרוב הזמן אני משתמש באבקת חלבון עם מים, אני צריך טעם שיהיה ממש טוב עם מים! ולגבי הקפה מוקה של דימטייז- אני לא ממש רוצה ללכת עליו, למרות שהוא מאוד מומלץ, כי אני לא אוהב קפה, ואם זה יהיה לי מר מדי או שהקפה יורגש חזק? חבל סתם לקנות..
ובטוח שהטופי-קרמל של דימטייז לא טעים? שמעתי ביקורות די טובות..

זה עניין של טעם וטעם זה אינדיבידואלי, כל אחד יכול להמליץ לך לפי הטעם והניסיון שלו.
שורה תחתונה זה הטעם שלך
ככה שבטוח זה לנסות, בין אם לקנות או לנסות מחבר שיש לו.

כמו שכתבתי, לטעמי האישי טופי-קרמל של דימטייז נחמד עם חלב אבל עם מים לא אהבתי
ואני שותה בעיקר עם מים, יש לא מאט המלצות חיוביות על הטעם שלו לכן ניסיתי אותו.

איטראקטיב מצא חן בעיני מאחר שהוא טעים גם עם מים
אם אתה חושש אולי תלך על בננה, הבנתי שבננה זה לרוב טעם בטוח וגם MOONLight ממליץ

שלום לך.
חברי הפורום LBS נהנים מהנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב.
ניתן להנות מההנחה בכל חנות בארץ.
עם טעמים טובים ואיכות גבוהה יחד עם מחיר נוח וסביר.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית