מדהים. אתה מגדיר מחדש את המושג טפשות.
אתה מגדיר את המושג עלוקה מחדש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדהים. אתה מגדיר מחדש את המושג טפשות.
נראה לי שהוא שיכור. (ברצינות)
אולי הוא בכלל עכברוש מפיץ מגפות? אגב, היטלר התקשר, הוא רוצה את הפאשיזם שלו בחזרה.
אתה המזכירה שלי? תודיע לו שאני אצור אתו קשר. ותכין לי אספרסו עם 2 סוכר.
כן עקב כך שהוא לא מסכים עם פעולות של המדינה הופכת אותו לעלוקה, כולנו צריכים להצדיע למנהיג ולאהוב את המדינה, המדינה מעל הכל.
הייתי ממליץ לך לקרוא את 1984 אבל אין בו תמונות, אז נוותר.
אני מצטער, לא עשיתי צבא, לעשות קפה זו לא ההתמחות שלי.
LOLתמונות כאלה זה לא ביקורות רצינית אלה הסטה.
![]()
---------- התגובה התווספה ב 22:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:49 ----------
אבל יש לך התמחות בלהגיד כמה צה"ל צבא רע וכובש זה דורש המון ישיבה בבית ורביצה אני בטוח שיש לך מספיק ניסיון בעשיית קפה.
אבל יש לך התמחות בלהגיד כמה צה"ל צבא רע וכובש זה דורש המון ישיבה בבית ורביצה אני בטוח שיש לך מספיק ניסיון בעשיית קפה.
אני לא מבין משהו. הכיסא שאני יושב עליו כרגע הוא נוח לי, זה הופך אותי לכיסא?אתה מתכוון בעצם שאתה תמכור את אמא שלך בשביל הדברים המועילים שלך?
מועיל לך לגור במדינה פאשיסטית? זאת אומרת שעקרונות הפאשיזם נוחים לך. מי שעקרונות הפאשיזם נוחים לו הוא פאשיסט.
אבל אחי, איך יצאת מהארץ, מה יענו השגת אישורים וזה? יואו אחי חשבתי שזה בלתי אפשרי, יענו גם לצאת מישראל וגם לקבל אישורים יואו אתה כבר גבר. אם הצלחת לצאת מהארץ אז גם בטוח הצלחת לגבוה!!!11
אם אתה חושב שהמדינה לא מאכילה אותך, אתה אידיוט. יש המון שירותים שהמדינה מעניקה לך, נוח לך שמביאים לך בטחון, תחבורה, קרקע למגורים ועד מלא דברים ואתה בתמורה יוצא נגד המדינה שלך. אתה מנצל את המדינה כשנוח לך ויורק עליה כשלא זה צביעות, אם אתה כול כך שונא את המנהיגים אתה מוזמן לעזוב. אתה מוכר את כול האידיאולוגיות שלך בשביל פרוסת לחם.
היי, עדיף לרבוץ בבית מאשר ללכת לצבא. אתה מקנא?
מאד, שכולם ילמדו ממך.
אני לא מבין משהו. הכיסא שאני יושב עליו כרגע הוא נוח לי, זה הופך אותי לכיסא?
אני מוכן להעביר לך הדרכה מזורזת אם אתה רוצה, אתה לא חייב להמשיך להיות פרייאר.
טר1ל יקר טר1ל חביב אני בטוח שאתה יודע את התשובה בעצמך.
---------- התגובה התווספה ב 23:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:05 ----------
אתה עושה גם קורסים מורחבים? יש הנחות לחייילים?
באמת תודה שאני לא גר באוהל
אני צריך להודות למדינה:161bd:
מאד, שכולם ילמדו ממך.
🤡
בלי צה"ל לא רק שלא היית גר באוהל כנראה שהיית מת. אז כדאי מאד שתודה למדינה אתה כנראה לא מספיק מעריך את השירות ביטחון.