עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אחי. כל מדינה מקבלת ישראלים בידיים פתוחות.
כי אנשים חכמים כמוך יודעים יותר טוב מכל הממשלות שהיו פה שאפשר להחליף גיוס חובה בצבא שכיר
כמו טוב שיש אנשים חכמים בעולם מה היינו עושים בלעדיכם
ואיך הולך המשפט "כל שמאלני הוא חכם אבל לא כל חכם הוא שמאלני" או ההיפך?
אם אתה חושב שהמדינה לא מאכילה אותך, אתה אידיוט. יש המון שירותים שהמדינה מעניקה לך, נוח לך שמביאים לך בטחון, תחבורה, קרקע למגורים ועד מלא דברים ואתה בתמורה יוצא נגד המדינה שלך. אתה מנצל את המדינה כשנוח לך ויורק עליה כשלא זה צביעות, אם אתה כול כך שונא את המנהיגים אתה מוזמן לעזוב. אתה מוכר את כול האידיאולוגיות שלך בשביל פרוסת לחם.
לא, גם רוב השרים ואנשי הצבא שדנו בזה יודעים את זה, היו על זה מספיק ועדות ותחקירים.
וכנראה אתה לא יודע מה ההגדרה של "שמאל" אם אתה חושב שהדיעות שמובעות כאן הן כאלה.
המדינה לוקחת ממנו רק 60% מיסים (גם אתה אולי תשלם שתגדל), ונותנת לו שירותים שאת חלקם הגדול הוא לא רוצה או ביקש.
אני מציע לך לבדוק את ההגדרה של ניצול, וצביעות, להשתמש במילים שאתה לא מבין גורמים לך להראות טיפש יותר מבדרך כלל.
וכמה "אידיאולוגיות " יש לאלכס?
אז זו סיבה מספיק טובה לתת מעצמך 3 שנים למדינה שהיא שלך.
כאן יש לך אפשרות לחיות טוב ולהתפתח.
איזה קטע מטורף! המדינה מספקת לי שירותים! ומאיפה למדינה יש כסף לספק לי שירותים? המדינה מייצרת משהו? או שהיא לוקחת כסף בכוח כדי לספק בכוח שירותים שלא ביקשתי?
וברור שאני מנצל את מה שנוח לי, קוראים לזה התנהגות רציונלית.
זה בערך כמו להגיד: אם כל כך רע לך להיות נמוך, תגבה.
אני יודע שכיום הרבה שמאלנים מגדירים עצמם מרכז
גם קדימה הם שמאלנים
הוא בוחר להיות אזרח במדינה שמעניקה לו את שירותים, כמה בדיוק ואיך עושים את זה לא משנה. ברגע שמצד אחד הוא נהנה מהשירותים שיש לו ומצד שני הם יוצא נגד אלה שמביאים לו כשיש לו אפשרות לעבור למקום אחר זו צביעות.
אני לא יודע כמה אידאולוגיות יש לו אבל כנראה שאנטי פאשיזם שלו לא כול כך חזק כמו שהוא מתאר עם התמונות שהוא שם פה.
אני צריך לתת לעצמי 3 שנים כי אני לא יכול ללכת מפה? אחלה סיבה.אז זו סיבה מספיק טובה לתת מעצמך 3 שנים למדינה שהיא שלך.
כאן יש לך אפשרות לחיות טוב ולהתפתח.
מה הקשר בין מה שאמרתי למה שענית?לא נוח לך השירותים האלה? או שתעבור מדינה או שתקח רפסודה ותגור בים.
איך זה התנהגות רציולנית לפגוע במי שמעניק לך את מה שנוח לך.
---------- התגובה התווספה ב 22:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:25 ----------
אחלה השוואה, צודק אין מה לעשות ישראל נמצאת במימד נפרד.
ניאו-ליברליזם הוא לא שמאל...
איך בוחרים להיות אזרח?
אם גנב לוקח לי 100 שקל ורוצה להחזיר לי 50 אני צריך לסרב?
מה הקשר בין מה שאמרתי למה שענית?
לא נוח לך השירותים האלה? או שתעבור מדינה או שתקח רפסודה ותגור בים.
איך זה התנהגות רציולנית לפגוע במי שמעניק לך את מה שנוח לך.
---------- התגובה התווספה ב 22:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:25 ----------
אחלה השוואה, צודק אין מה לעשות ישראל נמצאת במימד נפרד.
אתה יכול לעבור מדינה או שתקים מדינה אם אתה חושב שאתה יודע הכול כך טוב.
אם אתה בוחר לחיות בשכונה של גנבים כאלה ולא לעבור דירה אז משהו דפוק אצלך.
לעשות את מה שמועיל לך זו התנהגות רציונלית. אני יודע שזה קטע מוזר בשביל קופים.
כן אני מכיר אנשים עם ההגיון שלך, גם ילדים שנאנסו אשמים שהם פיתו את הפדופילים, ואיזה ילדים בכלל מסתובבים בשכונה שיש בה פדופילים.
אתה מתכוון בעצם שאתה תמכור את אמא שלך בשביל הדברים המועילים שלך?
מועיל לך לגור במדינה פאשיסטית? זאת אומרת שעקרונות הפאשיזם נוחים לך. מי שעקרונות הפאשיזם נוחים לו הוא פאשיסט.
אחי, לקופים יש פוטנציאל גדילה, ככה שזו לא השוואה תקפה.