הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי נאמנות אין אזרחות

זה בערך כמו להגיד: אם כל כך רע לך להיות נמוך, תגבה.

כי אנשים חכמים כמוך יודעים יותר טוב מכל הממשלות שהיו פה שאפשר להחליף גיוס חובה בצבא שכיר
כמו טוב שיש אנשים חכמים בעולם מה היינו עושים בלעדיכם

ואיך הולך המשפט "כל שמאלני הוא חכם אבל לא כל חכם הוא שמאלני" או ההיפך?

לא, גם רוב השרים ואנשי הצבא שדנו בזה יודעים את זה, היו על זה מספיק ועדות ותחקירים.
וכנראה אתה לא יודע מה ההגדרה של "שמאל" אם אתה חושב שהדיעות שמובעות כאן הן כאלה.

אם אתה חושב שהמדינה לא מאכילה אותך, אתה אידיוט. יש המון שירותים שהמדינה מעניקה לך, נוח לך שמביאים לך בטחון, תחבורה, קרקע למגורים ועד מלא דברים ואתה בתמורה יוצא נגד המדינה שלך. אתה מנצל את המדינה כשנוח לך ויורק עליה כשלא זה צביעות, אם אתה כול כך שונא את המנהיגים אתה מוזמן לעזוב. אתה מוכר את כול האידיאולוגיות שלך בשביל פרוסת לחם.

איזה קטע מטורף! המדינה מספקת לי שירותים! ומאיפה למדינה יש כסף לספק לי שירותים? המדינה מייצרת משהו? או שהיא לוקחת כסף בכוח כדי לספק בכוח שירותים שלא ביקשתי?

וברור שאני מנצל את מה שנוח לי, קוראים לזה התנהגות רציונלית.

לא, גם רוב השרים ואנשי הצבא שדנו בזה יודעים את זה, היו על זה מספיק ועדות ותחקירים.
וכנראה אתה לא יודע מה ההגדרה של "שמאל" אם אתה חושב שהדיעות שמובעות כאן הן כאלה.

אני יודע שכיום הרבה שמאלנים מגדירים עצמם מרכז
גם קדימה הם שמאלנים

המדינה לוקחת ממנו רק 60% מיסים (גם אתה אולי תשלם שתגדל), ונותנת לו שירותים שאת חלקם הגדול הוא לא רוצה או ביקש.
אני מציע לך לבדוק את ההגדרה של ניצול, וצביעות, להשתמש במילים שאתה לא מבין גורמים לך להראות טיפש יותר מבדרך כלל.
וכמה "אידיאולוגיות " יש לאלכס?

הוא בוחר להיות אזרח במדינה שמעניקה לו את שירותים, כמה בדיוק ואיך עושים את זה לא משנה. ברגע שמצד אחד הוא נהנה מהשירותים שיש לו ומצד שני הם יוצא נגד אלה שמביאים לו כשיש לו אפשרות לעבור למקום אחר זו צביעות.
אני לא יודע כמה אידאולוגיות יש לו אבל כנראה שאנטי פאשיזם שלו לא כול כך חזק כמו שהוא מתאר עם התמונות שהוא שם פה.

איזה קטע מטורף! המדינה מספקת לי שירותים! ומאיפה למדינה יש כסף לספק לי שירותים? המדינה מייצרת משהו? או שהיא לוקחת כסף בכוח כדי לספק בכוח שירותים שלא ביקשתי?

וברור שאני מנצל את מה שנוח לי, קוראים לזה התנהגות רציונלית.

לא נוח לך השירותים האלה? או שתעבור מדינה או שתקח רפסודה ותגור בים.
איך זה התנהגות רציולנית לפגוע במי שמעניק לך את מה שנוח לך.

---------- התגובה התווספה ב 22:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:25 ----------

זה בערך כמו להגיד: אם כל כך רע לך להיות נמוך, תגבה.

אחלה השוואה, צודק אין מה לעשות ישראל נמצאת במימד נפרד.

אני יודע שכיום הרבה שמאלנים מגדירים עצמם מרכז
גם קדימה הם שמאלנים

ניאו-ליברליזם הוא לא שמאל...

הוא בוחר להיות אזרח במדינה שמעניקה לו את שירותים, כמה בדיוק ואיך עושים את זה לא משנה. ברגע שמצד אחד הוא נהנה מהשירותים שיש לו ומצד שני הם יוצא נגד אלה שמביאים לו כשיש לו אפשרות לעבור למקום אחר זו צביעות.
אני לא יודע כמה אידאולוגיות יש לו אבל כנראה שאנטי פאשיזם שלו לא כול כך חזק כמו שהוא מתאר עם התמונות שהוא שם פה.

איך בוחרים להיות אזרח?
אם גנב לוקח לי 100 שקל ורוצה להחזיר לי 50 אני צריך לסרב?

אז זו סיבה מספיק טובה לתת מעצמך 3 שנים למדינה שהיא שלך.
כאן יש לך אפשרות לחיות טוב ולהתפתח.
אני צריך לתת לעצמי 3 שנים כי אני לא יכול ללכת מפה? אחלה סיבה.
חיית במקום אחר שאתה יודע שכל כך טוב פה מאשר במקומות אחרים?

---------- התגובה התווספה ב 22:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:25 ----------

מה הקשר בין מה שאמרתי למה שענית?

ניאו-ליברליזם הוא לא שמאל...

איך בוחרים להיות אזרח?
אם גנב לוקח לי 100 שקל ורוצה להחזיר לי 50 אני צריך לסרב?

אתה יכול לעבור מדינה או שתקים מדינה אם אתה חושב שאתה יודע הכול כך טוב.

אם אתה בוחר לחיות בשכונה של גנבים כאלה ולא לעבור דירה אז משהו דפוק אצלך.

---------- התגובה התווספה ב 22:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:27 ----------

מה הקשר בין מה שאמרתי למה שענית?

איך אתה בכלל משווה לגבוה ולהגר למדינה אחרת?

לעשות את מה שמועיל לך זו התנהגות רציונלית. אני יודע שזה קטע מוזר בשביל קופים.

אתה יכול לעבור מדינה או שתקים מדינה אם אתה חושב שאתה יודע הכול כך טוב.

אם אתה בוחר לחיות בשכונה של גנבים כאלה ולא לעבור דירה אז משהו דפוק אצלך.

כן אני מכיר אנשים עם ההגיון שלך, גם ילדים שנאנסו אשמים שהם פיתו את הפדופילים, ואיזה ילדים בכלל מסתובבים בשכונה שיש בה פדופילים.

לעשות את מה שמועיל לך זו התנהגות רציונלית. אני יודע שזה קטע מוזר בשביל קופים.

אתה מתכוון בעצם שאתה תמכור את אמא שלך בשביל הדברים המועילים שלך?

מועיל לך לגור במדינה פאשיסטית? זאת אומרת שעקרונות הפאשיזם נוחים לך. מי שעקרונות הפאשיזם נוחים לו הוא פאשיסט.

---------- התגובה התווספה ב 22:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:35 ----------

כן אני מכיר אנשים עם ההגיון שלך, גם ילדים שנאנסו אשמים שהם פיתו את הפדופילים, ואיזה ילדים בכלל מסתובבים בשכונה שיש בה פדופילים.

צודק חרא היגיון. זה כמו שאני הילך באמצע איילון ואגיד שהמכוניות אשמות שהם דרסו אותי.

אתה מתכוון בעצם שאתה תמכור את אמא שלך בשביל הדברים המועילים שלך?

מועיל לך לגור במדינה פאשיסטית? זאת אומרת שעקרונות הפאשיזם נוחים לך. מי שעקרונות הפאשיזם נוחים לו הוא פאשיסט.

מדהים. אתה מגדיר מחדש את המושג טפשות.

אחי, לקופים יש פוטנציאל גדילה, ככה שזו לא השוואה תקפה.

אבל אחי, איך יצאת מהארץ, מה יענו השגת אישורים וזה? יואו אחי חשבתי שזה בלתי אפשרי, יענו גם לצאת מישראל וגם לקבל אישורים יואו אתה כבר גבר. אם הצלחת לצאת מהארץ אז גם בטוח הצלחת לגבוה!!!11

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית